Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στέλεχος οικοδομικής άδειας


Recommended Posts

Καλημέρα,

 

Θα ήθελα να ρωτήσω για αντίγραφο οικοδομικής αδείας που ζήτησα στην πολεοδομία (είναι του 1978) μου ζήτησαν τον στέλεχο…και εγώ…τίποτα…μετά μου είπε ότι μπορεί η άδεια να μην βρίσκετε σε εκείνη την πολεοδομία (Μαρκόπουλο) αλλά στην πολεοδομία Παλλήνης – πήγα Παλλήνη αλλά …τίποτα…ο μηχανικός που την είχε έκδοση μάλλον έχει πεθάνει…τελικά εγώ που μπορώ να βρω αντίγραφο αδείας???

:sad:

Link to comment
Share on other sites

Επισκέψου το υποκατάστημα της Δ.Ε.Η. που έδωσε το ρεύμα. Ίσως βρεις άκρη.

Με υπομονή και ευγένεια -κι αν υπάρχει το αντίγραφο- θα βρεις άκρη...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

φιλη Μαρια-Σοφια, να ξερεις οτι ειναι εξαιρετικα δυσκολο να ΜΗΝ βρεις το στελεχος απο μια οικ.άδεια. Βεβαιωσου κατ'αρχας για τα στοιχεια που εχεις (αρ.αδειας, χρονολογια κτλ.) και ψαξε πιο προσεκτικα στην ΑΡΜΟΔΙΑ πολεοδομια.

Οσο για τον μηχανικο που λες οτι πεθανε, να ξερεις οτι και να ζουσε το πιο πιθανο ειναι να μην την ειχε αφου η πλειοψηφία των μηχανικων που βγαζουν οικ.αδειες δεν κρατανε ουτε φωτοτυπια λες και κοστιζει να κρατησεις ενα αντιγραφο απο μια Α4...Τι να πει κανεις, η προχειροτητα και η ανοργανοσια ειναι απο τα πιο χαρακτηριστικα γνωρισματα αυτης της χωρας...:(

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.