Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βιβλιάριο Υγείας


Arkhi+Tekton

Recommended Posts

Καλησπέρα... είμαι πτυχιούχος μηχανικός από το Δεκέμβριο του '09 και εγγεγραμένο μέλος ΤΕΕ από τον Απρίλιο του ίδιου έτους... έχω πληρώσει κανονικά τις εισφορές μέχρι σήμερα! Όμως λόγω περαιτέρω σπουδών στο εξωτερικό δεν έχω ακόμα κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την απόκτηση του βιβλιάριου υγείας! Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσω για την απόκτησή της... σας ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

2 φωτογραφίες και την ταυτότητά σου. Πας στην Κολοκοτρώνη, παίρνεις χαρτάκι για τον ΚΥΤ και αφού κάνεις αίτηση, παίρνεις αμέσως βιβλιάριο και συνταγολόγιο.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ... για την επαρχεία (δεδομένου ότι δεν βρίσκομαι Αθήνα) γνωρίζεις σε ποια επιμέρους τμήματα πρέπει να απευθυνθώ; Στα κατά τόπους αντίστοιχα ΤΕΕ;

Link to comment
Share on other sites

Στην ιστοσελίδα του ΤΣΜΕΔΕ μπορείς να βρεις (αν καταφέρεις να διαβάσεις τα πολύ μικρά γράμματα) τα περιφερειακά τμήματα ανά Περιφέρεια και πόλη, αλλά δεν αναφέρει διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ

Link to comment
Share on other sites

Σαν φοιτητής και έως ένα όριο ηλικίας (μου διαφεύγει) δικαιούσαι να είσαι έμμεσα ασφαλισμένος στους γονείς στου στον κλάδο υγείας.

Δες μήπως μπορείς να αποφύγεις την εισφορα ΚΥΤ του ΤΣΜΕΔΕ για την οποία έχουμε όλοι παράπονα.

Link to comment
Share on other sites

Το όριο ηλικίας είναι, συνήθως, τα 25 χρόνια και οι νέοι μηχανικοί που παίρνουν δίπλωμα έχουν ξεπεράσει αυτή την ηλικία.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.