Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εξοικονομητής καυσίμου ;


NIKOS ASTROS

Recommended Posts

Να σχολιάσω απλώς ότι πρέπει να ανέβη πολύ η θερμοκρασία, όχι απλώς να βράσει το νερό... Η αστοχία οφείλεται στην υπερβολική διαστολή του άνω μέρους του χιτωνίου (ή της κεφαλής αν δεν υπάρχουν ανεξάρτητα εμβολοχιτώνια).

Πρέπει οπωσδήποτε να προηγηθεί σημαντική απώλεια νερού, που συνήθως συμβαίνει λόγω βρασμού και κρατάει αρκετά λεπτά...

 

Όπως και νά 'χει πάντως, συμφωνώ κι εγώ ότι το μαραφέτι είναι αθώο για την φλάντζα...

 

λογω βρασμου ισως αλλα απλες απωλειες του κυκλωματος ψυξης απο διαφορα σημεια αρκουν να μειωσουν το υψος του νερου στο χωρο ψυξης οποτε μερος του περιχιτωνιου χωρου η της κυλινδροκεφαλης θα ψυχεται με αερα (δηλαδη δε θα ψυχεται) οποτε η παραμορφωση οδηγει εκει στην αστοχια.

βρασμος θα υπαρξει βεβαια σε αυτο το σημειο αλλα δε θα γινει αντιληπτος γιατι ουτε η θερμοστατικη ουτε το θερμοστοιχειο θα αντιληφθουν διαφορα καθως με ατμο αργουν παρα πολυ να ενεργησουν (εχουν καει αρκετα μοτερ ετσι , μετα απο συναρμολογηση εχοντας ξεχασει να βαλουν νερο και μετα απο 10 λεπτα λειτουργιας απλα κολλησανε - ενω το θερμομετρο με το ζορι ειχε φτασει να δειχνει κανονικη θερμοκρασια)

 

το μαραφετι (που δεν λειτουργει σε κανενα αυτοκινητο της τελεαυταιας δεκαετιας και ιιιιιιιιιισως να εχει καααααααποια επιπτωση σε περιπτωσεις ταλαιπωρημενων συστηματων εγχυσης) σιγουρα δεν εχει να κανει με το παραπανω

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Βασικά , δεν έχω δει κάποιον από αυτούς τους εξοικονομητές καυσίμων να έχει ISO γιαυτό από την αρχή δεν τους πήρα στα σοβαρά. Όταν μου έλεγαν φίλοι και συγγενείς ότι έκαιγα τόσο για αυτή τη διαδρομή και τώρα καίω τόσο, τους απαντούσα ότι αυτό είναι αυθαίρετο συμπέρασμα, μόνο σε εργαστήριο μπορεί να μετρηθεί, όπου θα υπάρχουν οι ίδιες συνθήκες κάθε φορά, όπως oi Μythbasters. Οτιδήποτε άλλο είναι αυθαίρετο καθώς δεν οδηγάμε μια διαδρομη με ακριβώς ίδιες συνθήκες κάθε φορά. Ακόμα μπορεί και υποσυνείδητα να πηγαίνουμε πιο χαλαρά με τον εξοικονομητή τοποθετημένο στη μηχανή μας!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ρε παιδιά έλεος με το ISO. τι νομίζετε δηλαδή ότι είναι το ISO 9001. Και ο φούρνος της γειτονιάς και το ψιλικατζίδικο μπορεί να έχει ISO 9001 (και 14001 και 18001). Δεν πιστοποιεί το προϊόν το ISO 9001. Πιστοποιεί ότι ο οργανισμός (εταιρεία, δήμος, πανεπιστήμιο, ΜΚΟ) εφαρμόζει διαδικασίες για να έχει τους πελάτες του ικανοποιημένους και οι διαδικασίες αυτές συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις του προτύπου.

Επίσης το ISO 9002 που διαφημίζει η εν λόγω εταιρεία δεν ισχύει από το 2000, δηλαδή 13 χρόνια πριν, μιας και έχει αντικατασταθεί από το ISO 9001:2000, το οποίο με τη σειρά του αντικαταστάθηκε από 9001:2008.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

βγηκε και ενα παρομοιο προιον που ιονιζει το αιμα στο πεος

λεγεται εξοικονομητης στυσης

 

επιτελους θα σταματησουμε το βιαγρα

Tι να σου βρε φίλε, είσαι έτη φωτός μπροστά ;) 

Link to comment
Share on other sites

Τα σχόλια "των ανθρώπων" μου άρεσαν αρκετά.... Αποδεικνύεται σε δύσκολους καιρούς ότι η αξία της φιλίας είναι πάνω από όλα. Ακόμη και αν έχεις ανακαλύψει την βρύση που θα τρέχει χρυσός, θα είναι δίπλα σου να γράψουν έναν καλό λόγο

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν.Αν έκανε εξοικονόμηση 40% γιατί να μην αγοράσει την πατέντα κάποια αυτοκινητοβιομηχανία και να σβήσει τις υπόλοιπες από τον χάρτη;Μην παρασύρεστε από βλακείες και απατεωνιές

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.