Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέοι μηχανικοί & Ενεργειακές Επιθεωρήσεις


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 34
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γιατί δικαιολογούμαι συνάδελφε? Επειδή είμαι γυναίκα, έχω την τάση να "παρερμηνεύω"? Πρόσεξε, υπάρχει και μια λεπτή γραμμή και αρχίζεις να την περνάς επικίνδυνα... Πες ότι δεν είμαι καλή συνάδελφος, αλλά όχι ότι σαν γκόμενα που είμαι, ότι είμαι σπαστικά... Να είσαι gentleman... (άντε, γτ πολλούς κάφρους έγω δει εδώ μέσα και θα άρχιζω να δείχνω τον άγριο ευατό μου, έχω ωροσκόπο Αιγόκερω εγώ...)

Link to comment
Share on other sites

Συνεχώς με παρερμηνεύεις μάλλον το κάνεις επίτηδες...δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς!!!....δικαιολογήσε για την ευαισθησία σου ως γυναίκα!!! Και επειδή είμαι gentleman σταματάω την αντιπαράθεση μαζί σου εδώ!!!!!

 

Υ.Γ. Πάντως για γυναικά είσαι πολύ "τσαμπουκαλού" άρα μάλλον θα γίνεις και καλή μηχανικός...αν και Διπλωματούχος :) πλάκα κάνω μην αρπαχτείς πάλι!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

spgirl,σε πρώτη φάση καλό ήταν να διορθώσεις το υπο-μηχανικός από τη ιδιότητα σου διότι όπως έχει ξανασυζητηθεί οι υπομηχανικοί έπαψαν να υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια εκτός και αν είσαι ηλικίας 50 ετών και πάνω. Δεύτερον, πάλι ξεφύγατε από το θέμα.

Link to comment
Share on other sites

spgirl ... οι υπομηχανικοί έπαψαν να υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια εκτός και αν είσαι ηλικίας 50 ετών και πάνω.

 

antboton, εχω το δικαιωμα να αυτοπροσδιοριζομαι οπως θελω...

 

spgirl μήπως είσαι ηλικίας 50 ετών και πάνω και μας το κρύβεις; :razz: :-P :razz:

 

αντίδραση της spgirl όταν διαβάζει αυτό το post :evil: :evil: :evil:

Link to comment
Share on other sites

Έτσι μπράβο ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο, νέοι άνθρωποι είμαστε! Μην ασπρίσουμε πριν την ώρα μας! Κρίμα δεν είναι? Είναι που είναι η κατάσταση shit (αγγλιστί ***** όπως θα έλεγε και η Spgirl ή αλλιώς SuperGirl) να σφαζόμαστε και ιντερνετικά? Μake plaka not war!!! (We are the world, we are the children...και τα λοιπά).

 

Υ.Γ. Spgirl να ξέρεις οτι σε σέβομαι απεριόριστα, αλλά νομίζω οτι μια φωτογραφία σου θα σε έσωζε και απο ανούσιους καυγάδες αλλά ταυτόγχρονα θα ανέβαζε και το επίπεδο του Forum! Οπότε μήπως να το σκεφτόσουν? For the greater good!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.