Μετάβαση στο περιεχόμενο

DKIOURAS

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

DKIOURAS's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αγαπητοί συνάδελφοι Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ειδικότερα Μηχανολόγοι : Ζητάνε, όλες και όλες επτά (7) θέσεις Τ.Ε., από τις οποίες οι δύο (2) είναι Μηχανολόγοι, και μαντέψτε με εντοπιότητα !!!! Άραγε τι πιθανότητες έχει κάποιος εκτός εντοπιότητας ??? Ψάξτε αλλού συνάδελφοι, και τα δεκαπέντε (15) ευρώ της αίτησης, κάντε κάτι άλλο !!!
  2. Συνάδελφοι Μετά από επικοινωνία με την υπηρεσία, μου είπαν ότι η αιτήσεις που έχουν λήξει ή θα λήξουν, ανανεώνονται αυτόματα, μου είπε ότι υπάρχει σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα. Τα χρήματα θα τα πάρουμε κάποια στιγμή στο μέλλον, το κακό είναι δεν βγάζουν τουλάχιστον λίστα με αυτούς που δεν είναι μέσα, ούτως ώστε να μην περιμένουμε. Εάν κάποιος έχει μια επιπλέον ενημέρωση, να την καταγράψει, παρακαλώ.
  3. Η αίτηση μου για την επιδότηση λήγει 24/03/2014, έχετε μάθει κάτι για τυχόν παράταση, ή έχετε μάθει σε ποιο στάδιο είναι οι αιτήσεις ? Κάθε βοήθεια σεβαστή !!!
  4. Ξέχασα, για την συμμετοχή και τα χαρτιά θέλουν παράβολο πενήντα (50,00) ευρώ. Τα σχόλια δικά σας.
  5. Άρθρο 8 Αμοιβή Επιθεωρητών Δείτε εδώ : (ΠΔ.126, 16/11/2012) 1. Η αμοιβή κάθε Επιθεωρητή για μια επιθεώρηση, καθορίζεται, για όλες τις εγκαταστάσεις πλην των αποθηκών, με βάση το σύνολο της εγκατεστημένης κινητήριας και θερμικής ισχύος της επιθεωρούμενης εγκατάστασης. ως εξής: α) 80 € για εγκαταστάσεις με εγκατεστημένη ισχύ . 400 kW β) 120 € για εγκαταστάσεις με εγκατεστημένη ισχύ > 400 kW και . 1000 kW γ) 170 € για εγκαταστάσεις με εγκατεστημένη ισχύ > 1000 kW και . 2000 kW δ) 250 € για εγκαταστάσεις με εγκατεστημένη ισχύ > 2000 kW και . 4000 kW ε) 350 € για εγκαταστάσεις με εγκατεστημένη ισχύ > 4000 kW 2. Για τις αποθήκες η αμοιβή κάθε Επιθεωρητή για μια επιθεώρηση σε εγκατάσταση που χαρακτηρίζεται ως αποθήκη, σύμφωνα με τον ορισμό της παραγρά. φου 4 του άρθρου 17 του ν. 3982/2011 ορίζεται ως ακολούθως: α) 80 € για αποθηκευτική ικανότητα . 30000 m3 β) 100 € για αποθηκευτική ικανότητα > 30000 m3 και . 50000 m3 γ) 200 € για αποθηκευτική ικανότητα > 50000 m3 3. Η αμοιβή περιλαμβάνει και τα έξοδα μετακίνησης (εφόσον η μετακίνηση γίνεται εντός των Περιφερει. ακών Ενοτήτων όπου είναι εγγεγραμμένος ο Επιθεω. ρητής) και καταβάλλεται από την αναθέτουσα Αρχή στους Επιθεωρητές μετά την ολοκλήρωση της επιθε. ώρησης, δηλ. μετά την κατάθεση της έκθεσής τους εμπρόθεσμα στην αναθέτουσα Αρχή. Αν ο Επιθεωρη. τής μετακινηθεί σε άλλη Περιφερειακή Ενότητα, εκτός αυτών στις οποίες είναι εγγεγραμμένος, τότε η ανα. θέτουσα Αρχή του καταβάλλει και έξοδα μετακίνησης, που ισούνται με τα εισιτήρια των χρησιμοποιηθέντων συγκοινωνιακών μέσων μαζικής μεταφοράς, ή με την εκάστοτε ισχύουσα για τους δημοσίους υπαλλήλους χιλιομετρική αποζημίωση, αν ο Επιθεωρητής χρησιμο. ποιήσει ΙΧΕ αυτοκίνητο. Εις υγείαν !!!
  6. Εφόσον έχεις στείλει το εκκαθαριστικό σου, δεν νομίζω να είναι τόσο χαζοί να μην δουν ότι έχεις κάνει λάθος στην δήλωση, εξάλλου νομίζω ότι θα υπάρχει και ανακοίνωση για τυχών ενστάσεις.
  7. Εάν δείτε τον Ε65 να γίνετε, ελάτε να μου τον δείξετε. Πολύ πιθανόν να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις στο είδη υπάρχον δίκτυο και να σταματήσει εκεί.
  8. Ναι, σήμερα είναι εκτός λειτουργίας, φαίνεται ότι επεξεργάζονται τις αιτήσεις για την επιδότηση !!!
  9. Εάν έχω καταλάβει σωστά, είναι μια επιδότηση των τετρακοσίων (400) ευρώ, που ΘΑ την πάρουμε μετά από χρονικό διάστημα, και με εφαρμογή κριτηρίων, σωστά ??? Ακόμα καλά καλά αυτοί δεν ξέρουν εάν θα κάνουν εξετάσεις (τις γνωστές εξετάσεις) και περιμένουμε να πάρουμε την επιδότηση ?
  10. Θέλω να σου προτείνω να ψάξεις το ενδεχόμενο θέρμανσης του οικήματος μα ηλιακούς συλλέκτες και ταυτόχρονη χρήση buffer, η τεχνολογία υπάρχει είναι κάπως ακριβή, μπορεί να λειτουργήσει επικουρικά του παρόντος συστήματος, και δεν εξαρτάστε από το ρεύμα. Αναλογικά νομίζω, λόγου του ότι είσαι σε καλή θερμική ζώνη, η παρούσα λύση σε συμφέρει. Συστήματα τέτοια υπάρχουν όπως π.χ. VIALLANT κ.α.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.