Μετάβαση στο περιεχόμενο

Scia Engineer


Techscience

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Απαντήσεις 24
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Με αφορμή τα τελευταία post, θα θέλαμε  να ενημερώσουμε τους χρήστες του φόρουμ, ότι η εταιρία μας από τον Οκτώβριο του 2014 άνοιξε μία καινούργια σελίδα για το Scia Engineer, προχωρώντας σε μία πλήρη αναπροσαρμογή του προγράμματος ώστε να ταιριάζει ακόμα καλύτερα στις ανάγκες και απαιτήσεις των Ελλήνων μηχανικών. Σε αυτό, σημαντικό ρόλο έπαιξε τόσο η επαφή μας με τους Έλληνες μηχανικούς τα τελευταία 6 χρόνια (είτε αυτούς που μας τίμησαν με την επιλογή τους να αποκτήσουν το πρόγραμμα, είτε όσους είχαν ενδιαφερθεί στο παρελθόν), αλλά και η online έρευνα που κάναμε το καλοκαίρι του 2014.

H αναπροσαρμογή αυτή κινήθηκε σε 3 βασικούς άξονες:

  • Νέα τιμολογιακή πολιτική
  • Νέες εκδόσεις με λειτουργίες που απαιτεί η ελληνική αγορά
  • Νέο website ειδικά για το Scia Engineer (www.scia-engineer-software.eu)

Η ελληνική αγορά και οι απαιτήσεις του μέσου Έλληνα μηχανικού, (οι οποίες αποτυπώθηκαν με ακρίβεια μέσα από μία online έρευνα που κάναμε το καλοκαίρι) μας ώθησαν να προβούμε στην δημιουργία 2 νέων εκδόσεων (Basic & Advanced), οι οποίες εστιάζουν σε μία φιλοδοφία: περισσότερα υλικά στο ίδιο πακέτο αλλά σε προσιτή τιμή.  Συγκεκριμένα με τις νέες εκδόσεις καλύπτονται τα εξής:

  • Basic: Χάλυβας, Σκυρόδεμα  - Τιμή 4.200€
  • Advanced: Χάλυβας, Σκυρόδεμα, Ξύλο, Τοιχοποιία, Σύμμεικτα -  Τιμή 6.000€

Οι εκδόσεις αυτές δεν έχουν κανένα περιορισμό στο μέγεθος και στο σχήμα του φορέα, καθώς διατηρούν όλες τις προχωρημένες δυνατότητες μοντελοποίησης που διαθέτει το Scia Engineer με γραμμικά και επιφανειακά μέλη (πλάκες, τοίχοι), ενώ στην τιμή περιλαμβάνεται και το ECtools για τον αντισεισμικό σχεδιασμό με EC8. Φυσικά διαθέσιμες παραμένουν και οι παλαιότερες εκδόσεις του Scia Engineer, Professional και Steel Edition για όσους ενδιαφέρονται για πιο προχωρημένες αναλύσεις.

 

Τέλος, σε ισχύ παραμένουν οι προσφορές για νέους μηχανικούς και κατόχους άλλων λογισμικών (απόσυρση), με τις οποίες οι παραπανω τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

  • Basic:  - Τιμή 2.450€
  • Advanced: Τιμή 3.750€

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις νέες εκδόσεις, πατώντας εδώ, και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες για το πως μπορείτε και εσείς να το αποκτήσετε.

Edited by Techscience
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω είναι πολύ καλή τιμή για τα Ελληνικά δεδομένα και για τις δυνατότητες του προγράμματος. Ένα ζήτημα είναι αν μπορεί να τυπώσει τέυχος στα Ελληνικά. Έγινε καμμία πρόοδος σε αυτό το θέμα?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.