Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ν2508/1997 και οικοδομησιμότητα


Recommended Posts

Φιλε συνάδελφε. Μία είναι η λύση:

Τα παίρνεις όλα παραμάσχαλα & πας στην πολεοδομία ή, αν σου είναι ευκολότερο, στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου , γιατί συνήθως αυτή αναθέτει τέτοιες μελέτες και συζητάς ότι σε απασχολεί. Νομίζω θα σου πουν με ακρίβεια τι έχει γίνει μέχρι σήμερα και τι υπολείπεται. Ουτως ή άλλων όλες οι αναρτήσεις γίνονται στο Δήμο. Τις αναρτήσεις που μέχρι τώρα έγιναν, αν έγιναν τις πήρατε είδηση???? 

Η ιδιοκτησία σας , πριν ξεκινήσει όλη αυτή η διαδικασία, ήταν σε εκτός σχεδίου περιοχή? Πόσο ήταν και είναι το Εμβαδόν της ιδιοκτησίας σας? Έκτιζε και σας το στερήσαν το προνόμιο αυτό???

Ρ.Σχ. υπάρχει για την περιοχή σου? Θα μπορούσες να μας το δώσεις(?)

Υπάρχουν όπως έγραψα και σε άλλες ενότητες παρόμοιων θεμάτων η έκδοση μιας Ο.Α. πριν την κύρωση μιας Π.Ε. δεν είναι απλή υπόθεση. Είναι πολλά τα προαπαιτούμενα που πρέπει να πληροί μία ιδιοκτησία..     

Link to comment
Share on other sites

@nbr δεν είμαι μηχανικός, ιδιώτης είμαι και μάλιστα αγανακρισμενος. ρυμοτομικο σχεδιο υπάρχει και έχει εγκριθεί από το 2016 μετά από επικοινωνία με το δήμο περιμένουν να γίνουν κάποιες γεωλογικες μελέτες που θα έπρεπε να γίνουν πριν την έγκριση του ρυμοτομικου. ανέφερα πριν το φεκ που έχει εκδοθεί. ποιος φταίει που βιάστηκε να εγκρίνει ρυμοτομικο πριν την ολοκλήρωση όλων των μελετών; άγνωστο. γιαυτό και είμαι στα "κάγκελα" 

 

Παρατήρηση

Στο προφίλ σου έχεις δηλώσει Μηχανικός και έχεις αποκτήσει πρόσβαση να γράφεις και στην ενότητα για Μηχανικούς.

Θα γίνει προφίλ ιδιωτών και θα μπορείς να γράφεις στην ενότητα για ιδιώτες.

Didonis

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Δεν μας απαντάς στα ερωτήματα που έθεσα: Ήταν σαν εκτός σχεδίου οικοδομήσιμο και χάθηκε αυτό το Bonus?

Απλά κάτι ελπίσατε ότι θα γίνει με την ένταξη και χάθηκε η ελπίδα.

Αυτό με τις γεωλογικές μελέτες, έστω και ετεροχρονισμένα, είναι σε νόμο του Παπακωνσταντίνου (εκείνο ντε το ανθρωπάκι που κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται τώρα. Χωρις να παίρνω και όρκο). 

Πάντως και η γεωλογική μελέτη να γίνει και η Π.Ε. να ξεκινήσει, δεν το έχεις και σίγουρο πως θα κτίσεις. 

Δεν μας έδωσες ακόμη πως τοποθετείται  η ιδιοκτησία σου στο νέο Ρ.Σχ.

Π.χ. αν έχεις προσκύρωση στην ιδιοκτησία σου το ξεχνάς!

Αν το άθροισμα των Ρυμ. τμημάτων, ολόκληρου του Ο.Τ. στο οποίο βρίσκεται το γεωτεμάχιό σου, είναι ίσο ή μεγαλύτερο από ένα άρτιο οικόπεδο, σύμφωνα με τους όρους δόμησης .... το ξεχνάς.  

Μόνο τον θυμό σου μας δείχνεις. 

Link to comment
Share on other sites

πριν το ρυμοτομικό σχέδιο έβγαζες άδεια σαν οικισμό, του πατέρα μου 340 τμ έχτισε το 1997, το οικόπεδο έχει εμβαδό 800τμ και παίρνει για διάνοιξη δρόμου στο όριο μου μια λωρίδα και αφήνει γύρο στα 600τμ. ατο ρυμοτομικο το δίπλα ακριβώς οικόπεδο φαίνεται χωρίς σπίτι ενώ πλέον έχει. γενικά όλο το ΟΤ που ανήκει το οικόπεδο έχει σπίτια. αυτό με την προσκυρωση δεν ξέρω τι είναι αν μου το εξηγήσει κάποιος θα το καταλάβω και θα απαντήσω. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.