Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλύτερη μάρκα επαγγελματικών εργαλείων μπαταρίας και καλωδίου


vng

Recommended Posts

http://www.toolstop.co.uk/hitachi-dv18dsdl-jj-18v-cordless-li-ion-combi-drill-2-x-5ah-batteries-p65987

 

hitachi

 

απο το μικρακι που εχω για γενικη χρηση στο σπιτι  (το οποιο του εβαλα 13αρι τσοκ και εχω τρυπησει μεχρι με 16αρι τρυπανι irwin σε τσιμεντο - ζεσταθηκε αλλα ουτε καηκε ουτε εσπασε , καταλαβαινεις τι ζορι τραβηξε με μολις 30Nm), μπορω να σου πω οτι εχουν περασει 3,5 χρονια και ο μπαταριες δεν εχουν φθορα. 

ειναι ενα απο τα προσοντα της hitachi οτι κανει πολυ καλη διαχειρηση στις μπαταριες κατα την χρηση και φορτιση και κρατανε forever 

δειχνει πιο δυνατο και με μεγαλυτερες μπαταριες. επισης βλεπω οτι το τσοκακι ειναι rohm μεταλλικο (οπως και στο μποσακι 90% και αυτο rohm ειναι )

 

 

think about it

 

φλασια , τι ειπαμε θελεις να τρυπας φ160?

τουβλο η και μπετο?

 

για τουβλο παντως ενα καλο κοπτικο με καρβιδιο στις ακμες δε θα δυσκολεψει κανενα απο τα τρυπανια που συζηταμε

για μπετο ομως εχω την εντυπωση οτι ακομα και τα τσοκακια που συζηταμε δεν μπορουν να το κρατησουν , θελει sds. δεν το χω δοκιμασει αλλα τετοιες ποτηροκορωνες σε μπετο τις βλεπεις στα χαρακτηριστικα των πιστολετων

Edited by pankrok
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...

Σκληρό pvc u παχους 6μμ θελω να τρυπαω...

πιθανότατα να  σε βολέψει κάποιος κάλος διαβήτης γυψοσανίδας, σαν αυτούς  που χρησιμοπόιουμε  όταν  ανοίγουμε τρύπες για φώτα P.L. ανοίγει μέχρι 22 cm  νομίζω. Ενα  κάλο 18v μπαταρίας θα σε βολεψει πάντως είναι πλαστικό κ λίγα  χιλιοστά.

Link to comment
Share on other sites

Eν τέλει επειδή έπηξε το μυαλό μου, και κυρίως επειδή δε με αφησε κανένα κατάστημα να δοκιμασω λάϊβ, πήρα ηλεκτρικά εργαλεία και τέλος.

 

Μια απορία ομως...Το δράπανο είναι made in ελβετία ενώ η σπαθόσεγα στη κίνα. Είναι δυνατόν; Μιλάμε για τα ακριβότερα προϊόντα στη κατηγορία τους. Δε θα ήταν πιο λογικό να'ναι και τα δυο στην ίδια χώρα κατασκευής; (είτε κινα, ειτε δω είτε κεί).

Πάντως στα χρήματα, μεγάλη διαφορα Αθήνα-Θεσ/νίκη. Σχεδόν 100ε κάτω απο "κάτω".

 

Υ.Γ. pankrok, επειδή είμαι ασχετος με το θέμα, μπορώ στο δράπανο να βάλω τσοκ, αυτό το κλασσικό που σφίγγει με κείνο το Τ; τώρα έχει ένα rohr 13ρι απο δαύτα που κουμπώνουν αυτόματα. (το οποίο δεν εσφιξα καλά και "γύριζε" το ποτήρι μεσα στο τσοκ και γεμισε γρέζια ο τόπος).

Edited by Kane
Link to comment
Share on other sites

μπορεις αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα σφιγγει καλυτερα απο rohm που εχεις τωρα (εκτος αν ειναι πλαστικο εξωτερικα που δεν ειναι και οτι βαρυτερο σε κατασκευη)

εχεις φωτογραφια να δω ποιο ειναι ? αν ειναι απο αυτα που εχουν καστανια και μπορεις να το πιασεις με δυο χερια παιρνουν πολυ σφιξιμο. αυτα με το κλειδι συνηθως εχουν λιγοτερες στροφες στο σφιξιμο αρα θελουν μεγαλυτερη ροπη ενω τα κλειδια εχουν την κακια συνηθεια να τα πιανουμε στραβα και να χαλαναε αρχικα οι τρυπες του τσοκ και τα πειρακια του κλειδιου και μετα η οδοντωση. αντιθετα τα "αυτοματα" τσοκο επειδη σφιγγουν με χερι και οχι με κλειδι ειναι πολυστροφοτερα στο σφιξιμο και οταν αρχισεις να ακους το πρωτο κλακ απο την καστανια εχει ακομα 5-6 για να σφιξει καλα.

 

τωρα επειδη μου λες για ελβετια και κινα καταλαβαινω οτι πηρες bosch . καθε εργαλειο φτιαχνεται σε διαφορετικο εργοστασιο απο τα πολλα που εχει αγορασει  ο ομιλος. 

 

 

αφου πηρες ρευματος δραπανο (αρα το βαρος δεν ειναι τοσο προβλημα) δες και αυτο

http://www.ebay.de/itm/SCHNELLSPANNBOHRFUTTRER-ROHM-SUPRA-5-8-1-13-MM-20171-/181281866438?pt=Elektrowerkzeug_Zubeh%C3%B6r&hash=item2a353dc2c6

 

$_35.JPG

 

που ουσιαστικα ειναι για μεγαλα δραπανα και οπως βλεπεις το πιανεις με δυο χερια για τρελο σφιξιμο

 

και ετερον

http://www.online-werkzeughandel.de/werkzeug/spanntechnik/bohrfutter/ssbf-supra-sk-spann-w-1-13mm-b12-roehm-f-rechts-linkslauf-305221/a-25949/

31391-1.jpg

το οποιο υποστηριζει σιγουρα και κρουστικη λειτουργεια (για το πρωτο δεν παιρνω ορκο.

 

πριν αγορασεις παντως πρεπει να ξερουμε τι σπειρωμα θελει γιατι εχει 3-4 τυπους.

Edited by pankrok
Link to comment
Share on other sites

Ίσως αργά, αλλά τώρα διάβασα το post, εγώ για κόψιμο pvc από Φ100 και πάνω, βολεύομαι καλύτερα το απλό σεγάκι κόβωντας γύρω-γύρω.

Υ.Γ. Πάντα σημάδεμα φυσικά, τυλίγοντας μια σελίδα περιοδικού ή εφημερίδας.

Edited by antloukidis
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.