Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πέφτει το αφορολόγητο του ΦΜΑΠ στις 200.000 ευρώ ;


Recommended Posts

Είπαν στα κανάλια μετά την συμφωνία του Παπανδρέου με την τροϊκα για την 5η δόση οτι θα πέσει το αφορολόγητο του ΦΜΑΠ στις 200.000 ευρώ αντικειμενική αξία ενώ θα αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες και θα μπούν και κάτι άλλες έκτακτες εισφορές.

 

Αυτό σημαίνει οτι και ένα ακίνητο με 150.000 ευρώ αντικειμενική αξία και γενικά κάτω από τα 200.000 αν υπάρξει αύξηση στις τιμές ζώνης θα είναι εκατομύρια τα ακίνητα υποκείμενα σε ΦΜΑΠ. Πραγματικά ξεφτίλες.

 

Να δούμε και τι είδους φορολογικοί συντελεστές θα μπούνε για τα κλιμάκια κάτω των 400.000 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Για να μαζευτούν χρήματα στα παντελώς άδεια ταμεία , είναι ικανοί να εφαρμόσουν ΦΜΑΠ και για δυαράκια στην Κυψέλη ...

 

Μόνο με φοροεπιδρομές , κρατικό πλιάτσικο , αναδρομική φορολόγηση και κεφαλικούς φόρους θα εξασφαλιστούν οι ... επόμενες δόσεις του μνημονίου που λίγο απέχει να λέγεται μνημόσυνο ...

Link to comment
Share on other sites

Το Σύνταγμα προστατεύει την ιδιοκτησία και εδώ εμφανίζονται φαινόμενα δήμευσης της . Αρα το ερώτημα είναι θα υπάρξουν προσφυγές η όχι ?

Link to comment
Share on other sites

Τελικά αυτά είναι προτάσεις προς το οικονομικό επιτελείο ακόμη δεν πήραν απόφαση, σήμερα είπανε οτι έγινε και πρόταση για μείωση του αφορολόγητου στα 100.000 ευρώ και ο φόρος από ΦΜΑΠ να λέγεται ΦΑΠ. Μεγάλη ΦΑΠΑ θα πέσει.

Link to comment
Share on other sites

στην τιμη που ειναι - κανενας.

 

οταν αλλαξει η κυβερνηση ή ερθει ο γερμανος επιτροπος ή γινει επανασταση, και αλλαξει ο τροπος φορολογησης των ακινητων, μπορει καποιος να αγορασει ξανα ακινητο στην ελλαδα.

Link to comment
Share on other sites

Kαι ποιός θα ξαναχτίσει με το κόστος της γής που συνεχίζουν να ζητάνε οι οικοπεδούχοι ?

 

Γιατί αυτοί με τα απούλητα , το πολύ - πολύ να εγγράψουν ζημιές , ξεπουλώντας τα και να αποχωρήσουν από τον χώρο .

 

Δηλαδή η οικοδομή νεκρή γιά 5-10 χρόνια ακόμη .

Link to comment
Share on other sites

mikepaltri

ποιος σου είπε ότι οι γεωργοί επιβιώνουν, και για αυτούς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα εκτός αν εννοείς ότι μας οδηγούν στην καλλιέργεια μικρών εκτάσεων-κήπων για εξασφάλιση της βασικής διατροφής σε οικογενειακό επίπεδο μια μορφή δηλαδή απλήρωτης εργασίας κύριο χαρακτηριστικό στην επαρχία της μετεμφυλιακής Ελλάδος

Συνάδελφοι οικονομικά η χώρα είναι εντελώς νεκρή και παρακολουθούμε τα όρνεα να τρέφονται από τις σάρκες της, παρακολουθούμε τις κυνικές δηλώσεις και ανακοινώσεις των πολιτικών-δούλων, παρακολουθούμε το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και την λεηλασία των δημοκρατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων και αναμένουμε την νεκρανάσταση ή μεταθανάτια ζωή της χώρας μας

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.