Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατασκευαστικό ερώτημα: Πλέγμα στο ταβανι πριν τον τελικό σοβά


kostassatcom

Recommended Posts

καλησπέρα,ήθελα να ρωτήσω εαν είναι απαραίτητη η τοποθέτηση πλέγματος πριν το πεταχτό στο σοβάτισμα από το ταβάνι?εάν δεν έχει τοποθετηθεί όπως στην περίπτωσή μου υπάρχει περίπτωση αποκόλλησης σου σοβά?ειναι φυσιολογικές κάποιες μικρές επιφανειακές ρωγμές στην επιφάνεια από το ταβάνι??μόνο στο σαλόνι υπάρχουν και αυτές στην περιοχή αναμονής ρεύματος για φωτιστικό.

Link to comment
Share on other sites

Όλα είναι φυσιολογικά και όλα είναι πιθανά. Εξαρτάται και από το πόσο τσιμέντο και νερό είχε το πεταχτό, την υγρασία και τη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια των εργασιών, αν έμεινε να τραβήξει πριν τη τελική στρώση κλπ. Το πλέγμα θα βοηθούσε αλλά δεν είναι και πανάκεια.

Link to comment
Share on other sites

Δεν τοποθετούμε πλέγμα γενικώς και αδιακρίτως στα επιχρίσματα. Ειδικά στις οροφές, σπάνεια απαιτείται. Οι ρωγμές μπορούν να οφείλονται σε πολλούς παράγοντες, αν δεν το δει κανείς μόνο φιλολογική κουβέντα περί περιπτωσιολογίας μπορεί να γίνει...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.