Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σεμινάρια για τη νέα ΥΔΕ


NIKOS ASTROS

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια1Κατα'ρχην θελω να σε ευχαριστησω Νικο για την ανταποκριση σου!!!

Πανο μια ερωτηση εντελως πληροφοριακη ποσο σου ειπαν οτι κοστιζει το σεμιναριο στην Ι.Ε.Κ.Ε.Μ.?Οσο για την ΕΕΤΕΜ και 'γω ακομα δεν εχω γινει μελλος αλλα σιγουρα θα κανω ενα τηλ για το σεμιναριο....

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω Πανο!!Θεωρεις οτι πρεπει να το παρακολουθησουμε οσοι τουλαχιστον δεν ξερουμε να συντασουμε την νεα ΥΔΕ ή μπορουμε να τα καταφερουμε και μονοι μας?

Link to comment
Share on other sites

Επειδή έχει τύχει να ρωτήσω την ΕΕΤΕΜ για το σεμηνάριο που διοργάνωνε πριν κανα 1 μιση μήνα στην περιοχή μου, η απάντησή τους ήταν πως το σεμηνάριο τους είναι μόνο για τα μέλη τους και μάλιστα για όσους είναι ταμειακώς εντάξει, δηλαδή όχι τους Διπλωματούχους Μηχανικούς. Θέλω πραγματικά να δω πότε θα γίνει σεμινάριο για τους Διπλωματούχους σε επαρχιακές πόλεις...γιατί αν πω να κατέβω Αθήνα να πληρώσω το 250άρι και συν όλα τα άλλα έξοδα διαμονής έχω αγοράσει το πολυμηχάνημα που απαιτείται...

Link to comment
Share on other sites

Για τους ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες πάντως σεμινάρια διοργανώνει το βιοτεχνικό επιμελητήριο σε συνεργασία με τους συνδέσμους .Απλά δεν έχει ξεκινήσει κάτι ακόμα -περιμένουμε .Οτι σεμινάρια έχουν γίνει ήδη ,είναι από εταιρείες που πουλάνε τα όργανα μετρήσεων και είναι πάλι μέσω συνδέσμων δωρεάν .

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα!Απ'οτι διαβασα το προγραμμα σεμιναριου στην ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ ειναι πιο πληρης και διαρκει 20 ωρες απο το σεμιναριο της ΕΕΤΕΜ που διαρκει ενα 4ωρο.Διερωτωμαι τι θα προλαβει να μαθει καποιος μεσα σε ενα 4ωρο...Ποια ειναι η αποψη σας συναδελφοι?

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά είναι .5 ωρες αρκούν .Δεν θα μας μάθουν και την ηλεκτρολογία απ την αρχή....Το πώς θα συμληρωσεις την νέα ΥΔΕ σου δείχνουν στο σεμινάριο και επεξήγηση του ΕΛΟΤ HD 384.Το πώς θα πάρεις τις μετρήσεις τα διαβάζεις μόνος σου , είναι και στις οδηγίες χρήσης του οργάνου αναλυτικά.εννοείτε ότι πρέπει να ξέρεις απο πριν το πώς μετράμε την αντίσταση γείωσης ,μόνωσης.Το μόνο που είναι νέο για μένα ειναι ο έλεγχος RCD (πολύ εύκολη μέτρηση)

Link to comment
Share on other sites

Πληροφορίες: Γιάννης Σ. Τσακιράκις

Καθηγητής Εφαρμογών

 

Σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» (14121 Ν. Ηράκλειο)

Τηλ. 210 2896825

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 

Το Εργαστήριο Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.), διεξάγει Επιμορφωτικό Πρόγραμμα 10 διδακτικών ωρών, με τίτλο:

«Μεθοδολογίες Επιθεώρησης & Ελέγχου Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων Χ.Τ. – Έντυπα τεκμηρίωσης αποτελεσμάτων – Νέα Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη – Έκθεση Παράδοσης & Πρωτόκολλα Ελέγχου»

Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο σε ποσοστό 100% από τους συμμετέχοντες, με κόστος 140€ ανά άτομο, πραγματοποιείται σε τμήματα των 15 συμμετεχόντων στους οποίους με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης χορηγείται από την Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.:

«Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης στην Επιθεώρηση και τον Έλεγχο των Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων Χαμηλής Τάσης»

Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματικές ομάδες οι οποίες σχετίζονται με το αντικείμενο των Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων όπως:

 

• Διπλωματούχους Μηχανικούς

• Πτυχιούχους Α.Τ.Ε.Ι.

• Εκπαιδευτικούς

• Ελεύθερους Επαγγελματίες Αδειούχους Ηλεκτρολόγους Εγκαταστάτες

• Τεχνικούς Ασφαλείας

• Κάθε άλλο ενδιαφερόμενο επαγγελματία.

 

Το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., σε δύο ενότητες διάρκειας 5 διδακτικών ωρών η καθεμία (συνολικά 10 διδ. ώρες) και σε απογευματινό ωράριο δύο ημερών της εβδομάδας.

 

Ένα link θα ήταν αρκετό...

miltos

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως παρακολουθώ αυτή τη στιγμή το σεμινάριο αυτό ,είναι 15 ώρες με κόστος 60 ευρώ μέσω συνδέσμου ηλεκτρολόγων .

Η εταιρεία που διοργανώνει λέγεται ergoway και είναι στο Μαρούσι .

Link to comment
Share on other sites

εμείς δεν έχουμε ανάγκη από τέτοια φθηνά σεμινάρια και συνδέσμους....έχουμε το ΤΕΕ εμείς να μας φροντίσει θα βγάλει σεμινάριο για ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ με το ανάλογο κόστος βέβαια.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.