Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κόστη-Αμοιβές Αμοιβή Επίβλεψης και Συμφωνημένο Ποσοστό


Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω αν στο ποσοστό επίβλεψης που συμφωνείται μεταξύ ιδιωτών και μηχανικού, αν συμπεριλαμβάνονται τα ποσά των αμοιβών επίβλεψης που δηλώνονται / υπολογίζονται στην πολεοδομία στην άδεια.

 

Επίσης πως μπορώ να ξέρω αν αυτά τα ποσά έχουν εξωφληθεί ήδη στην πολεοδομία? Και το ποια είναι αυτά τα ποσά φαίνεται πάνω στην άδεια? Συγκεκριμένα στη σελ. 2 υπάρχει ενα πινακάκι που λέει αμοιβές και δίπλα αναφέρεται αριθμός παραστατικού, ημερομηνία και ποσό. Τι σημαίνει αυτό?

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια...

Link to comment
Share on other sites

τα πάντα είναι θέμα συμφωνίας και δεν μπορεί κανείς από εδώ μέσα να σου πει εάν ο ΔΙΚΟΣ σου μηχανικός θα τα συμπεριλάβει ή όχι, για συμφωνία που έχετε κάνει ΕΣΕΙΣ μεταξύ σας.

σχετικά με το πολεοδομικό κομμάτι τώρα μια επίσκεψη στην πολεοδομία θα σας διαφωτίσει πλήρως. όλοι οι φάκελοι είναι δημόσια έγγραφα από τα οποία ο καθένας μας ανεξαρτήτου ιδιότητας να πάρει φωτοαντίγραφα από τον φάκελο μέσα δίδοντας τα πλήρη στοιχεία του

 

Χάρης

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι πάντα σπουδαία η πραγματικότητα, όσο η αντίληψη της πραγματικότητας...

(Καλό έε;;;... μια και το ρίξαμε στη φιλοσοφία.. )

Η πραγματικότητα μπορεί να είναι κάτι άλλο από αυτό που γράφει ο ιδιώτης αλλά με το πώς αντιλαμβάνομαι εγώ τη πρόταση, σκέφτομαι ότι αν μου πεί ο πελάτης, "Μου λες σε παρακαλώ αν αυτό το ποσό περιλαμβάνει και αυτό;"

Τί θα του πώ.... "ΟΧΙ, Δεν σου λέω!!!"

Link to comment
Share on other sites

Σωστός JTB

 

Συνήθως σε τέτοιου είδους ερωτήματα ειδικά όταν τα βάζουν σε ένα δημόσιο φόρουμ, αφορούν καταστάσεις που έχει διαρραγεί η εμπιστοσύνη μεταξύ τους.

Οπότε πριν πάει σε δικηγόρο να ρωτήσει τι και πως (και εκεί θα πρέπει να πληρώσει) ρωτάει όπου βρει άκοπα και τσάμπα.

 

Άρα θέλει μεγάλη προσοχή διότι όταν υπεισέρχονται οικονομικά συμφέροντα ο καθένας θυμάται από την αλήθεια ότι συμφέρει την τσέπη του.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.