Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πλαίσια Siliken


b@bis

Recommended Posts

@stef_ramone: σε ευχαριστώ πολύ συνάδελφε, ήσουν πολύ κατατοπιστικός. Πόσο καιρό είναι η εγκατάσταση, θα μπορούσες να παραθέσεις ένα συγκεντρωτικό της εγκατάστασης από την ημέρα που συνδέθηκε έως τώρα?

 

Αν έχει κι άλλος συνάδελφος αντίστοιχα παραδείγματα, ας τα παραθέσει. Θα βοηθούσες αρκετούς να έχουμε μια ιδέα από τα συγκεκριμένα πάνελ και όχι μόνο, στα αντίστοιχα τοπικ και των άλλων εταιρειών θα μπορούσε να γίνει αυτό.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

καποιος συναδελφος με αλλες εντυπωσεις ή και αποδοσεις απο siliken υπαρχει? δεν τα εχω δουλεψει κ επεξεργαζομαι προτασεις σε πελατες με αυτο το πανελ, στα χαρτιά παντως ειναι πολυ καλο. Πολυ καλες επιδοσεις στην πραξη μας παρεθεσε και συναδελφος παραπάνω απο Ασβεστοχώρι !

Edited by LeftLane
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Εχθές ολοκλήρωσα μια εγκατάσταση 10kWp με το Siliken SLK60P6L 250Wp.

 

Ποιοτικό, με ωραία εφαρμογή της σιλικονής, χωρίς τρεξίματα. Η κατασκευή στιβαρή και προσεγμένη. Μου άρεσε και ο τρόπος μεταφοράς στην παλέτα από το εργοστάσιο παραγωγής, διότι ήταν τοποθετημένα κάθετα με πολύ καλή προστασία και θεωρώ πως η κάθετη τοποθέτηση σε σχέση με την οριζόντια είναι πιο ασφαλής.

 

Επιβεβαιώνω ότι υπάρχει εργοστάσιο στην Ρουμάνια για την συναρμολόγηση των πανέλων, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει τίποτα, το ταμπελάκι έγραφε made in Romania.

 

Το σύστημα ευελπιστώ να ενεργοποιηθεί σε μια εβδομάδα, οπότε θα ενημερώσω για τις αποδόσεις.

Link to comment
Share on other sites

ναι φιλε πολυ καλη αυτη η τοποθετηση,παντως και με τις αποδοσεις θα μεινεις απολυτα ικανοποιημενος,το θεωρω απο τα καλυτερα πανελ.το συστημα που προαναφερω βγαζει 60 kw καθημερινα(19 ανατολικα 21 δυτικα) νομιζω ειναι κατι παραπανω απο καλα,επισης θα ηθελα να μου πεις προσανατολισμο που τα χεις τοποθετησει και με το καλο να μας αναφερεις καθημερινη αποδοση(καλοκαιρινη φυσικα).

Link to comment
Share on other sites

Η πρώτη εγκατάσταση με Siliken που ανέφερα στο προηγούμενο πόστ μου είναι 10 μοίρες απόκλιση από Νότο προς Ανατολή, και η κλίση στις 30 μοίρες. Οι άλλες δύο εγκατάστασεις που έχω αρχίσει εδώ και 2 μέρες είναι προσανατολισμένες στον Νότο απόλυτα, και κλίση πάνελ πάλι 30 μοίρες. Ελπίζω σε 5-10 μέρες το πολύ θα είναι ενεργοποιημένα και τα τρία συστήματα οπότε θα έχουμε και δεδομένα για συγκρίσεις.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.