Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατατακτήριες στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΔΠΘ


mechwar

Recommended Posts

Συναδελφοι είμαι αποφοιτος του ΤΕΙ Θεσ/νικης στο τμημα πολιτικων εργων υποδομης.Θα ηθελα να δώσω κατατακτηριες για το πολιτικων μηχανικων στη Ξανθη, δεδομενο οτι μετσοβιο δε νομιζω να μπορεσω να μπω χωρις φροντιστηριο και στις αλλες σχολες καταργηθηκαν τα γραπτα και ο βαθμος του πτυχιου μου δε μπορει να συναγωνιστει αυτου της ιχθυοκαλλιεργιας που τελειωσε με 9.98 και παει για μηχανικος...

Τελως παντων συνεχιζω και αφηνω τις κακιες.

Θα ηθελα να μου προτεινετε βιβλιογραφια αν ξερει κανεις για τα μαθηματα που θα ζητηθω να γραψω.Για να αρχισω το διαβασμα απο τωρα μιας και φροντιστηρια δεν διναμαι να κανω.

 

EDIT: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή εδώ και κάμποσα χρόνια δεν παρακολουθώ τα δρώμενα στην παιδεία , μπορρείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις τι είναι αυτός ο συνδιασμός ιχθυοκαλλιεργιας με 9,98 και σχολή μηχανικών ; Μου προκαλεί εντύπωση .

Link to comment
Share on other sites

ειρωνικο ειναι φιλε μου.καταργησαν τις κατατακτηριες στα περισσοτερα τμηματα και απλα δινεις το πτυχιο σου και μπαινεις με σειρα προτερεοτητας...ΚΑι στην κωλοπετινιτσα να εχεις σπουδασει και βγαλεις 10 μπαινεις πρωτος και αφηνεις τους αλλους πισω σου...

Link to comment
Share on other sites

Γεια,

επειδή μια φίλη ήδη σπουδάζει εκεί, ξέρω

μαθηματικά, μηχανική 2, φυσική

Το όνομα στη περίπτωση σου είναι ενα: Ποδάρας λίγο πιο κάτω απο το Μετσόβειο, απ' οτι λένε ο καλύτερος και επειδή τον έχω γνωρίσει μάλλον και ο μόνος που πραγματικά θα σε κατατοπίσει σωστά και θα αξιολογήσει και τις δυνατότητες σου.

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Εσύ που είσαι δομικός θα ανταγωνιστείς συναφείς σχολές δηλαδή δομικούς και έργων υποδομής και θα εισαχθείς σε διαφορετικό εξάμηνο,3 ή 5 ανάλογα με το εκάστοτε τμήμα. αν βγάζεις γύρω στο 8.5 κάνε αιτήσεις.

Link to comment
Share on other sites

[align=justify:574c6fc441]Το τμήμα έργων υποδομής στην Θεσσαλονίκη, έχω ακούσει ότι είναι πιο δύσκολο. Και εγώ φοίτησα εκεί. Είναι πιο εύκολο να βρεις τέτοιους βαθμούς σε περιφερικά τμήματα. Επειδή το είχα ψάξει πριν κάνα 2 χρόνια, αν δεν παίζει ο βαθμός σου γύρω στο 8 πιστεύω ότι δεν έχεις ελπίδες. Σε τρώνε τα περιφερειακά τμήματα λοιπόν και όχι οι ιχθυοκαλλιέργειες. Όπως και να έχει είναι άδικο το σύστημα εισαγωγής. Κατά την γνώμη μου σε κάθε τμήμα θα έπρεπε ένα ποσοστό των υποψηφίων να εισάγεται με εξετάσεις και ένα με τον βαθμό του πτυχίου. [/align:574c6fc441]

Link to comment
Share on other sites

παιδια ενταξι.ξερω οτι ειναι αδικο και αυτο λεω.Αλλα αλλο ζηταω.Αν ξερει κανεις να με κατατοπισει για το τι βιβλια να αγορασω για να στρωθω να διαβασω για τις κατατακτηριες που ειναι με εξετασεις στην ξανθη.

Link to comment
Share on other sites

μιας και εχω τελειωσει πολιτικος μηχανικος στην Ξανθη, θα χρειαστεις Μηχανικη Στερου Σωματος (Γδουτος Εμμανουηλ), Δομικα υλικα(Σιδερης Κωνσταντινος), Ανωτερα Μαθηματικα(πολλαπλα ολοκληρωματα, διαφορικα, πινακες). Μαθε ακριβως τι μαθηματα δινεις και στειλε μου πμ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.