Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στα 10 στρέμματα η αρτιότητα στις περιοχές Natura 2000 σύμφωνα με το σχέδιο νόμου


Engineer

Recommended Posts

Δηλαδή παρέκκλιση ισχύει μόνο για την παράγραφο 1β του άρθρου 1 του ΠΔ24.5.85; Τι γίνεται με τα τεμάχια που έχουν πρόσωπο σε αγροτική οδό;

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 202
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μα .. μόνο για τα 4 στρεμ. δεσμεύτηκε η Τίνα και τίποτε άλλο και, όπως πάει, αυτή θα είναι η επόμενη κίνηση για τα εκτός σχεδίου.

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλα μέχρι τώρα υπάρχει και η περίπτωση των 4στρ και πρόσωπο 25μ. Το σχέδιο νόμου γράφει για την παράγραφο 1β που μιλάει για 45μ πρόσωπο σε εθνικές, επαρχιακές δημοτικές και κοινοτηκές οδούς. Αυτά που έχουν πρόσωπο σε αγροτικές τι γίνονται; Η αγροτική οδός μπορεί να χαρακτηριστεί δημοτική;

Link to comment
Share on other sites

Το διάβασα πολύ καλα αλλα δεν κατάλαβα.

Θα σου πώ ένα παράδειγμα για να μου πεις τι καταλαβαίνεις. Αγροτεμάχιο 4στρ που πρόηλθε απο κατάτμηση άλλου τεμαχίου 20στρ, έχει πρόσωπο 50μ σε αγροτική δρόμο και βάθος 80μ.

Θα συνεχίσει να είναι άρτιο ή όχι;

Απο αυτό που διαβάζω στην παράγραφο 1β που γράφει για τα 45μ δεν αναφέρει τίποτα για αγροτική οδό. Θεωρείται η αγροτική οδός δημοτική και αν ναι υπο ποιές προυποθέσεις;

Link to comment
Share on other sites

Στο άλλο θέμα που έχεις βάλει, παράλληλα, τις ερωτήσεις σου, αντέγραψα τις παρατηρήσεις της Επιστημονικής Επιτροπής και επεσήμανα όσες από τις παρατηρήσεις της Επιτροπής συμπίπτουν με τον προβληματισμό σου.

 

Κατά τη γνώμη μου, το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την παρέκκλιση είναι σοβαρό και πρέπει να περιμένουμε την ολοκλήρωση της συζήτησης για να δούμε πως θα διατυπωθεί τελικά.

Link to comment
Share on other sites

ΜΑΚΑΡ αυτό διαβαζα και εγώ και στην ουσία καταργεί την αρτιότητα όσων είχαν πρόσωπο σε αγροτικό δρόμο. Να δούμε τι θα γίνει μέχρι τέλους. Λες και δεν μπορούσαν να πουν όσα είναι άρτια κατα κανόνα με το ΠΔ24.5.85. Τι το ήθελαν αυτό με την παράγραφο 1β;

 

Η αγροτική οδός υπάρχει περίπτωση να θεωρηθεί ώς Δημοτική;

Link to comment
Share on other sites

Όπως έχω συμπληρώσει στο άλλο θέμα, στα σημερινά πρωινά ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι προτείνει να ξεκαθαρίσει το σκόπελο με μελλοντικό πδ στο οποίο θα αναλύει ποιες παρεκκλίσεις επιτρέπονται αλλά είναι νωρίς ακόμη για να απαντηθεί το ερώτημά σου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.