Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιδιοκτησιακό - πολεοδομικό ερώτημα: Όριο ιδιοκτησίας


tasa

Recommended Posts

Ο γείτονας μου κατά το κτίσιμο του σπιτιού του έχει μπει μέσα στο οικόπεδό μου 5 πόντους σε μήκος 10 μέτρων.Πώς ονομάζεται αυτό μεσοτοιχία ή καταπάτηση?Εγώ μπορώ στον τοίχο του-μου πλέον να βάλω αναρριχώμενα λουλούδια ή να καρφώσω έστω και καρφιά?

Link to comment
Share on other sites

Έχει μπει τοίχος σπιτιού ή μανδρότοιχος;

Αν είναι μανδρότοιχος γκρεμίζεται εύκολα... ;)

 

Μεσοτοιχεία δεν υφίσταται! Υπάρχει καταπάτηση. Τώρα για 0,50μ2 τι να σου πω; Βρείτε τα αλλιώς. Είναι κρίμα να τρέχετε στα δικαστήρια. Προφανώς έγινε λάθος.

Link to comment
Share on other sites

Ημαρτον βρε συνάνθρωποι.

0.50 τ.μ. Ποιος θα βρει αυτήν την διαφορά, πως θα την βρεί, και τι ακριβώς θα κερδίσεις?

Αν είναι δυνατόν.

Link to comment
Share on other sites

Γιαννη αν δηλαδη βαλω λουλουδια μπορει να με καταγγειλει αυτος που ειναι πανταχοθεν παρανομος (υπερβαση κ.α)?

 

Μάλλον δεν τοποθετήθηκα σωστα:Εκεί που ήταν να χτίσει κατά μήκος των συνόρων μας 5 μέτρα έχτισε 10μ σπίτι,κλείνοντας μου όλη την θέα,βάζοντας ταυτόχρονα και τους 2 σωλήνες ύδρευσης-αποχέτευσης στο οικόπεδό μου,ε(τυχαίο?)ευτυχώς δεν τα σύνδεσε ακόμα,οπότε ήμαρτον λοιπόν δεν έχει να κάνει με το 0,5 μέτρο αλλά με την όλη στρατηγική.Επίσης μου ζήτησε μέσω τρίτου να κάνει 0,5 μέτρου πλάτους διάδρομο μέσα στο οικοπεδό μου για να μην έχει πρόβλημα με τα βρόχινα νερα!!!!!!!Αυτό που ρώτησα μπορεί να γίνει?αναρριχώμενα φυτά για να μην βλέπω την ασχήμια μπροστά μου?

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ/ή tasa, μας ρωτάτε αν στον τοίχο του γείτονά σας, που επειδή όπως λέτε είναι 5εκ στο οικόπεδό σας τον λέτε τοίχο σας, μπορείτε να βάλετε αναρριχητικά φυτά?

Λοιπόν, μέχρι να αποδείξετε ότι σας έχει καταπατήσει, δεν μπορείτε να βάλετε τίποτα. Ούτε καρφί.

Αν το αποδείξετε, τότε ... μάλλον δικηγόρος ο οποίος ειδικεύεται στο αστικό μπορεί να σας συμβουλεύσει.

 

Το πρόβλημά σας όμως δεν είναι η πιθανή καταπάτηση, αλλά το ότι δεν θέλετε να βλέπετε τον τοίχο του γείτονά σας.

Αυτό το πρόβλημα δεν μπορούμε να σας το λύσουμε από αυτό το forum.

Λυπάμαι.

Link to comment
Share on other sites

Θα σου λύσω βρε Τάσα εγώ απο εδώ τα προβλήματα σου. Και καρφιά βάλτου και voodoo κάντου, επιτρέπεται ο αθεόφοβος, μπήκε 5 πόντους στο οικόπεδο σου????!!!!! Βέβαια αν δεν μπεί βαθιά καμιά 15αριά πόντους τουλάχιστον μη φοβάσαι άλλοι το λένε ότι απλώς τους ακούμπησε εσύ μπορείς να λές, οτι σου έβαλε και λίγο. Τοίχο, αμ δε να κρεμάσεις και τα καρφιά σου τώρα και τη μπουγάδα σου????!!!!! Δικός σου δεν είναι ο τοίχος στο οικόπεδο σου δεν βρίσκεται, απόδειξε το αλλά να αποδείξει και αυτός ότι είναι δικός του. Εντωμεταξύ λέω βάλε τα λουλουδάκια σου και άνετα. Τι θα κάνει δηλαδή θα πάρει το κτίριο του και θα φύγει.......χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Διακρίνω ένα μεγάλο έρωτα. Να που έρχεται σιγά σιγά ορίστε τώρα θέλει να σου βάλει και ένα πεζοδρομιάκι 50 πόντους, μήπως θέλει και πορτούλα και ένα λαστιχάκι να τα ποτίζει........????

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.