Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Νόμου «Μεταρρύθμιση Συστήματος Ανάθεσης»


Ροδοπουλος

Recommended Posts

Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Νόμου «Μεταρρύθμιση Συστήματος Ανάθεσης και Εκτέλεσης συμβάσεων Μελετών και Δημοσίων Έργων Ίδρυση Αρχής Ελέγχου Μελετών και Έργων και λοιπές διατάξεις»

 

http://www.opengov.gr/yme/?p=1396.

Link to comment
Share on other sites

Αναρτήθηκε για διαβούλευση σήμερα, στην διεύθυνση: http://www.opengov.gr/yme/?p=1396 , το σχέδιο νόμου που αφορά στον τρόπο ανάθεσης μελετών και συμβάσεων εκτέλεσης δημοσίων έργων. Η διαβούλευση θα διαρκέσει έως τις 3 Μαρτίου 2011.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό είναι το νομοσχέδιο όπως θα πάει στην επιτροπή της Βουλής. Το άλλο ήταν για διαβούλευση μόνο με τους αρμόδιους φορείς (ΠΕΣΕΔΕ κλπ).

Link to comment
Share on other sites

Σε εκείνο το προσχέδιο λοιπόν έλεγαν ότι οι μελετητές θα επέλεγαν 4 ανάμεσα στις τάξεις των μελετών...

Που είναι τώρα αυτό;;;

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε δεν ξέρω. Το νομοσχέδιο έχει πάρα πολλά άρθρα και δυστυχώς, όπως συμβαίνει πάντα, δεν καταργεί τους προηγούμενους νόμους και κωδικοποιήσεις αλλά αντικαθιστά συγκεκριμένα άρθρα αυτών. Έχω βαρεθεί να διαβάζω "προστίθεται στο άρθρο τάδε του 3669 η παράγραφος τάδε".

Link to comment
Share on other sites

Το βρήκα.

 

Άρθρο 90

 

''Τα πτυχία μελετητών που έχουν εκδοθεί και ισχύουν για κατηγορίες μελετών των κατηγοριών 8, 9, 10, 13, 14, 16, 21 και 27, όπως ισχύουν κατά την εφαρμογή του παρόντος, εξακολουθούν να ισχύουν για τις νέες κατηγορίες που προέκυψαν από τη διαίρεσή τους, με το άρθρο 2 του παρόντος. Κατά την ανανέωση ή προαγωγή τους κρίνεται η διατήρησή τους σε όλες ή κάποιες από τις νέες κατηγορίες, με βάση την εμπειρία των εγγεγραμμένων. Με το Προεδρικό Διάταγμα της παρ. 8 του άρθρου 39 του Ν. 3316/2005 καθορίζονται λεπτομέρειες για την ανανέωση και εν γένει εξέλιξη των παλαιών πτυχίων στις ως άνω κατηγορίες''

 

Σαν να μας τα μασάει σχετικά με την ανανέωση...

Link to comment
Share on other sites

μολις βγηκε προς δημοσια διαβούλευση. Παρακαλούνται οι συναδελφοι τεχνολογοι (και οχι μόνο) να καταθεσουν τις απόψεις τους.

http://www.opengov.gr/yme/?p=1314&cpage=1#comment-1734

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.