Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια τροχοβίλας


Recommended Posts

Τι διαδικασια χρειαζεται και τι αδειες πρεπει να βγαλουμε για την εγκατασταση τροχοβιλας σε μια βαση με 3 το πολυ σκαλακια σε ενα οικοπεδο στο ξυλοκαστρο ??

Link to comment
Share on other sites

Οικ. άδεια για προκατασκευασμένο. Διαδικασία ως οι κανονικές οικ. άδειες (δασαρχεία - αρχαιολογίες και όλες οι άλλες δικαιολογίες και βεβαίωση της ενορίας οτι ακούγεται η καμπάνα της εκκλησίας εκεί που θα τη βάλεις) .... ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΛΕΣ και ΠΙΑΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΓΛΕΣ

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω πολυ ομως το κοστος για την αδεια της τροχοβιλλας θα ειναι το ιδιο με το κοστος της αδειας κανονικου σπιτιου ??

Link to comment
Share on other sites

Το τελικό κόστος της αδείας αυξάνει ή μειώνει αναλόγως των μελετών που απαιτούνται.Εφόσον λοιπόν απαιτούνται οι ίδιες μελέτες με ένα κανονικό σπίτι το κόστος είναι το ίδιο.Εαν ήθελε λιγότερες μελέτες θα ήτανε μικρότερο.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

τροχοβίλλες.. πού τις θυμήθηκες ;

 

δεν υπάρχει πιά αυτός ο όρος, οτιδήποτε δεν είναι τροχόσπιτο με άδεια του Υπ.Συγκοινωνιών θεωρείται σταθερό και θέλει οικοδομική άδεια (εγκύκλιος 34/1988 ), οπότε πέφτεις στην κατηγορία προκατασκευασμένα λυόμενα - ΦΕΚ 1032 Δ /96

 

βάλε τροχόσπιτο. Τα τέλη είναι (ήταν) 125 ευρώ το χρόνο.

Για ρεύμα πάνελ και κινέζικη ανεμογεννήτρια.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 2 months later...

Αν δεν έχει συνδεθεί με κανένα δίκτυο και είναι αυτοκινούμενη τότε όντως δεν έχει γίνει εγκατάσταση.

 

Αν όμως έχει συνδεθεί με κάποιο δίκτυο (π.χ. ύδρευση, αποχέτευση, ΔΕΗ) τότε θεωρείται εγκατάσταση. Αν η εγκατάσταση έγινε χωρίς άδεια τότε είναι αυθαίρετο.

 

Πρόσφατα έκανα μερικές μελέτες για αντίστοιχη περίπτωση. Προσοχή στην θερμομόνωση! Δεν βγαίνει πάντα! Ευτυχώς για τον πελάτη μου έτυχε να βρω το προσπέκτους της εταιρείας το οποίο έλεγε τα υλικά κατασκευής καθώς και τις διαστάσεις της μόνωσης. Οριακά μου βγήκε ο έλεγχος θερμομονωτικής επάρκειας! Στο πάτωμα έβαλα και 6cm μόνωση επειδή δεν έφτανε η δικiά του.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.