Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΤΕΙ και αναγνώριση στη Γερμανία


spgirl

Recommended Posts

Καλά δεν έχετε καταλάβει, ότι είτε από ΤΕΙ, είτε απο ΑΕΙ τα ελληνικά πτυχία είναι εντελώς απαξιωμένα στην Ευρωπαική αγορά εργασίας? Το ότι μπορεί να δουλεύει ένας εδώ και ένας εκεί, δεν λέει τίποτα. Η ουσία είναι ότι στο σύνολο τους τα ελληνικά πτυχία θεωρούνται τριτοκοσμικά.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Η ουσία είναι ότι στο σύνολο τους τα ελληνικά πτυχία θεωρούνται τριτοκοσμικά.

 

Άποψη σου.

Στην πραγματικότητα οι Έλληνες φοιτητές γίνονται δεκτοί για μεταπτυχιακά και διδακτορικά στα πιο γνωστά πανεπιστήμια του κόσμου.

Link to comment
Share on other sites

Βρε άσε τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά. Το κριτήριο είναι η εργασία, όχι αν σε δέχονται για σπουδές. Η πραγματικότητα αποδεικνύει αυτό που λέω και μάρτυρες είναι όσοι προσπαθούν να βρουν δουλειά στο εξωτερικό.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Agrafiot συμφωνω απολυτα μαζι σου. Προσφατα βγηκε η αξιολογηση των Financial Times που αφορα τα 100 καλυτερα ΜΒΑ στην Ευρωπη. Περιττο βεβαια να πουμε πως δεν υπαρχει ουτε ενα Ελληνικο ΑΕΙ στην αξιολογηση αυτη. Ολες οι αξιολογησεις κατατασσουν την Ελλαδα σε μια απο τις χειροτερες θεσεις ειτε στην Τριτοβαθμια εκπαιδευση ειτε στην δευτεροβαθμια οπου οι Πανευρωπαικες μετρησεις του διαγωνισμου PISA μας κατατασσουν 25ους στους 27.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.