Μετάβαση στο περιεχόμενο

Όργανα ελέγχου ΕΗΕ


JasonK

Recommended Posts

Ε τότε κάτι δεν πάει καλά με τον ΔΔΕ, μπορεί η εγκατάσταση να μην έχει γείωση καθόλου .Μέτρα τη τάση με το όργανο να δείς πόσα volt έχεις μεταξύ φάσης και γείωσης .

Link to comment
Share on other sites

Σιγά μην πάει 1500.Μάλλον παραμύθι σου πούλαγε για να σου πουλήσει το όργανο .

Καλα, και εγω λεω οτι αποκλειεται να παει 1500 ευρω. Ποιος θα το παρει μετα. Ενταξει οργανο ειναι σε γενικες γραμμες. Μειονεκτημα οι 6 ΑΑ μπαταριες, δεν το εχω ξαναδει αυτο. Δεν μπορουσαν να του βαλουν μια επαναφορτιζομενη 9v ? Ελεος. Διαβασα σχολιο μελους που παραπονεθηκε για την αυτονομια αλλα φανταστηκα θα εχει μικρης αυτονομιας επαναφορτιζομενη.

 

Για την συγκεκριμενη προσφορα, το 5035 στα 780+φπα πανελλαδικα, τα τοπικα μαγαζια δεν βγαζουν φραγκο και παιζουν το ρολο της εξυπηρετησης των ηλεκτρολογων, οσο το παιρνουν τοσο το δινουν.

Ισως παιρνουν μια μικρη προμηθεια απο την κατασκευαστρια κατοπιν εορτης. Δεν το ξερω. Παντως οσο το αγορασαν απο την αποθηκη τοσο μου το εδωσαν. Ειδα τα παραστατικα.

Edited by ckiriako
Link to comment
Share on other sites

To καλό με το testboy είναι ότι έχει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και επίσης κάνει έλεγχο λειτουργίας ΔΔΕ AC/DC τύπου Α και τύπου Β που το macrotest δεν κάνει.

Επίσης κάνει και μέτρηση πτώσης τάσης.

Link to comment
Share on other sites

Μιας και γινεται αναφορα στο θεμα αυτονομιας μπαταριων και στο FLUKE 1653B τιςΑΑ τις τρωει μετα απο 4-5 ολοκληρωμενες μετρησεις,μαλλον παω για επαναφορτιζομενες μιας και εγκρινει το 1,2v.

Link to comment
Share on other sites

Εννοείται οτι το δοκίμασα σε άλλες 4 εγκαταστάσεις...............

επίσης μου γράφει κανονικά οτι μεταξύ φάσης και γης έχει τάση.

Το θέμα είναι οτι μετράω συνέχεια και μου βγάζει 560Ω!!!!,....κάνω calibration για αντιστάθμιση αντίστασης καλωδίων και δεν την κάνει....

μίλησα με το service και σήμερα το στέλνω για έλεγχο,......να δούμε τι θα βγάλει.....

Link to comment
Share on other sites

Πάρα πολλά είναι τα 560 Ω που σου βγάζει στον έλεγχο συνέχειας αγωγού προστασίας.Αντιστάθμιση κάνεις βραχυκυκλώνοντας τα καλώδια L,N,PE.

Μπορεί να έχει πρόβλημα το όργανο άλλα πάλι περίεργο μου φαίνεται .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.