Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φορείς Εκπαίδευσης Ενεργειακών Επιθεωρητών


gapidianak

Recommended Posts

Χαίρεται συνάδελφοι,

 

γνωρίζετε αν έχουν ανακοινωθεί φορείς εκπαίδευσης για μόνιμους ενεργειακούς επιθεωρητές ή αν όχι το πότε αναμένεται να γίνει αυτό?

 

Ευχαριστώ

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

πρός το παρόν δεν έχω δει και εγώ κάποια λίστα φορέων εκπαίδευσης. Για το οικονομικό θέμα ΥΠΕΚΑ κ ΤΕΕ τηρούν σιγή ιχθύος γιατί φαντάζομαι η εκπαίδευση θα μας κοστίσει ακριβά.

Link to comment
Share on other sites

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με υποψήφιο φορέα εκπάίδευσης, το κόστος αναμένεται να είναι 4ψήφιο, η διάρκεια κοντά στους 3 μήνες με καθημερινά μαθήματα....Ημερομηνία έναρξης, άγνωστο λίγο πρίν λίγο μετά τα Χριστούγεννα.

Link to comment
Share on other sites

Ετσι υπολογίζουν μακάρι να είναι λιγότερα. Εγώ πάντος φίλε δεν δίνω με τίποτα πάνω από 1000ρικο, δεν ξέρω το θεωρώ κάπως, δεν υπάρχει και η πελατία, γενικά τα πράγματα είναι δύσκολα, εισφορές κτλ....δεν νομίζω ότι θα το κάνω με 4ψήφιο :|

Link to comment
Share on other sites

Όλα ξεκινάνε από ότι δεν υπάρχει το αναμενόμενο έργο. Βέβαια θα μπούν στο παιχνίδι και οι μισθώσεις διαμερισμάτων για το ΠΕΑ αλλά από την άλλη θα υπάρξει και μια μεγάλη αύξηση του αριθμού των επιθεωρητών, Πέρισυ είχα καταλάβει από τα λεγόμενα ότι το ΤΕΕ οτι θα διοργανώσει σεμινάρια για μόνιμους επιθεωρητές με ένα λογικό κόστος. Μάλλον, αυτό δεν προκύπτει πλέον εκτος απροόπτου.

Προσωπικά συμφωνώ μαζί σου ότι το ποσό που σου είπαν φαντάζει μεγάλο τέτοιες εποχές.

Link to comment
Share on other sites

Χθες μου ήρθε με mail η ζήτηση για παρακολούθηση των προγραμμάτων. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας η τιμή ανέρχεται στα 1.500,00 (χίλια πεντακόσια ευρώ) !!!

Εις υγείαν !!!

Link to comment
Share on other sites

Αντε γειά!!!

Θέλεις 5-6 επιθεωρήσεις για να τα αποσβέσεις....Εδώ άλλοι κάνανε 1-2 σε ένα χρόνο, που ήταν ζεστό. Βάλε ότι μετά θα γίνουν περισσότεροι, τα πράγματα δυσκολεύουν. Ασε που πολλοί πελάτες τα έχουν πάρει..Χτες με παίρνει ένας και μου λέει "θα μας τρελλάνετε εσείς, κόστος για πιστοποιητικό, κόστος για βεβαίωση μη ύπαρξης αυθαιρέτων...δεν δίνω τίποτε φιλαράκο τα λέμε"

Κανονικά αυτός που νομοθετεί θα έπρεπε να αναλλάβει και το κόστος εκπαίδευσης των μελών του (μηχανικοί) και όχι να τα βάζουμε από την τσέπη μας...Αλλά...

Ηθελα να'ξερα αν δεν πήγαινε κανένας τι θα γινόταν?

Link to comment
Share on other sites

θα βρεθεί η λύση συνάδελφε ακόμα και αν δεν πήγαινε κανείς το "αθάνατο ελληνικό κράτος" θα "πάγωνε" ΚΕΝΑΚ & ΠΕΑ μέχρι νεοτέρας....(χιούμορ κάνω ετσί μη παρεξηγηθώ). Φυσικά μέσα στη γενικότερη οικονομική κατάσταση, κινδυνεύει μια φιλόδοξη και σοβαρή προσπάθεια, όπως είναι η ενεργειακή επιθεώρηση, να ναυαγήσει από την ίδια την αγορά ξευτιλίζοντας τις αμοιβές των ΠΕΑ. Λοιπόν νομίζω ότι τα περιφερειακά τμήματα του τεε πρέπει να αρχίζουν να πιέζουν το κεντρικό ΤΕΕ πρός κάποια ελάφρυνση του κόστους εκπαίδευσης ή ακόμα καλύτερα να αναλάβουν τα ίδια τμήματα την εκπαίδευσή μας. Έστω και τα μισά λεφτά να είναι, τουλάχιστον θα τα πάρουν κάποιοι συνάδελφοί μας εκπαιδευτές και θα αποτελέσει και μια επαγγελματική διέξοδο για κάποιους από εμάς.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.