Μετάβαση στο περιεχόμενο

Όχι σε νέες εισφορές στους μηχανικούς


VVT

Recommended Posts

Γιατί να μην πληρώνουν δεύτερη ασφάλιση;

 

Και γιατί να πληρώνουν 2η ασφάλιση θα ρωτήσω εγώ; Θα πάρουν 2η σύνταξη; Μόνο σε τέτοια περίπτωση θα είχε λογική κάτι τέτοιο!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 33
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο για μία ακόμη φορά!

 

Φυσικά και είναι παράλογο να υπάρχει 2η ασφάλιση, πολλώ δε μάλλον αφού είναι μη-ανταποδοτική. Αλλά και ανταποδοτική να ήταν, με ποια λογική θεωρείται ο μηχανικός ως "μεγαλοεργολάβος" όταν, για παράδειγμα, απλώς κάνει μικρά έργα, πχ ανακαινίσεις, τα οποία σαφέστατα εμπίπτουν στο γνωστικό και επαγγελματικό του πεδίο;

 

Και ΝΑΙ, η εργολαβία θα έπρεπε να γίνεται μόνο από Μηχανικούς για προφανείς λόγους γνώσεων και επαγγελματικής δεοντολογίας, και όχι ο κάθε χασάπης, τσοπάνης ή ακόμη και επιστήμονας άλλου επιστημονικού πεδίου να ανακατεύεται με πράγματα που δεν γνωρίζει και που βάζει το κέρδος πάνω από το δημόσιο συμφέρον και τη δημόσια ασφάλεια.

 

Ως ασφαλισμένος μετά το 1993 δεν θίγομαι, αλλά είναι τόσο εξωφρενικό αυτό που θέλουν να περάσουν που δεν μπορώ να μην αντιδράσω. Αφήνω που σε λίγο μπορεί να θίγει και εμάς τους νεότερους ασφαλισμένους, οπότε συνάδελφοι όλων των ηλικιών αντιδράστε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας.

Μας φτάνει ο μπελάς του ΤΣΜΕΔΕ σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, δεν θέλουμε να χρηματοδοτούμε και άλλα κακοδιαχειριζόμενα και αδηφάγα ταμεία.

Μην επιτρέψουμε περαιτέρω εξαθλίωση των Μηχανικών μέσω νέων εισφορών!

Μας φτάνει το χάλι στο οποίο έχουν φέρει την οικοδομή αλλά και την Ελλάδα συνολικά αυτοί οι άθλιοι.

ΟΧΙ, δεν θα παραιτηθούμε από το να μπορούμε να πραγματοποιούμε τα μικρά έργα που σχεδιάζουμε. ΔΕΝ θα τα αφήσουμε όλα βορά στους μεγαλοκαρχαρίες.

Link to comment
Share on other sites

γιατι μηπως εμεις οι εδε δεν πληρωνουμε και τσμεδε και τπεδε?

 

εγω εχω να προτεινω και αλλους τροπους για προσθετες εισφορες. να δημιουργηθουν τα εξης ταμεια:

 

βεδε, γεδε, τσεδε, πεδε, πμεδε, φρεδε, κλεδε, σκεδε, σπεδε, χθεδε, πρεδε, μβεδε, ψχμγκλεδε.

 

ετσι, ΚΑΙ γραφειοκρατια δημιουργειται, αρα θα βολευτει ενα σωρο κοσμος ως υπαλληλοι σε αυτα, ΚΑΙ δυσκολευεται το επαγγελμα του μηχανικου, που ειναι και ο κυριος πρωταρχικος στοχος, ασε που θα μαζευτουν ενα καρο ληξιπροθεσμες οφειλες, που ειναι και ο δευτερευων στοχος.

 

μα καλα, τοση ελλειψη φαντασιας εχουν και εχουμε ΜΟΝΟ δυο ταμεια εμεις οι εργοληπτες?με την απαιτηση να το πληρωνουμε ακομη και αυτους τους καιρους που ΔΕΝ δημοπρατουνται εργα!!!! :lol:

 

ρε σουργελα, θα σας θαψουμε σε φρεατια ανελκυστηρων, το εχετε παρει χαμπαρι? ομοιως και τους ακολουθους σας....

Link to comment
Share on other sites

Υπομονή μέχρι το φθινόπωρο.....

 

......Και τότε να δούμε πόσους μα....κες χωρά ένα ελικόπτερο!!!!

 

Palaiokostas Airways!

 

Γιατί δηλαδή τί θα γίνει το φθινόπωρο, θα βρέξει λεφτά?

Link to comment
Share on other sites

Υπομονή μέχρι το φθινόπωρο.....

 

......Και τότε να δούμε πόσους μα....κες χωρά ένα ελικόπτερο!!!!

 

Palaiokostas Airways!

 

Όλο δικαιολογίες για αναβολές ψάχνουμε πάντως! Από Απρίλη σε Σεπτέμβρη και από Οκτώβριο σε Μάρτη το πάμε συνεχώς τον τελευταίο καιρό... Άντε να δούμε που θα τραβήξετε την "κόκκινη γραμμή" επιτέλους (ναι μου το έχουν πει ότι κάτι τέτοιες μ@λακίες ο ΓΑΠ τις λέει αλλά αυτοί που μου το είπαν δεν είχαν να προτείνουν και κανένα άλλο χρώμα τουλάχιστον...)

Link to comment
Share on other sites

ποσους χωραει? αν ειναι πραγματι αυτο το ερωτημα, τοτε να βρουμε ποσους χωραει ενα ελικοπτερο, να διαιρεσουμε το 300 με αυτο το νουμερο, και να βρουμε ποσα ελικοπτερα απαιτουνται.

 

και ολα αυτα, με το δεδομενο οτι το φθινοπωρο αντι για πρωτοβροχια θα βρεχει λεφτα. αλλιως, μαλλον για πιπες μας βλεπω να τους παιρνουμε παρα για ελικοπτερα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.