Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατάτμηση κτηρίου


Recommended Posts

Συνάδελφοι καλησπέρα,

 

Εχω το εξής πρόβλημα και θέλω την βοηθειά σας.Σε οικισμό κάτω των 2000 κατοίκων εκδόθηκε οικοδομική άδεια για ισόγειο κτίριο με 2 καταστήματα.

Επειτα από κάποιο χρονικό διάστημα ο ιδιοκτήτης κάνει κατάτμηση σε οικόπεδο και κτίριο και το μεταβιβάζει στα δυο παιδιά του,(από μισές επιφάνειες σε οικόπεδο και κτίριο).Ερχομαι τώρα εγώ να κάνω αλλαγή χρήσης από κατάστημα, σε κατάστημα συνάθροισης κοινού και η πολεοδομία με σταματάει διότι το κτίριο που δημιουργήθηκε μετά την κατάτμηση δεν είναι στατικά ανεξάρτητο.Το ερώτημά μου είναι το εξής: έχει δίκιο ο υπάλληλος και εάν έχει δίκιο μήπως υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί η διαδικασία γιατί με την αλλαγή χρήσης δεν κάνω κάποια επέμβαση στον στατικό φορέα.

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,

----------------------------------------------------

Καμία Βοήθεια;

 

Παρατήρηση: Μην κάνετε διαδοχικές δημοσιεύσεις. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Edit".

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ, DOOM

Link to comment
Share on other sites

ναί ο υπάλληλος έχει απόλυτο δίκιο

η κατάτμηση είναι άκυρη απο την στιγμή που δεν υπάρχει αυτοτέλεια σκελετού

Link to comment
Share on other sites

Ενας απλος απλουστευτικος λογος.. Εχω ενα οικοπεδο και ενα ακινητο.. Και θελω να το γκρεμισω.. Πως θα γινει αυτο οταν γκρεμιζοντας το δικο μου θα γκρεμισω και το γειτονικο?

Link to comment
Share on other sites

Καλύτερα να μην μπούμε στην διαδικασία να ψάχνουμε τί γνώριζε και τί δεν γνώριζε και πώς μπορεί να έγινε η όλη διαδικασία. Εδώ 2 δεκαετίες πριν σπάνια εμπλέκονταν μηχανικός στα συμβόλαια. Η φωτοτυπία της φωτοτυπία έπαιζε και δυστυχώς μερικές φορές παίζει ακόμα και σήμερα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.