Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατασκευαστικό ερώτημα: Υγρομόνωση θεμελείωσης - χρήσιμο ή περιττό;


cezar

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Έχω ένα σπίτι ηλικίας 50 ετών, που είναι χτισμένο πάνω σε ανωδομή 1μ, ενώ οι τοίχοι του πάχος 60εκ, είναι κατασκευασμένοι με πέτρα-(τσιμέντο+πλέγμα ενδιάμεσα)-πέτρα. Είμαστε στη διαδικασία επισκευής του υπάρχοντος και προσθήκης ορόφου. Υπάρχουν ορατά ίχνη υγρασίας στο πάτωμα και στους γύρω τοίχους. Με τι θα με συμβουλεύατε να μονώσω την ανωδομή για την υγρασία και τις απώλειες θερμότητας?

Link to comment
Share on other sites

Εγώ στο σπίτι μου που δεν έχει υπόγειο , αλλά ισόγειο +30 εκ πάνω από τη στάθμη εδάφους (στην πραγματικότητα και στην άδεια) και πρώτο όροφο.

 

Δεν έγινε εφαρμογή υγρομόνωσης στα θεμέλια, θα έχω πρόβλημα;

Link to comment
Share on other sites

Oι απαντήσεις που μπορούν να δωθούν στα ερωτήματα των kyriosX και dk121 δεν είναι μονοσήμαντες και επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες οι οποίοι θα μπορέσουν να εκτιμηθούν ύστερα από επίσκεψη μηχανικού και τεκμηριωμένη επιστημονικά απάντηση.

Link to comment
Share on other sites

Μηχανικός υπάρχει και είναι υπεύθυνος για την όλη μελέτη του έργου. Εγώ ρωτάω εδώ για να μάθω ποιες είναι οι προτεινόμενες λύσεις, πέρα από αυτή που θα δώσει ο μηχανικός μου.

Link to comment
Share on other sites

Μα πώς είναι δυνατόν να σας δώσουμε εμείς καλύτερη απάντηση από τον υπολογιστή, από εκείνη που θα σας δώσει ο μηχανικός που ασχολείται με την εν λόγω κατασκευή? Ρωτήστε τον για τις διαθέσιμες επιλογές, και σίγουρα θα σας δώσει τεκμηριωμένη και κυρίως υπεύθυνη απάντηση.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή εδώ είναι Forum και ανταλλάσσονται απόψεις κι επειδή για κάθε δομικό πρόβλημα υπάρχουν συνήθως άνω της μιας λύσης, γι΄αυτό και ζήτησα τις απόψεις σας...

Link to comment
Share on other sites

Ακριβως αυτο που ειπατε...

 

Εδω αναλλασουμε αποψεις...

 

Αλλα αν δεν ξερουμε περι τινος προκειται τι αποψεις θα ανταλλαξουμε???

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.