Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ζητήματα φόρτου στις Πολεοδομίες


cv98019

Recommended Posts

Για πείτε βρε παιδιά για Αγ. Παρασκευή. Μέχρι τι ώρα μπορώ να πάω για να εξυπηρετηθώ κατά τη γνώμη σας; Τελευταία φορά είχα πάει πριν δύο μήνες στις 12 και εξυπηρετήθηκα στις 14.00 (μια χαρά)

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τα ...ευχάριστα. Ελπίζω λοιπόν να ξεμπερδέψω το πολύ με 2 μεταβάσεις.

Μου δημιουργείται πάντως η απορία, πως είναι δυνατό κεντρική πολεοδομία, να δουλεύει καλύτερα από τους ρεμπεσκέδες των "προαστείων" (Αγ. Παρασκευή, Παλλήνη, Β. Τομέας). Τι δουλειά έχει π.χ. το μισό αρχείο της Παλλήνης να βρίσκεται ...στην Ανάβυσσο; Έλειψαν οι χώροι δηλαδή στη μέση του πουθενά που βρίσκεται το κτίριο τους; Πόσο ασόβαροι και ανοργάνωτοι μπορεί να είναι επιτέλους;

 

σε άλλες Πολεοδομίες γιατί εξυπηρετούν αυθημερων;

έχουν περισσότερο κοσμο;

πχ στην Αργυρούπολή 3 άτομα βλέπω

 

ανέκαθεν στην Παλήνη και στην Κηφισιά ήταν απρόθυμοι να εξυπηρετήσουν

 

ας γραψουμε μερικα στοιχεια να ξερουν οι συναδελφοι τι γινεται σε καθε πολεοδομια

 

 

1. συγγρου....αιτηση για σχεδια μου δωσαν για 30/12

τα ραντεβου εχουν κλεισει μεχρι 28/12 και πας απο το πρωι οταν τελειωσουν τα ραντεβου κοιταζουν και οσους προλαβουν και μεχρι 5 αιτησεις

2.σωκρατους .....σχεδια η ιδια μερα η σε 2 εργασιμες

καταθεση χαρτακι απο το πρωι μεχρι 5 αιτησεις

3. αγια παρασκευη......σχεδια ιδια μερα εκτος και αν η αδεια ειναι παλια πριν 2002 επομενως ερχεται απο ασπροπυργο

καταθεση αναμονη και οσες αιτησεις εχεις

4.αργυρουπολη....σχεδια ιδια μερα

καταθεση αναμονη απο πρωι και οσες αιτησεις εχεις

5.βουλα....σχεδια μεσα σε 5 εργασιμες

καταθεση ιδια μερα και γενικα δεν εχουν θεμα με ποσες αιτησεις εχεις.

6. μαρουσι.....σχεδια ιδια μερα

καταθεση αναμονη και οσες εχεις αιτησεις

7. γλυφαδα.....σχεδια καμια 15 εργασιμες

και καταθεση ιδια μερα με οσες αιτησεις εχεις

 

 

αντε και καλο κουραγιο γιατι ολοι τωρα θελουν να κανουν την διαδικασια....κλασικοι ελληνες

 

 

υ.γ σε ορισμενες εχω να παω κανα 10 μερο επομενως οτι εξελιξεις υπαρχουν ας ενημερωθουμε

 

Έτσι και χειρότερα στην Παλλήνη που είμαι κάθε βδομάδα. Στο Μαρούσι το αρχείο ταχύτατο και ο υπάλληλος εξυπηρετικότατος.

Ξέρει κανείς αν έχει αλλάξει κάτι στον Περισσό; Πάμε ακόμα χαράματα;Κι επιπλέον, αν υπάρχουν πολεοδομίες που δέχονται μόνο ραντεβού, καλό θα ήταν να μας ενημερώσει όποιος γνωρίζει.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι να ρωτήσω κατι?

σε περίπτωση που τακτοποιήσω το υπογείο κατοικίας ,σε οικόπεδο που έχει υπόλοιπο δόμησης.

Σε μελλοντική άδεια προσθήκης, τα τετραγωνικά της τακτοποίησης θα αφαιρεθούν απ την υπόλοιπη δόμηση?????όποιος ξέρει ας απαντήσει!ευχαριστώ πολύ!

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι να ρωτήσω κατι?

σε περίπτωση που τακτοποιήσω το υπογείο κατοικίας ,σε οικόπεδο που έχει υπόλοιπο δόμησης.

Σε μελλοντική άδεια προσθήκης, τα τετραγωνικά της τακτοποίησης θα αφαιρεθούν απ την υπόλοιπη δόμηση?????όποιος ξέρει ας απαντήσει!ευχαριστώ πολύ!

 

Συνάδελφος που έκανε τακτοποίηση ενώ είχε υπόλοιπο δομήσης αντιμετώπισε πρόβλημα όταν πήγε να κάνει προσθήκη γιατί εξέλαβαν την τακτοποίηση εκ του πονηρού αν και δεν χρησιμοποίησε το εμβαδό που "κέρδισε" με αυτή.

 

υ.γ. Νομίζω πως αυτό δεν είναι το σωστό τόπικ για την ερώτησή σου και μάλλον θα μεταφερθεί.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά γνωρίζει κάποιος τις ημέρες και τα ωράρια για το αρχείο στην πολεοδομία στο Μαρκόπουλο? Καθυστερούν πολύ τα σχέδια? Για την κατάθεση φακέλου χρειάζεται ραντεβού?

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Για Μαρκόπουλο ο tpanag θα σου πει....Το έχει εργολαβία..;)

 

Δύο φακέλους όλους όλους έχω πάει εκεί. Αν εννοείς "εργολαβία" το ότι χρειάστηκαν 5 τσάμπα πήγαινε-έλα για αυτό και το έκανα ζήτημα, πάω πάσο...

Επί του θέματος, η κατάσταση ήταν έτσι στο αρχείο στις αρχές Δεκέμβρη (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα το ίδιο): έκανες αίτηση για τον φάκελο και σου έλεγαν να πας τουλάχιστον μετά ...15 μέρες, να γραφτείς σε λίστα μέχρι τις 9 το πρωί και να πάρεις το φάκελο. Αυτά είναι τρίχες βέβαια, γιατί εγώ πήγα στις 13 μέρες (παραμονές Χριστουγέννων), στις 11 το πρωί, δεν είχε κόσμο, έκανα την πάπια και δε γράφτηκα στη λίστα φυσικά (η οποία όμως είχε όλα κι όλα 15 άτομα), ζήτησα και πήρα τον φάκελο. Το αρχείο είναι όλο εκεί κατά συνέπεια είναι θέμα ουράς και μόνο το ότι κάνουν τους "δύσκολους". Η πάγια τακτική του αρχείου με βάση την αναρτημένη ανακοίνωση, είναι αίτηση και μετά 5 μέρες παραλαβή. Φακέλο για 3843 θα πας πρωί (<<9:00), θα γραφτείς στη λίστα (αν είσαι τυχερή και σου κάνει τη χάρη) του ενός και μοναδικού υπαλλήλου που ασχολείται με το θέμα, έτσι και είσαι πάνω από 20η στη σειρά και δεν έχουν σκάσει "μεγάλα πακέτα", θα πας βόλτα στο Πόρτο Ράφτη για καφέ, για ψώνια στο εμπορικό πάρκο του αεροδρομίου, ενδέχεται να προλάβεις να πεταχτείς και από Καλύβια (λίγο παρακάτω) για κανένα κοψίδι το μεσημέρι και αν όλα πάνε καλά, επιστρέφοντας στην Πολεοδομία εκεί γύρω στις 13:30, θα περιμένεις λίγο ακόμα υπομονετικά τη σειρά σου για να εξυπηρετηθείς (καταχώρηση, πληρότητα, πρόστιμο μια και έξω).

Αν δεν είσαι από την περιοχή (όπως και εγώ), θα σε συμβούλευα να πάρεις απλά ό,τι χρειάζεσαι από το αρχείο στην πρώτη και μοναδική σου βόλτα ως εκεί και να ξεχάσεις την αυτοπρόσωπη υποβολή των φακέλων (γιατί όπως σου εξήγησα παραπάνω εκ των πραγμάτων και τα δυο είναι αδύνατο να γίνουν την ίδια μέρα)... Στείλτα ταχυδρομικά και μην ασχολείσαι.

Link to comment
Share on other sites

παιδιά εγω πήγα χθες στις 8.45 και ξεμπέρδεψα στις 11.00

το βασικό πρόβλημμα ήταν η κουβέντα και το χαζολόγημα, διαφορετικά με την σχεδόν μηδενική ουρά θα είχα ξεμπερδέψει στα 30 λεπτά

 

το καλό ειναι πως υπολόγησαν επιτόπου και το πρόστιμο

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.