Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αναβάθμιση πτυχίου απο νομαρχιακό σε ΜΕΚ Α1


Recommended Posts

καλημερα σε ολους.εχω παρει πτυχιο απο τει ηλεκτρολογιας 25 απριλιου 2005.δυστηχως ομως λογο στρατιωτικων υποχρεωσεων ορκιστηκα μετα απο ενα εξαμηνο.διαβασα οτι μετα απο πεντε χρονια και ανευ εξετασεων μπορω να γραφτω στο ΤΣΜΕΔΕ και να παρω εργοληπτικο πτυχιο ΜΕΚ Α1.ειναι αληθεια ή πρεπει να περιμενω ενα εξαμηνο ακομα.στο ΤΣΜΕΔΕ που παιρνω τηλεφωνο δεν το σηκωνει κανενας.ξεχασα να σας πω οτι εδω και 3,5 χρονια ειμαι εργολαβος και εχω ολοκληρωσει αρκετα εργα.πανω απο 60 κομμενα τιμολογια της ταξεως των 4000 - 5000 ευρω εκαστος.

Link to comment
Share on other sites

http://www.ypexd15.gr

Εκεί θα βρεις τηλέφωνα από την Διεύθυνση 15 του Υπουργείου Υποδομών όπου μπορείς να καλέσεις και να σε καθοδηγήσουν πλήρως για τα ελάχιστα όρια εμπειρίας για την εγγραφή στο ΜΕΚ Α. Στο ΤΣΜΕΔΕ εγγράφεσαι εφόσον πάρεις και το ΜΕΕΠ Α1 το οποίο σημαίνει ότι μπορείς να λάβεις μέρος σε δημοπρασίες ως ανεξάρτητος εργολήπτης δημοσίων έργων και όχι ως υπάλληλος επιχείρησης όπως συμβαίνει με το ΜΕΚ.

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να μαζέψεις εμπειρία από έργα. Διάβασα από άλλο post 20.000E από δημόσια ή 30.000 από ιδιωτικά.

 

Απο τα ιδιωτικά έργα πως φαίνεται αν έχει μαζέψει εμπειρία αφού δεν φαίνεσαι πουθενά στις υπογραφές. Μέσω Υ.Δ. του εργοδότη σου;

Link to comment
Share on other sites

Μετα την παρελευση 5 ετων απο την ημερομηνια ληψης του πτυχιου μπορεις να γραφεις στο ΜΕΚ (μητρωο εμπειριας) για να αποκτησεις ΜΕΚ Α'βαθμιδας. Αφου γινει αυτο, μετα μπορεις να βγαλεις εργοληπτικο πτυχιο ΜΕΕΠ Α1 ταξης και να γραφτεις στο ΤΣΜΕΔΕ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.