Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε March 28, 2014 at 04:13 μμ Δημοσιεύτηκε March 28, 2014 at 04:13 μμ Απ' ότι θυμάμαι δεν υπάρχει απαίτηση παραίτησης. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να τον "παραιτήσει" ο κύριος του έργου. Η μόνη προϋπόθεση είναι η εξόφληση της αμοιβής. Κάτι αναφέρει σχετικά στον 4030/11 νομίζω.
Μέρσα Δημοσιεύτηκε August 3, 2015 at 01:34 μμ Δημοσιεύτηκε August 3, 2015 at 01:34 μμ καλησπέρα και καλο καλοκαίρι! μου εχει τυχει περιπτωση αναθεωρησης με ποσοστο. για να βγαλω τα φορολογικα το ποσοστο της αναθεωρησης καθε μελετης ειναι πανω στον συνολικο προυπολογισμο η στο ποσοστο που αντιστοιχει στη μελετη αυτη;
χαιδω Δημοσιεύτηκε September 18, 2015 at 11:34 πμ Δημοσιεύτηκε September 18, 2015 at 11:34 πμ θέλω να κλείσω μια αναθεώρηση μελέτης με άδεια του 2007. Έχει πληρωθεί η μελέτη και λείπει η επίβλεψη. Ερώτησεις : 1)Για να υπολογίζω την αμοιβή επίβλεψης βάζω τα σημερινά λ και στην αμοιβή αυτή πληρώνω κρατήσεις; 2)Η διαφορά προυπολογισμού μεταξύ αδείας και αναθεώρησης χρησιμοποιείται για να βγάλω τις κρατήσεις του ιδιοκτήτη; 3) Η διαφορά προυπολογισμού στο πρόγραμμα ΤΕΕ και στα προγράμματα της αγοράς πως γίνεται; Διαφορά προυπολογισμού κάνει το πρόγραμμα μόνο σε αλλαγή χρήσης; Κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε September 18, 2015 at 01:12 μμ Δημοσιεύτηκε September 18, 2015 at 01:12 μμ θέλω να κλείσω μια αναθεώρηση μελέτης με άδεια του 2007. Έχει πληρωθεί η μελέτη και λείπει η επίβλεψη. (η Αναθεώρηση τη αφορά αλλαγή χρήσης? -ή αύξηση τ.μ ή αλλαγή χρήσης ή μόνο την κατάθεση αμοιβής επίβλεψης) Ερώτησεις : 1)Για να υπολογίζω την αμοιβή επίβλεψης βάζω τα σημερινά λ και στην αμοιβή αυτή πληρώνω κρατήσεις;ΝΑΙ (εννοείται μόνο για την επιβλ μηχανικού) 2)Η διαφορά προυπολογισμού μεταξύ αδείας και αναθεώρησης χρησιμοποιείται για να βγάλω τις κρατήσεις του ιδιοκτήτη; (κρατήσεις ιδιοκτήτη δεν έχει αν δεν αλλάζουν τα τ.μ-Αν όμως αλλάζουν έχει επί της διαφοράς των προϋπολογισμών είτε να αυτή η αύξηση προέρχεται από την αλλαγή χρήσης είτε αν αυτή η αύξηση αφορά τα τ.μ)) 3) Η διαφορά προυπολογισμού στο πρόγραμμα ΤΕΕ και στα προγράμματα της αγοράς πως γίνεται; Διαφορά προυπολογισμού κάνει το πρόγραμμα μόνο σε αλλαγή χρήσης;την αλλαγή χρήσης κανένα πρόγραμμα δεν την υπολογίζειι μόνο του -πρέπει να την υπολογίσεις χειρόγραφα και μετά ανάλογα με το πρόγραμμα να εισάγεις κατ' ευθείαν τη διαφορά σε € σε ορισμένα σημεία -ανάλογα με το πρόγραμμα και στο ΤΕΕ -Αλλά ειδικά στο ΤΕΕ πρέπει να προσθέσεις κάπου και τα τ.μ που αφορούν την αλλαγή χρήσης γαιτί αλλιώς σου βγάζει πρόβλημα!) Κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ
χαιδω Δημοσιεύτηκε September 18, 2015 at 02:36 μμ Δημοσιεύτηκε September 18, 2015 at 02:36 μμ Ευχαριστώ, αφορά αμοιβής επίβλεψης μόνο (όχι αλλαγή χρήσης,σας μπέρδεψαν). Στην αναθεώρηση αυξάνονται τα τμ. Επιπλέον θέλω να ρωτησω: 1)Θα ανοιξω καινούργιο έργο στο ΤΕΕ για την κατάθεση αμοιβής; 2)Τη διάφορα προϋπολογισμού για κρατήσεις ιδιοκτήτη πως εισαγω το νουμερο στο συστημα του ΤΕΕ για τις υπολόγισε; Ευχαριστώ και παλι ΚΑΝΑ
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε September 18, 2015 at 02:48 μμ Δημοσιεύτηκε September 18, 2015 at 02:48 μμ . Στην αναθεώρηση αυξάνονται τα τμ. Επιπλέον θέλω να ρωτησω: 1)Θα ανοιξω καινούργιο έργο στο ΤΕΕ για την κατάθεση αμοιβής; 2)Τη διάφορα προϋπολογισμού για κρατήσεις ιδιοκτήτη πως εισαγω το νουμερο στο συστημα του ΤΕΕ για τις υπολόγισε;ΑΥΤΕΣ -κρατήσεις ιδιοκτήτη- δεν τις υπολογίζει το σύστημα ΤΕΕ -θα τις κάνεις ή σε δικό σου πρόγραμμα ή του φόρουμ-το οποί δεν το ξέρω) Αν αυξάνονται τα τ.μ θέλεις και διαφορά στις αμοιβές μελέτης (μπερδεύεται ακόμη παραπάνω η υπόθεσή σου!) και νέο πίνακα 1 για το ΙΚΑ (για να αλλάξουν στο ΙΚΑ τον παλιό)
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα