Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι ομάδα είμαστε;


ilias

Τι ομάδα είμαστε;  

1.168 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι ομάδα είμαστε;


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

θα βγει πάλι ο Κλαύδιος και θα λέει "ο στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία" και θα τους πεθάνει

https://uk.sports.yahoo.com/news/premier-league--leicester-hammer-manchester-city-to-go-six-points-clear-141538619.html

Link to comment
Share on other sites

 Έκατσα για πρώτη φορά να δω ζωντανά αυτήν την ομάδα θαύμα Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με το απλό ποδόσφαιρο που παίζει που μοιάζει περισσότερο με παλαιές εποχές Πρώτοι πάντα στην μπάλα , λίγες χαμένες μονομαχίες , με αλληλοκάλυψη , λίγες φορές άφησαν χώρο σε επιθετικό να δράσει , δεν κούραζαν την μπάλα με περιττές πάσες , με τη μια η μπάλα , συνεχή κίνηση και δύναμη σε κάθε προσπάθεια και τέλος το κυριότερο πάθος στο παιχνίδι Κανένας να ξεχωρίζει πιο πάνω από την ομάδα

 

 

Επίσης να συμπληρώσω τις σκέψεις μου βλέποντας σήμερα και το τερματοφύλακα της Λέστερ Είναι μεγάλο πλεονέκτημα για το ποδόσφαιρο , παλαιοί άσσοι του να βρίσκουν αιδοίο - φωτοτυπικό και να αναπαράγουν τον εαυτό τους Τότε βλέπουμε και πάλι ένα Σμάιχελ από τα παλαιά σε νεα εκδοση , έστω και ελαφρώς χειρότερο

 

Από σχόλια μου στο ΦΒ 

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

Αλλά ξέρετε κάτι; Μια ματιά στο πως αντέδρασε ο επίσημος Παναθηναϊκός στην ήττα, δείχνει πως όλα αυτά πραγματικά δεν έχουν καμιά σημασία.


Αληθινά καμία. Οι άνθρωποι όχι μόνο είναι επικίνδυνοι αλλά δυστυχώς και το χειρότερο είναι και αμετανόητοι.


Στον Παναθηναϊκό εχουν αναστραφεί πλέον κανονικά και με τον νόμο οι ρόλοι.


Ο πρόεδρος κάνει τον τεχνικό διευθυντή. Ο προπονητής κάνει τον εκπρόσωπο τύπου. Η εξέδρα "παίζει μπάλα". Και οι ποδοσφαιριστές παριστάνουν τους συνδεσμίτες μέσα στο γήπεδο.


Όλα τα υπόλοιπα είναι για να λέμε να περνάει η ώρα.


Ο πρόεδρος σήμερα ανακάλυψε στήσιμο. Έτσι είναι. Προφανώς στο στήσιμο συμπεριλαμβάνεται και ο... Ζέκα; Γιατί αν δεν πήγαινε ο Ζέκα να δώσει κλωτσιά εκτός φάσης πως ακριβώς θα μας... στήνανε;


Ο προπονητής είδε ότι στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισσοροπημένο, στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, αλλά... μας αδίκησε ο διαιτητής και χάσαμε. Εκεί σηκώνεις τα χέρια ψηλά, παραδίνεσαι και λες "εντάξει κόουτς ότι πεις". Αφού αυτό είδες εσύ, εμάς δεν μας πέφτει λόγος.


Και ο "επικοινωνιακός περίγυρος" του Παναθηναϊκού είδε τον... Μάνδαλο σαν υπεύθυνο για την ήττα.


Με λίγα λόγια;


Να ανάψουμε και μια λαμπάδα στον Μάνδαλο που απέβαλλε τον Ζέκα, γιατί ευτυχώς βρήκαμε και πάλι δουλειά να έχουμε και να λέμε μετά από μια ήττα.


Τώρα από κει και πέρα, το ότι ο Παναθηναϊκός εφάρμοσε παγκόσμια πατέντα με σύστημα το οποίο δεν είχε φορ, αλλά ΤΡΙΑ ΕΞΤΡΕΜ (Καλτσά, Βιγιαφάνες και Κλωναρίδη) προφανώς και δεν έχει σημασία.


Το ότι όσο παίζαμε με ένδεκα παίκτες το κέντρο ήταν αεροδρόμιο για τους παίκτες της Ξάνθης, δεν κάναμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΑ, έχασε τρεις κλασσικές η Ξάνθη και δεν αλλάξαμε πάνω από τρεις μπαλλιές, κι αυτό είναι άνευ σημασίας.


Το ότι με το που μείναμε με δέκα παίκτες, εξαφανίσθηκε η ομάδα από το γήπεδο και λογικά αφού έπαιζε που έπαιζε με δέκα, βγάλαμε τον Καλτσα και βάλαμε τον Εσσιεν και την αφήσαμε με... εννιά, ούτε κι αυτό έχει σημασία.


Άλλωστε ο Εσσιέν το έκανε το καθήκον του. Στην πρώτη του φάση στο παιχνίδι, έπιασε από τον γιακά τον Μάνδαλο και του έρριξε και τρία γαλλικά. Οπότε εντάξει. Τι... άλλο να ζητήσει κάποιος "υγιής Παναθηναϊκός" από ένα παίκτη του σήμερα;


Τέλος πάντων να μην το πολυκουραζουμε, γιατί δεν έχει και νόημα άλλωστε.


Για μια ομάδα που έκανε παντιέρα το.... σερί με Λεβαδειακό, Πλατανιά και Καλονή ίσως και να μην έχει νόημα να της δώσεις να καταλάβει τι σημαίνει το ότι ήταν για μια ακόμα φορά άθλια και έχασε για πλάκα.


Σε ένα σωματείο που κάνει... φιέστα επειδή... έκανε μεταγραφές Φλεβάρη μήνα, δεν έχει και σημασία να μιλήσεις για το έτσι ή το αλλιώς μιας ήττας.


Στο κάτω-κάτω πάντα υπήρχε και χειρότερο σενάριο. Να χάσουμε δηλαδή και χωρίς να έχει αποβληθεί παίκτης μας. Πάλι καλά κι ευτυχώς δηλαδή. Νάναι καλά κι ο Μάνδαλος με λόγια λόγια κι όλα καλά. Συνεχίζουμε όπως είπε και ο Στραματσιόνι.


Link to comment
Share on other sites

H διαφορά από τους γαύρους , είναι ότι εμείς μπορούμε να βλέπουμε την αλήθεια . 

Εσείς γαυράκια όταν σας ρωτάνε τι ώρα είναι , απαντάτε :Οτι ώρα πει ο πρόεδρος  :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

:Οτι ώρα πει ο πρόεδρος  :mrgreen:

είναι από τη σχέση του "άλλου" πράσινου με το λιμάνι (από την εποχή κοσκωτά)

 

στη μείωση του δημόσιου περιλαμβάνεται και αυτό ή η τρόικα το εξαιρεί?

 

αλήθεια εκείνη η κατάσχεση του μισού τηγανιού τι έγινε??

Edited by imhotep
Link to comment
Share on other sites

H διαφορά από τους γαύρους , είναι ότι εμείς μπορούμε να βλέπουμε την αλήθεια . 

Εσείς γαυράκια όταν σας ρωτάνε τι ώρα είναι , απαντάτε :Οτι ώρα πει ο πρόεδρος  :mrgreen:

Ποιός θα σας σώσει όμως δεν μας λες......

Link to comment
Share on other sites

Δεν χρειάζεται να μας σώσει κανείς . Η αποχή από το γήπεδο των πραγματικών Παναθηναϊκών , αφήνει να ξεμπροστάζονται τα γαυροποιημένα της 13 .

 

Ετσι η απαξίωση της ομάδας , θα οδηγήσει στην ανανέωση της . 

 

Προς το παρόν αφήνουμε τα στρατιωτάκια του 10άρικου της 13 και όλου του τηγανιού σχεδόν , αφού οι εχέφρονες γαύροι είναι ελάχιστοι , να βρίζονται μεταξύ τους για το ανυπόληπτο πρωτάθλημα . 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.