Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

 

Να τους κανω αυτους? Κατ αρχας ειναι εδω και πολυ καιρο ανενεργοι και συν της αλλης δεν γνωρίζουν το αντικειμενο. Γιατι τοσο καιρο δεν δειχνουν καμια πρωτοβουλια σε δυσκολα θεματα? (Εργασιακα, ΚΥΑ, Επικινδυνα ηλεκτρολογικα προιοντα μαιμου...) Διοτι κανεις δεν ασχολειται.

Link to comment
Share on other sites

@tseronis Έχουμε όλοι τη καλοί διάθεση να διορθώνουμε τα ‘’κακός’’ που συναντάται κατά καιρούς αλλά, πρέπει κάποιος να μας τα γνωστοποίηση, το ότι η κακοί συνάδελφοι τιμωρούνται ισχύει απλός δεν τα βγάζουμε παρά έξω για ευνόητους λόγους ‘’τα εν οίκω μη εν δήμω’’ δες ποιο σωματείο είναι στη περιοχή και πράξε ανάλογα,http://poseh.gr/poseh/somatia.html, αν κολλήσεις στείλε π.μ

 

O Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας κ. Σωκράτης Ξυνίδης, εξέδωσε Υπουργική Απόφαση η οποία παρατείνει την υποβολή της παλιάς Υ.Δ.Ε μέχρι και 31/10/2011, συνεπώς μέχρι και τις 31/10/2011 μπορούν να υποβάλλονται και η παλιά και η νέα Υ.Δ.Ε.

Link to comment
Share on other sites

Ποια ειναι η πηγη σου ΝΙΚΟΣΤΡΙ για τη παραταση της χρησης της παλιας ΥΔΕ?

 

Απο τη Π.Ο.Σ.Ε.Η

Link to comment
Share on other sites

στο παρακατω link υπαρχει η ΥΑ και το ΦΕΚ που τροποποιει την ημερομηνια υποβολης νεας ΥΔΕ. Επισης διευκρινιζει και το σημαντικο θεμα του τι ειναι "ημερομηνια εκδοσης" του ηλεκτρολογικου σχεδιου καθως και τι εντολες δοθηκαν στη ΔΕΗ.

Η πηγη ειναι πολυ αξιοπιστη (το γνωριζω προσωπικα)

 

http://musicstylecafe.blogspot.com/2011/08/blog-post_25.html

Link to comment
Share on other sites

Η μόνη λύση για να υπάρχει έλεγχος και τάξη στο επάγγελμα μας κύριοι είναι να φτιάξει ο κάθε σύνδεσμος μια σφραγίδα (όπως στις ταμιακές μηχανές) όπου θα αναγράφεται ο κωδικός του εγκαταστάτη ή του μηχανικού και με τρόπο ανάλογο με τις ταμιακές μηχανές θα σφραγίζεται ο κάθε πίνακας μετά τον έλεγχο! ΣΠΑΣΜΕΝΗ σφραγίδα ή αλλοιωμένη θα καταγγέλλεται στο σύλλογο και με ενέργειες του θα " πέφτει " ανάλογη καμπανιά στον ιδιοκτήτη!

Link to comment
Share on other sites

...θα σφραγίζεται ο κάθε πίνακας μετά τον έλεγχο!...

 

Πολυ καλη προταση. Το ίδιο κανουμε για του μετρητες ηλεκτρικης ενεργειας.

Σπασμενη σφραγιδα? Καμπανα στον ιδιοκτητη.

Αναλοιωτη σφραγιδα και επικυνδυνη εγκατάσταση? Καμπανα στον εγκαταστάτη.

 

Συμπληρωματικα προτεινω εντος του χωρου της σφραγιδας και ημερολογιο αλλαγών και δοκιμών.

Link to comment
Share on other sites

Μαζί σας και εγώ συνάδελφοι, για μένα όμως πρώτα απο όλα είναι να αλλάξει ο τρόπος σκέψης ΟΛΩΝ και των πελατών που θα πρέπει να απευθύνονται σε αδειούχους ηλεκτρολόγους με τις σφραγίδες και τα τιμολόγια τους (γιατί έχουμε γεμίσει με "μαύρους" που παίρνουν τις δουλιές χτυπώντας 15 ευρώ την πρίζα) αλλά και το δικό μας σκεπτικό όσων αφορά την σωστή, ασφαλή και λειτουργική εγκατάσταση και να μη τα θυσιάζουμε στο βωμό του κέρδους.

 

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι όποιος διαβάζει τις όποιες προτάσεις γίνονται για να αποκτήσει το επάγγελμα κάποια στεγανά και να μπει μια τάξη, σκέφτεται με ποιο τρόπο θα μπορέσει να ξεφύγει απο όποιο κανονισμό και όποιο όριο...είναι θέμα νοοτροπίας

Link to comment
Share on other sites

Φυσικα το οργανο σε κανει ηλεκτρολογο και ειδικα επαγγελματια ξερεις το οργανο που δανηστικες αν δουλευει σωστα?και ποσες μετρησεις εχει κανει?αν θελει καλιμπραρισμα?ουτε η αδεια γιατι πολοι εχουμε αδειες και ειμαστε ασχετοι.......

 

 

Τα κεφαλαία απαγορεύονται. Παρακαλώ διαβάστε τους κανόνες συμμετοχής.

miltos

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.