Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλύτερη μάρκα επαγγελματικών εργαλείων μπαταρίας και καλωδίου


vng

Recommended Posts

Χαιρετώ τους συνάδελφους ηλεκτρολόγους και όλο το φόρουμ φυσικά! Είπα να ανοίξω αυτό το θέμα αφενός γιατί από το ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα παρόμοιο και αφετέρου γιατί με ενδιαφέρει άμεσα.Ηλεκτρολόγος είμαι και ψάχνω να αγοράσω εργαλεία μπαταρίας 10,8v και 18v (3.0ah) αλλά και καλωδίου κρουστικά-περιστροφικά sds plus (2 kg)και sds max (5-6kg ή 7-8kg)[Ουσιαστικά ένα πακέτο ηλεκτρολόγου][Μικροεργαλεία οπως πένσες κατσαβίδια πολύμετρο κ.α τα διαθετω ήδη].Έχω διαλέξει κάποια από 2-3 εταιρίες αλλά θα ήθελα στην αρχή να δω τις αυθόρμητες προτάσεις σας.Οι γνώμες σας και οι εμπειρίες σας θα μετρήσουν σίγουρα στην επιλογή μου. Ευχαριστώ..

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν ξέρω κατά πόσο εναρμονίζεται με τους κανόνες του φόρουμ το να αναφέρουμε μάρκες (για να μην θεωρηθεί διαφήμιση) γι αυτό θα σου στείλω με προσωπικό μήνυμα το τί χρησημοποιώ εγώ και το τί βλέπω και σε άλλους συναδέρφους.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως αυτό που προέχει είναι η αλληλοβοήθεια και να κάνουμε τη δουλειά μας. Ζητήθηκε να προταθούν κάποια εργαλεία, δεν θεωρώ κακό να το κάνουμε, αρκεί να μην βγαίνει από τα μηνύματα πρόθεση διαφήμισης.

 

Θα θεωρούσα διαφήμιση, κακώς εννοούμενη, αν κάποιος πρότεινε κάποιο εργαλείο χωρίς αυτό να έχει ζητηθεί και αν το μήνυμά του είχε ανάλογο ύφος. Εκτός από διαφήμιση, αυτό είναι και άκομψο.

Link to comment
Share on other sites

Δεν τρεχει τιποτα να αναφερουμε μαρκες, απο τη στιγμη που δεν τα εμπορευομαστε:rolleyes:

 

Μakita, dewalt απο εμενα!

 

edit: Με προλαβε ο Μιλτος.

Link to comment
Share on other sites

η bosch εχει αποδειχθει με τα χρονια μια εξαιρετική value for money λύση ειδικα στα επαναφορτιζόμενα.makita για πιο προσιτά αξιόπιστα εργαλεία.

 

ωστόσο η hilti ειναι σταθερά στην κορυφή κατ εμε.

Link to comment
Share on other sites

εγω,για την χρηση και την εργασια που κανω χρησιμοποιω bosch sds-plus κρουστικο της μπλε σειρας, einheil σε επαναφορτιζομενο κατσαβιδι, τροχο μικρο bosch της μπλε σειρας και για τις μικροδουλειες dremel με τα παρελκομενα του.

 

αυτα απο εμενα.

 

παντως, απο ολες τις μαρκες πιστευω οτι η πιο value for money ειναι η bosch.

Link to comment
Share on other sites

Οι μάρκες εργαλείων που έχω καταλήξει είναι bosch makita και με δυνατό αουτσαιντερ την dewalt. [ Όσο για την hilti εκτος απο το οτι ξεφέυγει λιγο στις τιμές απο τις προαναφερθείσες εταιρίες θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός οτι δεν μπορείς να βρεις στο internet τιμοκατάλογο των προιοντων τους έστω και με e-mail αφού δώσεις τα στοιχέία σου] Επιστρέφοντας στο θέμα θα έκανα την εξής ερώτηση: Ποια από τις τρεις παραπάνω εταιρίες θα επιλέγατε με την προυπόθεση οτι τα εργαλεία έχουν παραπλήσιες τιμές και παρόμοια χαρακτηριστικά;

Link to comment
Share on other sites

Θα προτιμουσα makita μαλλον. Ενα κομπρεσσερ που πηρα πριν 3-4 χρονια ειναι φοβερο, οπως και ενα μικροτερο κρουστικο-περιστροφικο. Για να μην παρεξηγηθω παντως εχω αρκετα εργαλεια (μιας και ασχολειται και ο πατερας μου) και απο τις 3 αυτες μαρκες, καθως και φτηνοτερα, οπως einhell, skil, black&decker.

Ολοι αυτοι ενα χρονο εγγυηση δινουν αληθεια?

 

Παντως για τα εργαλεια ισχυει το οσο πιο παλιο τοσο πιο μεγαλη αντοχη στο χρονο (εκτος απο αλλαγη ψηκτρες που ειναι αναλωσιμο).. Γωνιακος τροχος bosch 15ετιας εχει δουλεψει απειρες ωρες, μεγαλος τροχος ιταλικης κατασκευης 30 χρονων και βαλε δουλευει χωρις να κανει κιχ, μικρο κρουστικο δραπανο black&decker και αυτο 20 χρονων δουλευει μια χαρα και αρκετα παρομοια παραδειγματα.. Βεβαια παλια δεν τα σχεδιαζαν με γνωμονα την εργονομια, να βγαζουν λιγους κραδασμους κτλ κτλ αλλα να αντεχουν τις κακουχιες.

Οσοι εχετε παλια εργαλεια μην τα πετατε!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.