Μετάβαση στο περιεχόμενο

BricsCAD - Παρουσίαση και Έκπτωση για τα μέλη του Michanikos.gr


Nomitech

Recommended Posts

Bricscad

Η Nomitech σας παρουσιάζει και σας καλεί να γνωρίσετε το BricsCAD, ένα από τα πιο σταθέρα και γρήγορα προγράμματα «εναλλακτικού» CAD που γράφει και διαβάζει απευθείας σε αρχεία dwg. Το Bricscad έχει δίκαιη και λογική τιμολογιακή πολιτική επιτρέποντας σε όλους τους μηχανικούς να το αποκτίσουν και να δουλεύουν σε «νόμιμο» CAD χωρίς να στερούνται δυνατοτήτων ή να χρειάζονται επιπλέον εκπαίδευση. Το BricsCAD κερδίζει σήμερα ολοένα και περισσότερο μερίδιο αγοράς στην Ευρώπη και αποτελεί την καλύτερη εναλλακτική λύση για όσους θέλουν να αποκτήσουν το δικό τους CAD.

 

 

bcad.png

 

Η Ιστορία του Bricscad

Η Bricsys, η βέλγικη εταιρεία που αναπτύσει το Bricscad ξεκίνησε την ανάπτυξη του αρκετά χρόνια πριν απαρτιζόμενη από στελέχη - βετεράνους του CAD. Σημερά έχει στο δυναμικό της πρώην προγραμματιστές της AutoDESK ενώ ορόσιμο στην εξέλιξή του προϊόντος αποτελεί η απόφασή της να εγκαταλίψει την πλατφόρμα του InteliCAD στην οποία βασιζόταν και να αναπτύξει εξʼολοκλήρου τη δικιά της πλατφόρμα. Το γεγονός αυτό επέτρεψε την ανάπτυξη του προϊόντος επίσης για Linux και συνετέλεσε στην αξεπέραστη σταθερότητα και ταχύτητα του προγράμματος. Πρωτεραιότητα της εταιρείας από το 2008 είναι να «επιτρέπει το τρέξιμο των εφαρμογών που τρέχουν σε AutoCAD μέσα από την πλατφόρμα της» ενώ δεσμεύεται για υψιλής ποιότητας τεχνική υποστήριξη ακόμη και για τους χρήστες που δεν πληρώνουν το ετήσιο συμβόλαιο. Σήμερα το Bricscad έχει 100.000 χρήστες σε όλη την Ευρώπη με ποσοστό ικανοποιήσης 98%.

 

Οι δυνατότητες του Bricscad

Ανοίγοντας το Bricscad οι χρήστες μπορούν να δουλέψουν άμεσα στο οικείο και εύκολα αναγνωρίσημο γραφικό του περιβάλλον. Εφόσον διαθέτουν κάποια σχετική εμπειρία σε πρόγράμματα CAD χρειάζεται λιγότερο από μερικές ώρες μέχρι να αρχίσουν να δουλεύουν το ίδιο παραγωγικά όπως και με τo προηγούμενο CAD τους. Η Bricsys διαθέτει επίσης δωρεάν το ηλεκτρονικό βιβλίο «Bricscad for AutoCAD Users” 144 σελίδων οπότε ακόμη και οι προχωρημενοι χρήστες CAD μπορούν να ανατρέξουν στις πιο προχωρημένες λειτουργείες που ξεφεύγουν από τις μέσες ανάγκες ενός μηχανικού.

Η πραγματική δύναμη του Bricscad έγγυται στο ότι οι περισσότερες add-on εφαρμογές που ενδεχομένως να έχετε για το AutoCAD ή οι βιβλιοθήκες, τρέχουν χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια. Αν επίσης αναπτύσετε δικές εφαρμογές για το AutoCAD η Bricsys σας βοηθάει χωρίς καμία υποχρέωση να τις τρέξετε και μέσα στο Bricscad μέσω της δημιουργίας developer account.

Είναι γεγονός πως οι συντριπτική πλειοψηφία των μηχανικών και αρχιτεκτόνων που αγόρασε το Bricscad δεν χρειάστηκε να ανατρέξει ξανα σε άλλο CAD.

 

Λύσεις για όλους – διαφάνεια στις τιμές

To Bricscad διατίθετε σήμερα σε τρεις εκδόσεις, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες όλων των μηχανικών:

Α. Bricscad Classic: Είναι η δυσδιάτατη πλατφόρμα του Bricscad, από 315Ευρώ

Β. Bricscad Pro: Το πλήρες τρισδιάστατο πακέτο του Bircscad, από 425Ευρώ

C. Bricscad Platinum: Περιέχει τον solid editor και VBA, από 575Ευρώ

D. Bricscad Volume: Απευθύνεται σε εταιρείες ή γραφεία που θέλουν να αποκτήσουν ή να προσθέσουν αρκετές θέσεις CAD.

Επίσης διατίθονται και οι αντίστοιχες πλατφόρμες Bricscad for Linux που σύμφωνα με διεθνή forum αποτελούν την καλύτερη εφαρμογή CAD για τους χρήστες του Linux

To Bricscad διατίθεται στο 1/5 της τιμής του AutoCAD με πολύ χαμηλό κόστος ετήσιας συντήρισης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τιμή του μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτόν εδώ το σύνδεσμο.

 

 

Δοκιμαστική Άδεια και το μέλλον του Bricscad στην Ελλάδα

Η Nomitech αναγνωρίζοντας νωρίς τις δυνατότητες του Bricscad καθώς και την οικονομική κατάσταση στην οποία διέρχονται οι Έλληνες μηχανικοί σήμερα, υπέγραψε από το 2009 τη συνεργασία της με την Bricsys και το διαθέτει αποκλειστικά στον ελληνικό χώρο. Στόχος μας είναι και η μετάφρασή του στα Ελληνικά στα επόμενα χρόνια μαζί με τη διάδοσή του.

Αρκέτες είναι οι πωλήσεις και οι μηχανικοί που έχουν ήδη εμπιστευτεί το Bricscad με γνωστότερους πελάτες μας την Intrakat στην Αθήνα και την Kleeman στη Βόρεια Ελλάδα που προχώρησαν σε μαζική αγορά αδειών, ύστερα από εκτενέστατες συγκρίσεις και δοκιμές των «εναλλακτικών CAD» που διεξήγαγαν.

Μπορείτε και μόνοι σας να κατεβάσετε και να δοκιμάσετε το Bricscad αφού δώσετε τα στοιχεία σας καταρχάς στο site μας, κανοντας κλικ εδώ και στη συνέχεια στο site της Bricsys.

Πρόθεση της εταιρείας μας είναι οι Έλληνες μηχανικοί να αποκτήσουν ποιοτικό και αξιόπιστο CAD σε δίκαιη τιμή.

 

Τέλος σε συνεννόηση με την Bricsys και ειδικά για τα μέλη του Michanikos.gr σας παρέχουμε το Bricscad με ΕΚΠΤΩΣΗ 15% στις τιμές τιμοκαταλόγου μέχρι το τέλος Ιανουαρίου και με την προϋπόθεση ότι θα μας αποστείλετε τον παρακάτω κωδικό: XSTD-2P27-GUM4 καθώς και τον κωδικό μέλους σας στο forum.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο site της Nomitech.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Το 315 αναφέρεται στο Bricscad Classic (Δυσδιάστατο) χωρίς τεχνική υποστήριξη (προάιρετική) και χωρίς την έκπτωση 15% που ισχύει μέχρι τέλος του μήνα για τα μέλη του φόρουμ. - Τιμές χωρίς ΦΠΑ

 

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και συγκρίσεις μπορείτε να βρείτε στα

 

www.bricsys.gr και www.bricsys.com

Link to comment
Share on other sites

Eνδιαφέρον , υπάρχει κανένα demo να το δούμε.

Το 15% ισχύει και για μένα.

Το θέλω χωρίς να δηλώσω μέλος του michanikos.

Δεν μου αρέσει να είμαι υποχρεωμένος σε κανέναν.

 

*Νomitech , διόρθωσε το δυσδιάστατο σε δισδιάστατο.

Link to comment
Share on other sites

Το 315 αναφέρεται στο Bricscad Classic (Δυσδιάστατο) χωρίς τεχνική υποστήριξη (προάιρετική) και χωρίς την έκπτωση 15% που ισχύει μέχρι τέλος του μήνα για τα μέλη του φόρουμ. - Τιμές χωρίς ΦΠΑ

 

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και συγκρίσεις μπορείτε να βρείτε στα

 

www.bricsys.gr και www.bricsys.com

 

Για ubuntu δηλαδή υπάρχει μόνο η δισδιάστατη επιλογή classic?

Link to comment
Share on other sites

Αυτή τη στιγμή το Bricscad για Linux είναι μόνο διαθέσημο σε 2D. Ωστόσο αναμένουμε πολύ σύντομα και την τρισδιάστατη έκδοση σε 2 με 3 μήνες (ενημέρωση από την Bricsys).

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό το παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.bricsys.com/common/support/forumthread.jsp?id=13898

Link to comment
Share on other sites

Σε αυτή την περίπτωση το πρόγραμμα θα έκανε την διαφορά , αναλογα και με την τιμη βεβαια.

Η εκδοση PRO δεν με ενδιαφέρει τοσο απο πλευράς 3d ... περισσότερο λόγο load lisp ...

 

Όταν θα γίνει ξανακάνετε κάποια ενημέρωση και κάποια προσφορά

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.