Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ζητήματα φόρτου στις Πολεοδομίες


cv98019

Recommended Posts

Στο Φεμ πρέπει να γράφουμε και τον αριθμό της Α.Π.Υ? δεν μου το έχουνε ζητήσει ποτέ αυτό

 

Ναι, π.χ. γράφεις κάπου στο περιθώριο:

Α.Π.Υ. Νο 35 - 18/02/2011

 

Αριθμός απόδειξης και ημερομηνία.

Link to comment
Share on other sites

Αν χρειαζόταν να γράφεται κάτι τέτοιο, θα είχε προτυπωμένα πεδία η δήλωση ΦΕΜ. Δεν χρειάζεται όμως και απλά το ζητάνε καταχρηστικά μερικές ΔΟΥ μόνο.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ απόλυτα. Για όποιον όμως του ζητηθεί ή μαλλον απαιτηθεί από τη ΔΟΥ να το γράψει μπορεί να το κάνει όπως το υπόδειγμα πιο πάνω.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή όμως η "τάξη" που πρέπει να επιβληθεί είναι γενικότερη και δε θα πρέπει να εξαντληθεί μόνο στη μείωση των αμοιβών και των μισθών μας, καλό θα είναι επιτέλους να αρχίσουμε να απαιτούμε να εφαρμόζονται οι νόμοι και οι κανονισμοί και να μην υποκύπτουμε στο τι "θέλει" ο καθένας υπάλληλος. Για αυτό και μόνο επιμένω και επαναλαμβάνομαι τόσον καιρό (και) σε αυτό το ζήτημα.

Link to comment
Share on other sites

σημερα πολεοδομια αγια παρασκευη τα καταφερα....η λιστα εσωθει.....ημουν 10αδα.....και εκει που τελειωσαμε ελεγχο-πληροτητα μια χαρα απο 10 περιπου που ελεγχαν πηγαιναμε ολοι στον κυριο κολλητο του καλυβατση για καταχωρηση.....εκει εγινε παλι της τρελλης....εερχονταν και καποιοι που τον θελαν για αλλο λογο και ειχαν την απαιτηση να μην τηρουν την ουρα....μα εσεις μας λεγανε ειστε για η/χ/......δεν εχει σημασια αφου αυτον θελεις στην ΟΥΡΑ.....

 

 

3 το βραδυ πηγε να παιχτει σκηνικο παλι ...ηρθε ενας που ηθελε να σκεισει μπροστα μας την λιστα και να γραψουμε παλι ολοι τα ονοματα μας......πολυ θρασος τελικα.....φυσικα ηρθαν και καποιοι με ετοιμα χαρτια που οταν ειδαν κοσμο τους πεσανε τα μουτρα.....

 

μας εκανε την τιμη και ο κ. ΟΡΦΑΝΟΣ (ο βουλευτης ντε) ναρθει να ρωτησει για τον η/χ που εννοειται πιαστηκαν να τον εξυπηρετησει.....

 

 

αντε παει και αυτο...τωρα γλυφαδα και αργυρουπολη μαρκοπουλο μουμεινε και παμε διακοπες

 

 

υγ ηρθαν και ολα τα καναλια και ενας υπαλληλος ελεγε τον πονο του που τους κοψανε λεφτα (δλδ δεν ελεγε οτι με νομο σουφλια τπερνανε δια νομου 20 ευρω σε ειδικο ταμειο ενω τωρα πρεπει ν τους τα δωσεις για να γλυτωσεις την ταλαιπωρια), οτι φυγανε πολλοι για περιφερεια ....οτι το συτημα παει να καταργησει τις πολεοδομιες....κτλ κτλ συγγενης του βασιλακη καιλα ηταν σιγουρα !!

Link to comment
Share on other sites

Ενώ είχαμε μία πολεοδομία να παινεύουμε ότι λειτουργούσε σωστά και γρήγορα για τις τακτοποιήσεις, πάει και αυτή. Ο λόγος για την πολεοδομία Αμαρουσίου. Ώρα 06:40 φτάνω πρώτη, και βρίσκω αναρτημένη μία λίστα γραμμένη από την Τετάρτη με 28 άτομα πριν από μένα. Όσους δεν εξυπηρέτησαν δηλαδή Τετάρτη, τους έστειλαν για σήμερα. Όταν ήρθε η προϊσταμένη-διευθύντρια (δεν ξέρω τι σκ#%@ ήταν) ανακοίνωσε ότι σήμερα θα εξυπηρετηθούν οι της Τετάρτης και εμείς εάν προλάβουμε. Καταλαβαίνετε έγινε ένας πανικός. Τελικά αυτοί άλλαξαν το σύστημά τους, και βγάζουν και το πρόστιμο, εξού και αυτό το μπάχαλο. Εφόσον κυλούσαν οι ώρες, πήγα με μία συνάδελφο να μιλήσουμε στην προαναφερθείσα "κυρία" για το ζήτημα της διαδικασίας υπολογισμού του προστίμου, μηπως γινόταν να παραλειφθεί και να γίνουν τα πράγματα όπως παλιά. Μεταξύ άλλων μας είπε ότι δεν έχουμε καμία διακαιοδοσία να της υποδείξουμε τον τρόπο με τον οποίο θα κάνουν τη δουλειά τους, και ότι είμαστε πολύ μικρές σε ηλικία για να μπορούμε να μιλάμε... Μάλλον έπρεπε να μας δίνουν την άδεια άσκησης στα 50 μήπως και μας σέβονται. Το διαταύτα είναι ότι φτιάχνεται μία ατελείωτη λίστα στο Μαρούσι, που όσοι δεν προλαβαίνουν την μία ημέρα πάνε την επόμενη, βασιζόμενοι σε αυτή τη λίστα. Το Μαρούσι την Τετάρτη δε θα λειτουργεί. Εγώ εν τέλει ξεμπέρδεψα 12:15.

Link to comment
Share on other sites

Το διαταύτα είναι ότι φτιάχνεται μία ατελείωτη λίστα στο Μαρούσι, που όσοι δεν προλαβαίνουν την μία ημέρα πάνε την επόμενη, βασιζόμενοι σε αυτή τη λίστα.

 

Δε μπορώ να δω κάτι αρνητικό σε αυτό όμως! Καλό νομίζω ότι είναι. Δεν είναι δυνατό να συνεχίσει αυτό το αίσχος, όπου κάποιοι αναγκάζονται να πηγαίνουν από τη νύχτα και να φυλάνε σκοπιά στο χαρτί! Κανονικά έτσι πρέπει να γίνει παντού. Γράφει ονόματα υπάλληλος συγκεκριμένη ώρα κάθε πρωί, όσοι προλάβουν εξυπηρετούνται την ίδια μέρα, όσοι δεν προλάβουν πάνε στις επόμενες.

Link to comment
Share on other sites

ως προςτην διαδικασια συμφωνω...μεταφορα την επομενη μερα.....2 μερες τωρα κοιμηθηκα 5 ωρες για αγια παρασκευη ελεος...

 

απλα ελεος με τις πολεοδομιες που ενω καποιες εχουν συστημα που τρεχει το φρεναρουν....

 

οσο για την προισταμενη θα θυμηθηκε και αυτη τα 20 ευρω ανα αιτηση πουχασαν και σου λεει ακτσε να παρουμε γρηγοροσημο στο τελος

 

σε δημοτικες πολεοδομιες θα πηγαινα κατευθειαν στο γραφειο του αντιδημαρχου....με ενα τηλ του θα της ελεγα της κυριας αν δικαιουμαι να μιλαω η οχι....ειδικα αν αυτο γινει μαζικα απο καμια 10αρια

Link to comment
Share on other sites

Μαρούσι, Μοσχάτο , Περισσός, Κηφισιά,Κερατσίνι, Μαρκόπουλο...

 

παιδιά μην φοβάστε το ταχυδρομείο, ύστερα απο τις παραπάνω επισκέψεις μου τώρα πηγαίνω πολεοδομία για PR. αν δεν εξυπηρετηθώ τα στέλνω με courier και το θέμα λήγει πριν καν το καταλάβω.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.