Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πιστοποιημένο Σεμινάριο Ενεργειακών Επιθεωρητών


gaganian

Recommended Posts

Ακόμη περιμένουμε !!!

Μετά τα ανωτέρω, διαπιστώνω ότι αφενός δεν υπάρχει τίποτα έως τώρα και ούτε φαίνεται να βγαίνει. Να δούμε πότε θα τα προλάβουν να τα βγάλουν τα σεμινάρια, πότε θα τα παρακολουθήσουμε πότε θα γίνουν οι εξετάσεις κλπ. Υπόψιν ότι οι προθεσμίες για τους προσωρινούς ενεργειακούς επιθεωρητές λήγουν σε μικρό χρονικό διάστημα.

Όπως και να είναι θα έχει πολύ πλάκα.

 

μην ξεχνας ...το ουδέν μονιμοτερον του προσωρινού...

Link to comment
Share on other sites

Αν είναι να περιμένω τις εκλογές στο ΤΕΕ για να "τιμωρήσω" τους κακούς...καλύτερα να μπαρκάρω ή να αλλάξω επάγγελμα. 3/10 ψήφιζαν 3/10 θα ψηφίζουν. Και σιγά το πράγμα λες και εκλέγεται πλανητάρχης. Τώρα τι γίνεται, φρέσκα κουλούρια......

Link to comment
Share on other sites

Ο Τερζάκης για όσους δεν ξέρουν είναι μέλος της Ελεμ .

 

Συνάδελφε καλοδεχούμενα και χρήσιμα όλα αλλά η Ελεμ τι σχέση έχει.Η αναφορά σου μάλλον εσφαλμένες εντυπώσεις δημιουργεί...

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Ναι ρε παιδιά συμφωνώ πως τα κριτήρια εδώ δεν είναι σωστά αλλά όχι γίνεται και ο χτίστης επιθεωρητής.

 

Τα σεμινάρια που θα γίνουν μετά διάρκειας πολλών ωρών θα εξασφαλίζουν πως όσοι τα "περάσουν" τουλάχιστον θα μάθουν να κάνουν σωστά επιθεωρήσεις.

 

Βέβαια θα μπορούσαν να μειωθούν οι ώρες μιας και νομίζω πως είναι υπεραρκετές αν σκεφτεί κανείς το περιεχόμενο των ΤΟΤΕΕ. Θα μπορούσαν πχ να κάνουν πιο ουσιαστικές τις εξετάσεις.

Συγνώμη συνάδελφε αλλα όταν ακούω κάτι τέτοια γίνομαι έξαλος. Ειναι λογικό ενας πολιτικός μηχανικός (για παραδειγμα) σήμερα να τελειωνει το Πολυτεχνειο και να μπορει να υπογράψει ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ και να μη μπορει να υπογράψει την ενεργειακη κατηγορία του κτιρίου;;;; Ο ΚΑΝΑΠΕ είναι ένας κανονισμός όπως όλοι οι άλλοι, θα έπρεπε να περάσουμε κάποια σεμινάρια και να μπορούμε να υπογράφουμε, όλοι ή όποιος έχει την ειδικότητα (Μηχανολόγοι πχ) . Εχουν ανάγει το ΚΑΝΕΠΕ σε τεχνογνωσία πυρηνικού αντιδραστήρα. ΕΛΕΟΣ. Με την ίδια λογική να κάνουμε και κάτι αντιστοιχο και για τις υπόλοιπες μελέτες.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Επίσης, το άλλο τραγικό της υπόθεσης είναι οι υποχρεωτικές ώρες παρακολούθησης σεμιναρίων, τα οποία γίνονται από ανθρώπους που τώρα διαβάζουν τον ΚΕΝΑΚ....

 

Η όλη ιδέα της πιστοποίησης δεν είναι κάτι κακό, αλλά θα έπρεπε να δίνουμε μόνο εξετάσεις και όχι να παρακολουθούμε τις άπειρες ώρες σεμιναρίων.

 

CIVILSITIS από κάπου έπρεπε να ξεκινήσει η ιδέα με τις πιστοποιήσεις και πιστεύω ότι θα επεκταθεί σε όλες τις μελέτες. Ίσα ίσα πιστεύω θα ήταν καλό η ύπαρξη πιστοποίησης για κάθε EC και για την επίλυση πχ ενός κτιρίου Ο/Σ να χρειάζεσαι πιστοποίηση κατά EC1, EC2 και EC8. Αλλά ΜΟΝΟ εξετάσεις, που θα δίνονται στα πολυτεχνία και όποιος θέλει ας πάει να κάνει σεμινάρια, φροντιστήρια ή ότι άλλο θέλει.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ψάχνω για σεμινάριο λεβήτων και συστημάτων θέρμανσης...έχω βρει 150euro σχετικά κοντά μου παίζει τπτ φθηνότερο;

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Αν και λίγο άσχετο με το θέμα.

Ενεργειακος επιθεωρητης στα αγγλικά είναι energy assessor?

Διάβασα τα σχετικά στην αρχή του θέματος και είπα να το ποστάρω εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.