Μετάβαση στο περιεχόμενο

Oracle Primavera


Lavoisier

Recommended Posts

Καλησπέρα!

 

Μήπως γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει απαίτηση στην αγορά για χρήστες των προγραμμάτων της Oracle? Εάν ναι, η σχετική θέση είναι καθαρά χειριστής του προγράμματος ή γενικότερη γνώση του μέσα σε όλα τα υπόλοιπα; Μπορεί να εκτιμήσει κάποιος την αμοιβή μίας τέτοιας θέσης;

 

Ρωτάω όλα τα παραπάνω γιατί σε περίπτωση που αξίζει θα ήθελα να ξεκινήσω κάποιο σχετικό σεμινάριο εκπαίδευσης.

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα!

 

Μήπως γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει απαίτηση στην αγορά για χρήστες των προγραμμάτων της Oracle? Εάν ναι, η σχετική θέση είναι καθαρή χειριστής του προγράμματος ή γενικότερη γνώση του μέσα σε όλα τα υπόλοιπα; Μπορεί να εκτιμήσει κάποιος την αμοιβή μίας τέτοιας θέσης;

 

Ρωτάω όλα τα παραπάνω γιατί σε περίπτωση που αξίζει θα ήθελα να ξεκινήσω κάποιο σχετικό σεμινάριο εκπαίδευσης.

 

Ευχαριστώ.

 

Εχω δει να το ζητάν σε αγγελιές εργασιάς στις αραβικές χώρες κυρίως για την μείωση του κόστους παραγωγής,την εκτίμηση κινδύνου και την διαχείριση των αλλαγών σε πραγματικό χρόνο.Ζήταγαν όμως και προυπηρεσία,στην τελευταία που είδα 2 χρόνια ήθελαν...Γενικά δεν το γνωρίζουν πολλοί,οπότε αν μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα χωρίς πίεση κάνε το.

Link to comment
Share on other sites

Ναί! Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που μαθαίνει κανείς αυτό το πρόγραμμα αλλά δυστυχώς εγώ είμαι καθηλωμένος προς το παρόν στην Θεσσαλονίκη.

 

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Link to comment
Share on other sites

δούλευα στην ΑΕΓΕΚ και χρησιμοποιούσαν το primavera, ήταν απαίτηση να έχουν κάτι σαν Planning engineer που να χειρίζεται τα χρονοδιαγράμματα για το έργο (μέγαλο δημόσιο έργο). Το χρησιμοποιούσαν επειδή ήταν αναγκαστικό. Κατά τα άλλα, δεν εκμεταλλευόντουσαν τις δυνατότητες του προγράμματος, ώστε να κερδίζουν σε χρόνο, κόστος, πόρους κτλ (project management). Όσο για το μετρό θεσσαλονίκης (ο ίδιος ανάδοχος), περιττό να πούμε αν έκαναν ποτέ χρήση ουσιαστική. Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα που όλα τα έργα είναι εκτός χρονοδιαγράμματος. Επίσης χρειάστηκε και σε άλλους εργολήπτες να καταθέτουν χρονοδιαγράμματα στο primavera (απαίτηση της υπηρεσίας) και τους έφτιαχνα τα χρονοδιαγράμματα (τα οποία ούτε τα ενημέρωνα ούτε χρήσιμα τους ήταν) με κατανομές προϋπολογισμού, πόρων κτλ. Στην Ελλάδα πιστεύω ο Planning engineer δεν έχει ουσιαστικό αντίκρυσμα στην εργασία του. Έχω δει όμως στην Ιταλία και στην Αγγλία πώς χειρίζονται το πρόγραμμα για ανάλυση σε επίπεδο ημέρας και οι άνθρωποι δεν κοροϊδεύουν. Γλιτώνουν χρήματα με τα αποτελέσματα που τους βγάζει το πρόγραμμα. οπότε είναι στην ευχέρειά σου να αποφασίσεις πρώτα πού θα δουλέψεις και μετά αν χρειάζεται να εκπαιδευτείς στο Primavera!

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Καλησπέρα,

Θά ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει σχετικά με το πρόγραμμα Primavera. Ποιά είναι η τελευταία έκδοση και αν υπάρχει κάποιο tutorial στο internet για να μπορέσει κάποιος να το μάθει μόνος του. Επίσης εάν είναι χρήσιμο για κάποιον μηχανολόγο να γνωρίζει το πρόγραμμα.

Σας ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

ειναι δυσκολο το προγραμμα αλλα πολυ χρησιμο...μπορεις να δοκιμασεις και το Ms project 2010. πολυ καλο χωρις ομως να ειναι τοσο δυσκολο...

 

κανενα απο τα δυο δεν τα βρισκεις σπασμενα..

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν και αρκετά freeware για project management, παλιότερα που είχα κοιτάξει είχα βρει αρκετά και κάποια φαινόντουσαν πολύ καλά. Δοκίμασε στο google.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.