Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σπουδές στην ηλιακή και αιολική ενέργεια


Recommended Posts

Γεια σας,

είμαι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Έργων Υποδομής και λόγω της κατάστασης που όλοι ζούμε αδυνατώ αυτή την περίοδο να βρω δουλεία πάνω στο αντικείμενο μου. Έτσι, σκέφτηκα να αποκτήσω πιστοποιητικό πάνω στην ηλιακή και αιολική ενέργεια. Αξίζει να κάνω αυτή την κίνηση; Υπάρχουν ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα ή θα κάτσω να διαβάσω 6 μήνες, θα δώσω 2500 Ε και θα μείνω με την πιστοποίηση στο χέρι;

Link to comment
Share on other sites

Λόγω ειδικότητας θα μείνεις με την πιστοποίηση στο χέρι. Είναι δουλειά για ηλεκτρολόγους μηχανικούς. Από την άλλη μπορείς να κάνεις τα τοπογραφικά που χρειάζονται για ένα πάρκο.

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχεις δικαιωμα υπογραφης για τετοια δουλεια.Θα σου τρωνε αλλοι τα λεφτα.

Επισης τα λεφτα που θα δωσεις μαλλον ειναι τσαμπα.

Link to comment
Share on other sites

Μην μπλέξεις ! Η πίτα έχει μοιραστεί ήδη !! Επειδή φαντάζομαι για ποια πιστοποίηση μιλάς είναι λίγο μούφα η δουλεία ! Μονό οι σημειώσεις αξίζουν κάπως !

Τα υπόλοιπα είναι πεταμένα λεφτά (ευτυχώς για εμένα τα πλήρωσαν άλλοι). Λόγω ειδικότητας θα στα τρώνε τρίτοι! Στην ισπανία βέβαια δεν θα είχες κανένα πρόβλημα !

 

Χάλασαν στο ελάντα και οι δουλείες με την ενέργεια (μετά από όλες τις άλλες) !

Link to comment
Share on other sites

Εάν εξαιρέσουμε το δικαίωμα της υπογραφής, πιστεύετε ότι υπάρχει δουλεία πάνω στο αντικείμενο; Έχω ακούσει πολλά, άλλοι μου λένε ότι πλέον μόνο εκεί θα έχει ψωμί και άλλοι ότι σε 5 χρόνια το πολύ θα έχει τελειώσει.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

παιδια εγω τελειωνω τη σχολη ηλεκτρολογων μηχανικων και τεχνολογιας υπολογιστων. εχω ερθει σε επαφη με την master d.πιστευετε οτι αξιζει να κάνω το προγραμμα με την αιολικη και ηλιακη ενεργεια?το εχω κανει καποιος για να μου πει απο την προσωπικη του εμπειρια?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.