Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πιθανοί κίνδυνοι στις επενδύσεις φωτοβολταϊκών


kathighths

Recommended Posts

Αν βαλουν την εισφορα που λενε 20% στα παρκα οσον αφορα εμενα ,αυτο ειναι περισσοτερο ακομα και απο το κερδος μου που ειναι περιπου 15% επι του τζιρου.αρα αν επιβληθει το 20% ουσιαστικα ειμαι ζημιογονος..αρα σκεφτομαι να κατεβασω τους διακοπτες και η τραπεζα να κανει οτι θελει μετα. εξαλλου υποθηκη εχει μπει ο εξοπλισμος.να ερθει να τον παρει και ας τον κανει οτι θελει..παντως δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναλειτουργησει το παρκο,ακομα και αν ξαναανοιξει τους διακοπτες η τραπεζα,δεν θα το επιτρεψω εγω με τον ενα η τον αλλο τροπο.δυστυχως το βιολι πρεπει να το παιζεις οπως στο παιζουν..

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 458
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αυτό θα έπρεπε να το κάνουμε όλοι μαζί.

Και οι σύλλογοι που συζητάνε στα υπουργικά γραφεία να δούμε τι θα καταφέρουν!!!! Μάλλον θα γίνουν πολλές διαγραφές.

Και θα πρέπει να κατεβάσουμε όλοι μαζί τους διακόπτες.

Να μου πεις θα το κάνουν τώρα που σταματάνε οι πολλές οι ζέστες και δεν είμαστε τότο απαραίτητοι.

Link to comment
Share on other sites

Η τράπεζα δεν θα σταματήσει στο να σου πάρει μόνο τον εξοπλισμό, αν στο δάνειο έχεις δώσει προσωπική εγγύηση ή υπάρχει εγγυητής θα τα πάρουν τα χρήματά τους μέχρι κεραίας

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπαρχει ουτε εγγυητης ουτε τιποτα.υποθηκη εχει μπει ο εξοπλισμος και τα χωραφια (αγονα δεν κανουν μια)..περουσιακα στοιχεια τιποτα στα Ονοματα των ιδιοκτητων παρκων..

 

Link to comment
Share on other sites

Στην περιοχή της Πελοποννήσου(σίγουρα για Πάτρα-Αίγιο) έχουν σταματήσει πλέον να δέχονται κι αιτήσεις για Φ/Β συστήματα σε στέγες επειδή το δίκτυο είναι κορεσμένο!!Τραγικό.Ένα Φ/Β σύστημα 10KWp διασυνδεδεμένο στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ είναι σα να πετάς μία πέτρα στον ωκεανό.

Τα fast track όμως fast track.Εκτός από τις επιδοτήσεις για ελληνικά πλαίσια που έχουν πάρει,δεσμεύουν κι όλο το δίκτυο για πάρτι τους ώστε να φτιάξουν τεράστια Φ/Β πάρκα αλλά όμως με "ξένα" Φ/Β πλαίσια γιατί το δικό τους υπολειτουργεί.Πάει για φτιάξει pellets.

 

http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/141143

Link to comment
Share on other sites

Το εχω ξαναπει οτι οι αιτησεις για στεγες στα Χανια εχει σταματησει να τις προχωραει η δεη τωρα και 5-6 μηνες..δηλαδη καταθετεις κανονικα φακελο παιρνεις αριθμο πρωτοκολου και τιποτα αλλο..τωρα εχασαν και την τιμη..αστα να πανε..υποθετω οτι τωρα που αλλαξαν οι τιμες θα αρχισουν να προχωρανε κανονικα..ολα σκοπιμα τα κανουν..

Link to comment
Share on other sites

το ενδιαφέρον του επνδυτικού κοινού έχει πεσει στο μηδέν

η ααπάντηση όλων είναι κάτσε να δούμε τι θα κάνει το ΥΠΕΚΑ για τα παλιά και βλέπουμε. Είδες τι γίνετε όταν έχεις σταθερό επενδυτικό υπόβαθρο :smile:

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς παιδιά στην Πελοπόννησο, επίσημα έχει διακοπεί οποιαδήποτε νέα αίτηση , ακόμα και για οικιακά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.