Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι ομάδα είμαστε;


ilias

Τι ομάδα είμαστε;  

1.168 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι ομάδα είμαστε;


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Την δεκαετία του 80 που είμασταν πιτσιρικάδες , πηγαίναμε όλοι μαζί στο καινούργιο τότε ΟΑΚΑ και βλέπαμε παρέα όλα τα μάτς των 3 ομάδων .

Η καφρίλα άρχισε αργότερα .

 

Μέχρι τότε κάναμε και πλάκα μεταξύ μας , έπεφτε και καμμιά ψιλή , αλλά ποτέ συμμορίες και κουραδομαγκιές .

 

Μετά μεγάλωσα έγινα κυριλέ και πάω σε πιό καλές θύρες .

 

Αλλά να μιλάς ρε ζάβι γιά το χρέος της αεκ , όταν εσείς φάγατε λεφτά από παίκτες και κόσμο και κράτος ......

Link to comment
Share on other sites

Καλα,μιλανε αεκτζηδες ,βαζελοι,γαβροι και παοκτζηδες?Εσεις καταστρεψατε το ελληνικο ποδοσφαιρο και κατηγορει ο ενας τον αλλο????

Τι αλλο θα δουμε....(?)

Link to comment
Share on other sites

οτι κατεστρεψε το ελληνικο ποδοσφαιρο ο ΠΑΟΚ μονο απο αρειανο περιμενα νατακουσω....

 

αλλα και απο την λαρισα? ντροπηηηηηηηηηηηηη

νεο γηπεδο και τα κανατε μανταρα...

Link to comment
Share on other sites

Αλλά να μιλάς ρε ζάβι γιά το χρέος της αεκ , όταν εσείς φάγατε λεφτά από παίκτες και κόσμο και κράτος ......

 

Δε μιλάω εγώ, τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.Έπρεπε ή δεν έπρεπε η ΑΕΚ να πέσει Α' τοπικό?ΓΙΑΤΙ δεν έπεσε?Η Γιουβέντους δηλαδή ήταν κορόιδο?Ή είμαι εγώ κορόιδο να μου κουνάει 4 δάχτυλα ο Ριβάλντο, που αν δεν υπήρχε η ''φιλευσπλαχνία προς τους πρόσφυγες'' αυτός θα έπαιζε εκείνη τη σεζόν με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας και τη Βολίδα Κερκύρας, κ όλως εξάφνου έγινε ''ο πρωταθλητής των γηπέδων'' κ χλεύαζε το χέρι που τον έτρεφε?

 

Τί θα γίνει δηλαδή, μια ζωή θα πληρώνουμε τη χαρά των προσφύγων να βλέπουν την ομαδάρα τους τζάμπα?

 

Δεν αμφισβητώ ότι ο Κόκκαλης αγόρασε το γάβρο για να ξεπλένει χρήμα από business τηλεπικοινωνιών στα Βαλκάνια, αλλά στην περίπτωση της ΑΕΚ υπήρχε ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ''παραγραφή'' χρεών, πράγμα που μεταφράζεται από μένα ότι η Βανδή έσκυψε για πολλούς.

 

Κ μη μου λέτε ότι λαϊκίζω.Ευθύνη γι αυτή την κατάσταση φέρουν όλοι, αλλά από το 1985 που έγινε το επαγγελματικό πρωτάθλημα, ΜΙΑ ήταν η ομάδα που έλυνε κ έδενε: ο Παναθηναϊκός.Ζητήστε λοιπόν το λόγο από τους Βαρδινογιανναίους γιατί έγινε το καθεστώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως έγινε, κ αφήστε τις μικρότητες κ τα χαϊλίκια με προσφυγές στη ΦΙΦΑ ''λόγω απαράδεκτης συμπεριφοράς''.Ο ίδιος ο Τζίγκερ προωθούσε αυτές τις συμπεριφορές οπαδών, κ μη μου πει κανείς όχι, γιατί θα είναι αδαής, έχω αδελφικούς φίλους που δουλευαν για χρόνια στην ασφάλεια γηπέδων κ οι ίδιοι είχαν εντολή να ΞΑΝΑΜΟΙΡΑΖΟΥΝ όσα είχαν μαζέψει στον έλεγχο εισόδου στις θύρες!.Για να μη μιλήσω κιόλας για σαμποτάζ στη διαφυγή και προπυλακισμούς φιλάθλων άλλων ομάδων.Μιλάνε όλοι, μιλάνε κ οι βάζελοι.......ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.Όπως στρώσατε, έτσι θα κοιμηθείτε, το λέω σε 15 ποστς.Δημιούργησαν οι Βαρδινογιανναίοι γενιές κ γενιές κομπλεξικούς οπαδούς άλλων ομάδων, κ τώρα έρχονται οι γόνοι του να ζητήσουν το λόγο ''με ευγενικό ήθος κ ύφος''!!!!!!!

 

Γι' αυτό ξαναλέω:ΝΟΠΟ που σας χρειάζεται, υποκριτές βάζελοι!:DΜεμιάς αποφασίσατε να κουκουλώσετε παρελθόν 20ετίας, κ ύστερα είναι κακός ο Μαρινάκης (είναι, δε λέω, αλλά κοιτάξτε πρώτα στον καθρέπτη, εσείς τον διδάξατε)

Link to comment
Share on other sites

@Ζavi , σωστά τα λες , αλλά λες μισές αλήθειες. Κάτι πήγε να κάνει ο Σαχινίδης αλλά του την πέσανε.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Έτος 1979.

Πρώτη χρονιά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα,το 1979, η κυβέρνηση Ράλλη ψηφίζει την πρώτη ρύθμιση για τις ΠΑΕ,λόγω…άγνοιας των νόμων από τις ομάδες.Μεγάλος κερδισμένος της υπόθεσης,μια αθηναική ομάδα με σήμα το τριφύλλι.Χαρίζεται λοιπόν στον Παναθηναικό το τέραστιο ποσό για την εποχή,ύψους 20 εκατομμυρίων δραχμών…Ασφαλώς για την συγκεκριμένη ομάδα είναι μόνο η αρχή,αφού όπως ξέρουμε η κρατική διαφήμιση(ΟΤΕ) δεν φεύγει ΠΟΤΕ από την φανέλα του ΠΑΟ. Χρέη προς την εφορία με τη μορφή προστίμου, όταν αποκαλύφθηκε ότι πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας έπαιζαν με μηδενικά συμβόλαια και έτσι γλίτωνε φόρους η ομάδα.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το 1992 ψηφίζεται ο νόμος 2021 που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας,Στέφανος Μάνος,που προβλέπει την ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ Ολυμπιακός,μειώνοντας τις οφειλές των Πειραιωτών απο 11,1 δις δραχμές σε 2 δις δρχ.!!! Δηλαδή χαρίστηκε το μεγαλύτερο μέρος των χρεών τζαι όσον έμεινε μπήκε σε καθεστώς αποπληρωμής σε 120 δόσεις!!Luxury πράματα,που ανάγκασαν τον νέο-τότε- πρόεδρο του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη να δηλώσει:“Εκ μέρους όλων των φίλων και οπαδών του ιστορικού συλλόγου μας, επιθυμώ να ευχαριστήσω την κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα για τη θετική αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που είχαν συσσωρευτεί στην τελευταία πενταετία στο μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας”.Όσο για την συνέχεια της προέδρείας του “Θείου”,η κυβέρνηση αντάμειψε τα καλά λόγια του με την σκανδαλώδη παραχώρηση του Καραισκάκη τζαι εξωπραγματικές χορηγίες από ΕΡΤ,ΟΠΑΠ.

Και μην ξεχνάμε το Ολυμπιακό έργο , το στάδιο Καραισκάκη.

...και τις δωροδοκίες Λίσα το 1979 στη Ρόδο και Μπαλλή Παπαδίπουλο το 1988 για το κύπελλο (Μίλαν και Λάτσιο τη δεκαετία του 80 υποβιβάστηκαν για στημένα).

 

 

  • 1993-- Νόμος 2166 άρθρο 22. Νέα ρύθμιση χρεών για 22 ΠΑΕ που όφειλαν 24 δις δραχμούλες. Οι 90 δόσεις δεν πληρώθηκαν ποτέ, αλλά και ποτέ δεν λειτούργησαν οι μηχανισμοί του κράτους για να τις εισπράξουν.
  • 1996-- Νόμος 2443,αρθρο 21. Νέα ρύθμιση. Χρέη προς το δημόσιο 7,6 δις δρχ, είχαν 25 ΠΑΕ. Ο νόμος Φούρα προέβλεπε τότε, το 80% προστίμων και προσαυξήσεων 66%, να γραφόταν στο… χιόνι, και οι διαχρονικοί νταβατζήδες του κράτους θα πλήρωναν… αν είχαν την ευχαρίστηση το ποσό των 5,8 δις δρχ, σε… 48 δόσεις
  • 2001 - Ρύθμιση Βενιζέλου ( Νέος Πανιώνιος- Κασσάνδρα Ολυμπιακός Βόλου - Νέα Παναχαική- ΑΕΛ 1964)

 

 

Το αρθρο 44

Η ΑΕΚ, ο Άρης και ο ΟΦΗ ανακάλυψαν το άρθρο 44 του νόμου 1892/90 που έφερε στη Βουλή ο τότε υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανδρέας Ανδριανόπουλος το 2004. Το άρθρο αφορούσε την εξυγίανση των υπερχρεωμένων επιχειρήσεων τζαι προβλέπει ότι “όταν η επιχείρηση έρθει σε συμφωνία με τους πιστωτές στους οποίους οφείλεται το 60% των συνολικών χρεών, τότε και οι υπόλοιποι πιστωτές είναι υπερχρεωμένοι να συμφωνήσουν και να πάρουν μόλις ένα μέρος των χρημάτων τους

 

Α.Ε.Κ.

Η ΑΕΚ ήταν στην χειρότερη θέση απ’ όλους. Χρωστούσε στο δημόσιο 90,5 εκατ. ευρώ, στη Netmed 48,8 εκατ., στην ENIC 13,5 εκατ., σε παίκτες 10 εκατ. και 8 εκατομμύρια ευρώ σε τρίτους. Χωρίς το δημόσιο, στο οποίο οφειλόταν το 50% του χρέους να εμφανιστεί ποτέ στο εφετείο, οι οφειλές της ΑΕΚ μειώθηκαν από 170,8 εκατομμύρια σε 23,3 εκατ.

ευρώ.Σκεφτείτε για τι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΣΑ μιλούμε…Σκεφτείτε επίσης ότι το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ έκλεισε τη σεζόν με κέρδη 2,6 εκατομμύρια…!

Διαγράφηκαν χρέη ύψους 104.231.897 ευρώ. Αυτά ήταν χρέη προς το δημόσιο από δάνεια και απλήρωτους λογαριασμούς Δ.Ε.Η., Ο.Τ.Ε. και εφορίας, χρέη από μισθούς που δεν δόθηκαν σους εργαζόμενούς της, τους ποδοσφαιριστές δηλαδή, και χρέη προς διάφορους πιστωτές. Το μεγαλυτερο ποσοστό όμως το χρωστούσε στους προηγούμενους ιδιοκτήτες της : ENIC, NETMED ακόμα και στον Μ.Ψωμιάδη.

 

ΑΡΗΣ

Άρης ήταν η πρώτη ομάδα που κέρδισε την υπαγωγή της σε αυτό το νόμο, στις 11 Νοεμβρίου του 2004. Χρωστούσε 17.350.000 ευρώ τζαι οι δύο κύριοι πιστωτές της ΠΑΕ, Δημήτρης Κοντομηνάς και Λάμπρος Γράντας συμφώνησαν με τους τότε διοικούντες Σκόρδα και Ματθαίου. Ο Άρης κέρδισε την υπόθεση στο εφετείο Θεσσαλονίκης,το ποσό μειώθηκε στα 2.000.000 ευρώ,το οποίο θα αποπληρώνεται έως το 2014 σε εξαμηνιαίες δόσεις. Μαζί με άλλες οφειλές το συνολικό και διακανονισμένο χρέος του Άρη δεν ξεπερνούσε πλέον τα τέσσερα εκατομμύρια. Μάλιστα,ο Γιώργος Ορφανός αποφάσισε πρίν λίγο καίρο να καταβληθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό το ποσό 4.177.000 ευρώ που έχαναν οι παίκτες του Άρη από τα δεδουλευμένα τους…

 

ΟΦΗ

Η τρίτη ομάδα που εκμεταλλεύτηκε τις διατάξεις του άρθρου 44, ήταν ο ΟΦΗ, που είχε συνολικό χρέος 7.500.000 ευρώ και μειώθηκε στις 700.000 ευρώ.

 

ΠΑΟΚ

Για χάρη Του ανοίξαν οι τράπεζες την Κυριακή !!!!Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να υπαχθεί στο άρθρο 44 γιατί είχε οφειλές προς το δημόσιο και όχι προς ιδιώτες.

 

ΝΟΜΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

2001 Ειδική εκκαθάριση Ευάγγελος Βενιζέλος ΚΑΕ Άρης 9.901.953 Ε 205.000 Ε

 

2001 Ειδική εκκαθάριση Ευάγγελος Βενιζέλος ΚΑΕ ΠΑΟΚ 21.182.695 Ε 235.000 Ε

 

2001 Ειδική εκκαθάριση Ευάγγελος Βενιζέλος ΚΑΕ Ηρακλής 2.934.702 Ε 175.000 Ε

 

2002 Ειδική εκκαθάριση Ευάγγελος Βενιζέλος ΠΑΕ Πανιώνιος 13.200.000 Ε 400.000 Ε

 

2002 Ειδική εκκαθάριση Ευάγγελος Βενιζέλος ΠΑΕ ΑΕΛ 3.500.000 Ε 115.000 Ε

Link to comment
Share on other sites

Με προλαβε ο συντοπιτης μου για το πως κατεστρεψαν οι συγκεκριμενες ομαδες το ελληνικο ποδοσφαιρο.

Link to comment
Share on other sites

@Ζavi , σωστά τα λες , αλλά λες μισές αλήθειες.

Εγώ ρε φίλε ποτέ δεν αμφισβήτησα.Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει κ φωτιά.Νάτο:

Ευθύνη γι αυτή την κατάσταση φέρουν όλοι,

 

Απλά δεν μπορώ πλέον να ακούω κ να διαβάζω τέτοιες απόψεις βάζελων, ο συνάδελφος που τις είπε δε φταίει, τον εκτιμώ αφάνταστα, αλλά είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ να συνεχίζεται τέτοια καζούρα, ενώ υπάρχει βρώμικο παρελθόν!!!!:

 

Σκέψου ενώ έκανες όλα αυτά γιά να βγείς πρωταθλητής και να πάρεις τα 25 εκ του σεντονιού ' date=' [b']η καταγγελία του Σισέ στην φίφα-ουέφα να σε αποκλείσει από τις ευρωπαικές διοργανώσεις .

[/b]

Θα είναι το κάζο του αιώνα γιά το παιδοβούβαλο .

 

Λες κ ο βάζελος ήταν η Μαρία η Παρθένος.....ουδεποτε εγώ συμφώνησα σε βία στα γήπεδα, αλλά οι βάζελοι ξεχνάνε ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ γρήγορα φαίνεται.....ξαφνικά, έγιναν κυρίες των σαλονιών.Να προσκυνήσουμε λοιπόν την Αγία Μετάληψη.

Link to comment
Share on other sites

Όλες οι ομάδες ευνοήθηκαν ( και η δικιά μου) , εκτός από τα Γιάννενα που υποβιβάστηκαν για 18.000Ε.

Σήμερα με το νέο φορολογικό νόμο μπαίνεις φυλακή αν χρωστάς 5.000Ε.

 

Σήμερα τα χρέη των ΠΑΕ = Λεφτά όλων μας

Βεβαιωμένα χρέη ΠΑΕ

Επωνυμία ..... Ανοιχτό Υπόλοιπο ... Ληξιπρόθεσμο Υπόλοιπο

ΑΕΚ ............ 70.669.618 ...............47.939,507

ΠΑΟΚ.......... 47.781.975 .............. 47.722.026

Ηρακλής ..... 11.067.493............... 11.067.493

Πανιώνιος..... 9.507.935 ................ 9.507.935

Αθηναϊκός .... 9.076.270................. 9.076.270

Άρης .............6.849.263 ................ 6.849.263

Ολυμπιακός ...4.075.779 ................ 3.873.428

Καβάλα ........ 5.936.169 ................ 5.936.169

 

Βεβαιωμένα χρέη ΚΑΕ

 

Επωνυμία...........Ανοιχτό Υπόλοιπο......Ληξιπρόθεσμο Υπόλ.

ΚΑΕ Πανιώνιος..........9.346.29

Άρης........................7.889.474................7,852.128

ΓΣΠανιώνιος.............5.975.788................5.975.788

Παναθηναϊκός...........3.297.828................3.0412.821

Μαρούσι...................3.077.361................3.077.361

Ολυμπιακός..............2.662.805.................2.077.435

Link to comment
Share on other sites

H AEK είναι κουλτούρα, πολιτισμός και Βυζαντινή αριστοκρατία, μην την βάζετε στο στόμα σας κοκκινοπρασινοι ταλιμπαν με τους χοντρούς προέδρους.

 

p.s. Χρέη έχουμε όλοι.

Link to comment
Share on other sites

Να πληρώσουν όλοι.

- Για μένα ως ιδιώτης ή ως επιχειρηματίας

1. Θα ανοίξουν Κυριακάτικα οι τράπεζες;

2. Θα μου χαρίσει χρέη το δημόσιο ή κάποιος άλλος ιδιώτης.

3. Σκεφτείτε σαν εργαζόμενοι. Να σας χρωστάει λεφτά ο εργοδότης.

Οι ποδοσφαιριστές του ΆΡΗ χάσανε 4 εκ. ευρώ.

Ξεκολλάτε από το οπαδιλίκι , ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ είναι.

 

Mετά την ένταξη των Aρη, AEK και OΦH στο 44, αυτό έπαψε διά νόμου να ισχύει για τις αθλητικές ανώνυμες εταιρείες. Πριν από αυτές, με το νόμο αυτόν είχαν εξυγιανθεί εταιρείες όπως οι AΓET Hρακλής, όμιλος Kαμπά, Eskimo, η ναυτιλιακή εταιρεία ΔANE SEA LINES, ο Ξιφίας AE και πολλές άλλες...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.