Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποτύπωση διαμερίσματος


Recommended Posts

Καλημέρα συνάδελφοι.Μου ζητήθηκε να κάνω αποτύπωση διαμερίσματος απο το νέο ενοικιαστή καθώς θα προβει σε αλλαγή χρήσης απο κατοικία σε φροντηστήριο (το οποίο το έχει αναλάβει άλλο τεχνικό γραφείο).τα σχεδια δεν υπάρχουν καθώς η αδεια ειναι παλία του 57 (ετσι μου είπαν στην πολεομοδια προφορικά-μήπως πρέπει να το σητήσω πιο επεισημα).οποτε προχωράω απο το μηδεν.υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω και τι αμοιβή θα ζητήσω για απωτυπωση της υπαρχουσας κατάστασης και μετέπειτα διαμόρφωση κάτοψης για το φροντηστήριο για κατάθεση στην δευτεροβαθμια (η αλλαγη χρήσης θα γίνει απο αλλους).ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον κάνεις αποτύπωση και θα δείξεις την πραγματική κατάσταση, εσύ προσωπικά δεν έχεις πρόβλημα. Και κάποια παρανομία να υπάρχει δε σε αφορά.

Η αμοιβή είναι περίπλοκο θέμα. Στα downloads υπάρχει μια λίστα του ΤΕΕ Θεσσαλίας με ελάχιστες αμοιβές για εργασίες εκτός του συστήματος προϋπολογισμού του ΤΕΕ. Κοίτα μήπως έχει εκεί κάποιο στοιχείο που μπορεί να σε βοηθήσει.

Link to comment
Share on other sites

Στα downloads υπάρχει μια λίστα του ΤΕΕ Θεσσαλίας με ελάχιστες αμοιβές για εργασίες εκτός του συστήματος προϋπολογισμού του ΤΕΕ.

Γιατί να χρησιμοποιούμε αυτή τη λίστα για κοστολόγηση και να μη χρησιμοποιούμε τις αμοιβές του ΤΕΕ;;;;

 

δες και αυτό για φροντιστήρια

http://www.michanikos.gr/viewtopic.php?p=19836#19836

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω για το civiltech, εννοούσα το πρόγραμμα του ΤΕΕ που μπαίνουμε με τους κωδικούς.

 

Εγώ όταν θέλω να κοστολογήσω μια δουλειά πρώτα σκέφτομαι από μόνη μου μια τιμή και μετά το βάζω και στο ΤΕΕ να δω τι βγάζει .

Link to comment
Share on other sites

Κατ' αρχήν για την απώλεια φακέλου θα πρέπει να ζητήσεις βεβαίωση από την πολεοδομία, την οποία θα προσκομίσεις στη συνέχεια σε όποια υπηρεσία σου ζητήσει αντίγραφα των σχεδίων της αδείας.

Όσο για την αμοιβή, το σκεπτικό της myri μου φαίνεται πολύ λογικό.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.