Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πλαίσια Canadian Solar


mattheos80

Recommended Posts

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

για να μην μπαίνω σε πολλές λεπτομέρειες και βγαίνω εκτός θέματος, θα ήθελα την άποψη σας για τα πανελ της Canadian Solar. Αυτήν την στιγμή είναι από τα πιο ανταγωνιστικά (από πλευράς τιμής) στην αγορά, ενώ διαθέτουν και μεγάλη γκάμα ισχύος. Για την ώρα δεν τα έχω δουλέψει και είμαι αρκετά επιφυλακτικός, παρά τα αρκετά καλά σχόλια που έχω διαβάσει σε διάφορα forum του εξωτερικού.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Κινεζικα δεν ειναι?

καμία σχέση. Ειναι καναδική εταιρία με πολυ καλο προϊον, πιστευω ισαξιο των αμιγών γερμανικών. Η τιμη τους ειναι πολυ ανταγωνιστική στην Ευρώπη λογω ισοτιμιας ευρο-καναδικου δολλαριου. Τα πολυ καλά χαρακτηριστικά τους μπορειτε να τα δείτε εδω http://www.canadiansolar.com/en/products/standard-modules/cs6-series.html

 

Παρα ταυτα θα εκτιμουσαμε καποιους που τα εχουν εγκαταστησει να μας πουν και δικές τους απόψεις.

Link to comment
Share on other sites

Οσο κινεζικα είναι τα Schueco και άλλα γερμανικα, ιταλικα, ισπανικα, αμερικανικα κτλ που παραγονται στην Κινα.

Καναδικη εταιρία είναι που παράγει στην Κίνα. Εδρευει στο Οντάριο. Παρεμπιπτόντως έχει πολύ καλά αποτελέσματα στις μετρήσεις PTC που γίνονται στην Καλιφόρνια.

Link to comment
Share on other sites

Ναι είναι Καναδικη εταιρία που παράγει τα πλαίσια στην Κίνα. Τι τρελαίνεσαι, είπε κανείς "κακά" λόγια? Οχι

Η εταιρία είναι Καναδική αλλά τα πλαίσια είναι κινέζικα εφόσον εκεί κατασκευάζονται, πως να τα πούμε Καναδικά? Οπως είναι κ τα άλλα που είπες

Link to comment
Share on other sites

Με αυτη την λογικη ομως ολα σχεδον κινεζικα ειναι...Διατηρω επιφυλαξεις για τον αν υπαρχουν τελικα αμιγως ευρωπαικες ή αμερικανικες εταιριες με εργοστασια δηλαδη σε ευρωπαϊκες χωρες και ποσο μαλλον σε προηγμενες οπως ειναι η Γερμανια...:confused:

Το ζητουμενο ειναι τα στανταρ που βαζει η μαμα εταιρια στην γραμμη παραγωγης και στην ποιοτητα των υλικων χωρις εκπτωσεις. Κατα τα αλλα, το κινεζικο χερι απ'οτι φαινεται δεν το γλυτωνουμε :|

 

Οπως ειπωθηκε και προηγουμενως παντως, τα Canadian εχουν πολυ καλα αποτελεσματα σε μετρησεις. Το βασικο στην ολη υποθεση ειναι η διάρκεια:

Αν "στησεις" δυο πανελ, το ενα πολυ καλης ευρωπακης εταιριας των π.χ. 100€ και το αλλο jin min yian sin των 20€,δεν ειναι περιεργο τον πρωτο χρονο να εχουν τις ιδιες ή παραπλησιες αποδοσεις. Το ζητουμενο ομως, οπως οι περισσοτεροι γνωρίζετε (δυστυχως οχι η πλειοψηφια των "μικρο-επενδυτών" παντως), να εχουμε μικρη πτωση αποδοσης σε βαθος χρονου και αξιοπιστια. Η κινεζιά το πιο πιθανο ειναι στα 7-8 χρονια να σου πεσει στα 60-70% ή στην πρωτη στραβή να σου καεί.

 

Εν τέλη, οπως ειπα εγω εχω θετικη αποψη για τα Canadian, πολυ χρησιμο θα ηταν να μας ελεγε τη αποψή του και καποιος που τα τοποθετησε και τα παρακολουθεί.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.