RUB Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2023 54 λεπτά πριν, Kyriakos_M said: Καλησπέρα, Εφόσον κανείς απο τους συναδέλφους δεν απαντά αν έχει κάποιο νεότερο απο την διαδικασία μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορούμε να απευθυνθούμε για να λάβουμε κάποιο feedback (τηλέφωνο ή Email) ; Θεωρώ περιττό να ρωτήσω άν κάποιος πέρασε ιατρικές εξετάσεις μίας και είμαι σίγουρος πώς δεν θα λάβω απάντηση. Ευχαριστώ καλησπέρα, για ποια θέση τεχνολογων ενδιαφέρεστε? στο εμαιλ που μας είχαν στείλει έχει τα στοιχεία επικοινωνίας με Ασπρόπυργο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyriakos_M Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2023 (edited) 21 ώρες πριν, RUB said: καλησπέρα, για ποια θέση τεχνολογων ενδιαφέρεστε? στο εμαιλ που μας είχαν στείλει έχει τα στοιχεία επικοινωνίας με Ασπρόπυργο Καλημέρα τεχνολόγοι διακίνησης, δυστηχώς είμαι εξωτερικό και το email τους αφορούσε μόνο την εξ'αποστάσεως συνέντευξη οπότε δεν έχω στοιχεία. Edited Φεβρουάριος 10 , 2023 by Kyriakos_M Link to comment Share on other sites More sharing options...
JonKars Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2023 Καλημέρα σας & Καλή εβδομάδα, Πήρα τηλέφωνο στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης και μου έδωσαν ένα τηλέφωνο να μάθω για τα αποτελέσματα (2310 750620).Η κυρία(φαντάζομαι από το ανθρώπινο δυναμικό) που σήκωσε το τηλέφωνο μου είπε ότι δεν έχουν αποτελέσματα ακόμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gp32 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2023 22 λεπτά πριν, JonKars said: Καλημέρα σας & Καλή εβδομάδα, Πήρα τηλέφωνο στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης και μου έδωσαν ένα τηλέφωνο να μάθω για τα αποτελέσματα (2310 750620).Η κυρία(φαντάζομαι από το ανθρώπινο δυναμικό) που σήκωσε το τηλέφωνο μου είπε ότι δεν έχουν αποτελέσματα ακόμη. Τι ρωτήσατε μήπως πότε αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JonKars Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2023 3 λεπτά πριν, Gp32 said: Τι ρωτήσατε μήπως πότε αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα; Δεν ήξερε ακόμη κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nickthegreek24 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2023 1 ώρα πριν, JonKars said: Καλημέρα σας & Καλή εβδομάδα, Πήρα τηλέφωνο στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης και μου έδωσαν ένα τηλέφωνο να μάθω για τα αποτελέσματα (2310 750620).Η κυρία(φαντάζομαι από το ανθρώπινο δυναμικό) που σήκωσε το τηλέφωνο μου είπε ότι δεν έχουν αποτελέσματα ακόμη. Για ποια ειδικότητα ρωτήσατε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JonKars Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2023 ΤΕΔΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoavra Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2023 Για ΗΛΜΗ-1 Βορρά ελπίζουν τέλος της εβδομάδας να έχουν τα ονόματα από τα κεντρικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezsavas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2023 Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα , εχουμε κάποια εξέλιξη με της προσλήψεις ΤΕΣΑ-1 (Τεχνολόγοι Συντήρησης και αξιοπιστίας, Νότου); Οι συνεντεύξεις έχουν γίνει, δεν ξέρω αν έχουν καλέσει κανένα για προσλήψεις!!; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex109 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2023 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2023 13 ώρες πριν, JonKars said: Καλημέρα σας & Καλή εβδομάδα, Πήρα τηλέφωνο στο εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης και μου έδωσαν ένα τηλέφωνο να μάθω για τα αποτελέσματα (2310 750620).Η κυρία(φαντάζομαι από το ανθρώπινο δυναμικό) που σήκωσε το τηλέφωνο μου είπε ότι δεν έχουν αποτελέσματα ακόμη. Για ποια θέση ρωτήσατε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα