Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το νερό, νεράκι


Liselef

Recommended Posts

Συνάδελφοι, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την έντονη δυσαρέσκειά μου σχετικά με κάτι που "αντιμετώπισα" πρόσφατα. Επίσης, οποιεσδήποτε προτάσεις ευπρόσδεκτες.

Πολλοί από εσάς που είστε από Αθήνα και χρησιμοποιείτε κάποιο μέσο μεταφοράς στη Λ. Βουλιαγμένης ίσως και να το έχετε παρατηρήσει.

 

Σαν εισαγωγή θα ήθελα να πω πως θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά ευαισθητοποιημένο ώς μηχανικό και ως πολίτη στα θέματα που έχουν σχέση με το περιβάλλον κλπ κλπ. Δεν θέλω να κάνω κανενός είδους προπαγάνδα ούτε βέβαια και να κατηγορήσω άλλο συνάδελφο. Διαβάστε και κρίνετε από μόνοι σας....

 

Οικοδομή που είναι στα μπετά εδώ και πολλούς μήνες και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια πρόοδος γενικότερα. Εδώ και 5 περίπου μήνες, λοιπόν, και μέχρι τη στιγμή αυτή, υπάρχει ένα λάστιχο μεγάλης διατομής από το ρολόι που βρίσκεται μπροστά από την οικοδομή πεταμένο στο πεζοδρόμιο το οποίο τρέχει άφθονο καθαρό νερό! Μετά από τον πρώτο μήνα που περνούσα συχνά και έβλεπα το νερό να τρέχει, ένιωσα την ανάγκη να κάνω μία προσπάθεια μήπως και κάποιος από τους όποιους υπεύθυνους δεν το έχει πάρει είδηση. Πήρα τηλέφωνο στην ΕΥΔΑΠ εξηγώντας τους πως είμαι μηχανικός και στην ουσία ό,τι σας περιγράφω παραπάνω.

 

Η απάντηση που πήρα ξέρετε ποια είναι? Κι εσάς τι σας νοιάζει? Δεν είστε ούτε ο ιδιοκτήτης ούτε ο μηχανικός του έργου. Εφόσον όταν τους έρθει ο λογαριασμός, θα πληρώσουν τα πρόστιμά τους, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. :shock: Αυτό που του απάντησα είναι πως δεν μιλάω για το χρηματικό του θέματος, αλλά το γεγονός ότι πάει τόσο νερό χαμένο. Με συγχωρείτε, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αυτή ήταν η απάντηση...

 

Υπάλληλος βέβαια και αυτός, τι να σου κάνει, αλλά με ενόχλησε αφάνταστα η αδιαφορία τόσο του υπαλλήλου, όσο βέβαια και των όποιων υπευθύνων. Αισθάνθηκα δε, το λιγότερο, ηλίθια που μπήκα στον κόπο να ασχοληθώ, αν και ένιωσα πως όφειλα τουλάχιστον να προσπαθήσω.... Πού ξέρεις τι γίνεται καμία φορά...

 

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Link to comment
Share on other sites

Αισθάνθηκα δε, το λιγότερο, ηλίθια που μπήκα στον κόπο να ασχοληθώ, αν και ένιωσα πως όφειλα τουλάχιστον να προσπαθήσω.... Πού ξέρεις τι γίνεται καμία φορά...

 

Τα συμπεράσματα δικά σας.

 

Μην σκέφτεσε έτσι, εκεί είναι η ρίζα του κακού, απο τον "ωχαδερφισμό" ξεκινάει. Εγώ τουλάχιστον χαίρομαι να διαπιστώνω ότι υπάρχει νοοτροπία και θέληση στη χώρα σας (το μας κομμένο, μόνο διακοπές πλέον, αλλά ας μην βγώ οφ-τοπικ).

Εν ολίγης μπράβο, και αν τσαντιστείς ταμάλα, μπορεί κάποιο απόγευμα να σκοντάψεις, να ρίξεις την περίφραξη, το χέρι που άπλωσες να σου κόψει την προσγείωση να κλείσει την βάνα και να σου πέσει και το 2λιτρο τσιμεντοκονία μέσα στο φρεάτιο... που έτυχε να μεταφέρεις στο άλλο χέρι.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς Lifesef είμαστε ακόμα πολύ πίσω σε ζητήματα κοινωνικής ευθύνης. Πάντως, στη θέση σου θα έκανα μια γραπτή καταγγελία, ώστε η... τρομερή αυτή απάντηση να υπήρχε και στο χαρτί.

Και μην ξεχνάμε τις τεράστιες απώλειες νερού που υπάρχουν λόγω του κακοσυντηρημένου δικτύου διανομής της ΕΥΔΑΠ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.