Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βιβλία Γραικούση


xbasher

Recommended Posts

Θα ήθελα να ξέρω εάν έχει νόημα να διαβάσω οδοντοτούς τροχούς, λιπανση και ρουλεμαν από Γραικούση. Αξίζουν ή είναι απαρχαιωμένη γνώση?Να σημειωθεί ότι δεν έχουμε παρει ακόμα βιβλία στη σχολή οπότε δεν έχω να διαβάσω από πουθενα αλλου. Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Πάντως έχοντας την τύχη να τον γνωρίσω προσωπικά (όχι σε πανεπιστήμιο αλλά στην νέα του δουλειά) είναι πολύ καλός άνθρωπος !

Link to comment
Share on other sites

Τι μου θύμισες..Εποχή που προσπαθούσα να περάσω τα στοιχεία μηχανών Ι και ΙΙ. Λοιπόν θεωρώ ότι είναι καλά βιβλία, περιέχουν αρκετές πληροφορίες, πίνακες κτλ αλλά δεν περιέχουν παραδείγματα. Για επιμόρφωση αρκετά καλά αλλά για να περάσεις μάθημα όχι και τόσο. Πριν από χρόνια που τα προμηθεύτηκα (είναι αρκετοί τόμοι γύρω στα 100ε από ότι θυμάμαι τότε) υπήρχε το εξής πρόβλημα. Υπήρχε έλλειψη και έπρεπε να περιμένεις κανά μήνα να τα φέρει ο Παπασωτηρίου με παραγγελία, δεν ξέρω για σήμερα.

Για την περίπτωσή σου ενεικτικά τόμος 2, κεφ Κ' Τριβή-Λίπανση-Λιπαντικά κεφ Λ' Εδρανα κυλίσεως, κεφ Μ' έδρανα ολισθήσεως.

Link to comment
Share on other sites

βασικά τα έχω τα βιβλία απλά δεν ξερω κατα ποσο ανταποκρίνονται στα σημερινά δεδομένα της εποχής

Πολύ δύσκολα αλλάζουν τα δεδομένα στα Στοιχεία Μηχανών με τον χρόνο, τα βιβλία ωστόσο μπορεί να βελτιωθούν, πιο friendly user ας πούμε όπως το νέο βιβλίο του καθηγητή σας ( φαντάζομαι είσαι ΕΜΠ από το Αθήνα στο προφίλ σου). Οπότε μέχρι να σας το μοιράσουν διαβάζεις άνετα του Γραικούση.

Link to comment
Share on other sites

Κωστόπουλος θεός!!! Και καλός άνθρωπος επίσης, και άνθρωπος της δουλειάς.

Από τα πλέον δύσκολα μαθήματα - ότι βιβλίο και να πάρεις αν δεν παρακολουθήσεις να κατανοήσεις σε βάθος δεν περνιέται με τίποτα!

Συμφωνώ ότι δεν αλλάζουν τα δεδομένα στα γρανάζια και στα ρουλεμαν...δεν είμαστε ΗΜ/ΜΥ εμείς που οι γλώσσες προγραμματισμού τους μπορεί να θεωρούνται απαρχαιωμένες ακόμα και στην 5ετία!

Link to comment
Share on other sites

Κωστόπουλος θεός!!! Και καλός άνθρωπος επίσης, και άνθρωπος της δουλειάς.

Από τα πλέον δύσκολα μαθήματα

Διάβασμα θέλει και μακάρι να είχαν τέτοιο επίπεδο όλα τα μαθήματα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.