Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συντελεστής κάλυψης και δόμησης σε διαφορετική χρήση


Recommended Posts

Έχω ένα οικόπεδο στο οποίο υπάρχει βιομηχανικό κτίριο που έγινε με συντελεστή κάλυψης 0,3 και απόσταση από όρια 10,μ . Θέλω να κτίσω κατ επέκταση σε αυτό αποθήκη. Ισχύει το ότι πάνε όλα με 0,10 κάλυψη? Επίσης η αποθήκη πρέπει να έχει και απόσταση 15 μ ? Με το βιομηχανικό που είναι ήδη στα 10 υπάρχει πρόβλημα? Η δόμηση πως πάει?

Γενικότερα τι γίνεται στις περιπτώσεις αυτές που η χρήση είναι διαφορετική ?

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε iguana

 

Γιά αποθήκη που έχει σχέση με το βιομηχανικό κτίριο ισχύει ότι και γιά το κυρίως κτίριο. Προϋπόθεση όμως γιά την κατασκευή της είναι η έγκριση της Δ/νσης Βιομηχανίας.

 

Εάν δεν έχει σχέση, πχ εμπορική αποθήκη, υπάρχει πρόβλημα. Μην ξεχνάς ότι γιά να πάρει τις εγκρίσεις γιά το 0.30 και τα 10 μ έχει εγκριθεί συγκεκριμένο κτίριο, συγκεκριμένο διάγραμμα κάλυψης και συγκεκριμένη παραγωγική διαδικασία, η οποία ανατρέπεται με την παρουσία της εμπορικής αποθήκης.

 

Επειδή όμως δεν μου έχει τύχει στην πράξη ανάλογη περίπτωση, περιμένω και εγώ κάποιον συνάδελφο που το αντιμετώπισε να μας πει ...

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα σε ολους

Πισταυω πως εαν η χρήση της ζητουμενης προσθηκης δεν μπορει λειτουργικα να συνδεθεί με την υφισταμενη, τοτε θα ακολουθησεις τους δυσμενεστερους ορους δομησης τοσο στην καλυψη-δομηση, οσο και στις πλαγιες αποστασεις.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ τους συναδέλφους.

Δηλαδή αν πω ότι η συγκεκριμένη αποθήκη είναι επέκταση του βιομηχανικού και χρησιμεύει για αποθήκευση υλικού υπάρχει περίπτωση να πάρω το 0.30 ?

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε iguana

 

Ναι, εφ' όσον εγκριθεί η επέκταση απο την Δνση Βιομηχανίας, που συνήθως γίνεται. Προσοχή όμως, θεωρείται κομάτι της βιοτεχνίας και όχι ανεξάρτητη.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.