Μετάβαση στο περιεχόμενο

TEE - ηλεκτρονική εφαρμογή υποβολής.


Recommended Posts

Βρίσκομαι μεταξύ αρχικής υποβολής και προσωρινής υπαγωγής και έχω 2 απορίες :

α) Γιατί σε 2-χίλιαρο πρόστιμο (μία μοναδική παράβαση) δεν βγάζει δυνατότητα δόσεων όταν πάς από την αρχική υποβολή στην προσωρινή υπαγωγή?????

β) Σε περίπτωση που υποβάλλω την προσωρινή υπαγωγή, θα μπορώ όταν με το καλό αναβαθμίσουν το σύστημα να δέχεται και κάτω από 2-χίλιαρα, να επαναυπολογίσω το πραγματικό πρόστιμο (είναι 1520ευρω) ή θα κλειδώσει το σύστημα στο 2-χίλιαρο και θα με κυνηγάει ο ιδιοκτήτης???

Edited by kontegr
Link to comment
Share on other sites

α) Γιατί αυτή η περίπτωση είναι μόνο εφάπαξ

β)θα κλειδώσει και άντε γύρευε μετά.Για την ώρα μην προχωράς

Link to comment
Share on other sites

Τελικά για πληρωμή παραβόλου την 21/11/11 ενημερώθηκε το σύστημα την 22/11/11 αλλά φάνηκε στο σύστημα την 23/11/11

Παρόλα αυτά στα πρόσθετα στοιχεία δεν έχει Α/Α πρωτοκόλλου t.gif Ηλεκτρονικό κλειδί t.gif

Μάλλον αυτό θα συμβεί μετά και την δήλωση δόσεων ή εφάπαξ.

Link to comment
Share on other sites

ακριβώς faethon, με το που επιλέγεις τρόπο πληρωμής των δόσεων σου εμφανίζει και το ηλεκτρονικό κλειδί. παρόλα αυτά το σύστημα ακόμη και όταν επιλέγεις τον τρόπο πληρωμής των δόσεων και σου βγάζει τις δόσεις, δε ζητά ακόμη τον Α/Α αμοιβής.

Link to comment
Share on other sites

Μετά και από την επιλογή του τρόπου πληρωμής εκδίδει βεβαίωση περαίωσης ή ένταξης στον Ν4014/11;

Link to comment
Share on other sites

AEKTZIS δείχνεις να έχεις προχωρήσει μέχρι και ολοκλήρωση της Β φάσης. Αν είναι εύκολο, θα ήταν χρήσιμη μια ανάπτυξη της διαδικασίας από όποιον έχει ήδη πειραματιστεί ή δοκιμαστεί. Μερικοί από εμάς περιμένουμε (#$%&!?) ακόμα μην τυχών για πρόστιμα <20τμ το ποσό ελαττωθεί. Αν έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία, ας μας γράψει κάποιος τί έκανε! από που πήρε τον Α/Α, από που δήλωσε την αμοιβή, κλπ.

Θα ήταν καλή ιδέα να γίνει και ένα νέο POST με διαδικασίες περαιωμένες και κατοχυρωμένες.

Μια ιδέα λέω.

Link to comment
Share on other sites

συναδελφοι τί εννοείτε με το 2χίλιαρο και τα 20 τετραγωνικά και οτι περιμένετε να ελαττωθεί το ποσόν. Αφού στο Δ' μέρος των ερωτοαπαντήσεων στην απ.8 ξεκαθαρίζει (περιέργως) οτι πάμε με όποιον υπολογισμό μας συμφέρει. Χάνω κάτι?

Όσον αφορά την υποβολή, επειδή έχω κάνει ολοκληρωμένη υπαγωγή, η σειρά από όσο θυμάμαι είναι :

1. Σε επεξεργασία

Εισαγωγή έργου, στοιχείων κ.λ.π.

πατώντας υποβολή πάμε σε

2. Αρχική υποβολή

Υπολογισμός παραβόλου από το σύστημα. Μόλις πληρωθεί, σε 1 εργάσιμη το βλέπουμε στο σύστημα, κάνουμε εκ νέου υποβολή και πάμε σε

3. Προσωρινή υπαγωγή

Διαλέγουμε τρόπο πληρωμής προστίμου (δόσεις κ.λ.π.) ο οποίος προσοχή μετά δεν αλλάζει. Αφού πληρωθεί το πρόστιμο το βλέπουμε σε μια εργάσιμη πάλι οπότε πατώντας υποβολή πάμε σε

4. Ολοκληρωμένη υπαγωγή

 

Σημειώνω οτι από το 3 στο 4 απ'όσο θυμάμαι ζητά τον Α/Α υπολογισμού αμοιβών, οπότε πρέπει να υπολογίσουμε τις αμοιβές. Επίσης ζητάει και την συμφωνηθήσα αμοιβή με τον πελάτη.

Link to comment
Share on other sites

Για να γινει ολοκληρωμενη υπαγωγη δεν πρεπει να εχουν προσκομισθει ολα τα απαραιτητα δικαιολογητικα (μελετες , εντυπα) συμφωνα με το εγχειριδιο χρησης?Αν εχουμε φτασει σε αυτο το σημειο και δεν βιαζομαστε να παρουμε βεβαιωση θεωρω οτι αυτο που εχουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε να ανοιξει το συστημα για να προσκομισουμε ολα τα χαρτια , κανω λαθος?

Link to comment
Share on other sites

@dora22 για ολοκληρωμένη υπαγωγή δεν προσκομίζουμε δικαιολογητικά. Άλλωστε δεν έχει ανοίξει το σύστημα. Απλά τικάρεις ένα κουτάκι βεβαιώνοντας ότι τα δικαιολογητικά τα έχεις στην κατοχή σου. Οπότε κάνουμε ολοκληρωμένη υπαγωγή κανονικά, και περιμένουμε μετά για την 2η φάση. Αλλιώς θα λήξει και η προθεσμία.

Link to comment
Share on other sites

Απλά τικάρεις ένα κουτάκι βεβαιώνοντας ότι τα δικαιολογητικά τα έχεις στην κατοχή σου.

Αυτά τα δικαιολογητικά περιλαμβάνουν κατόψεις, τομές, διάγραμμα κάλυψης, τοπογραφικό κλπ τα οποία θα γίνουν στη β' φάση της διαδικάσίας. Γιατί λοιπόν να τικάρουμε το κουτάκι δηλώνοντας πως τα έχουμε?
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.