Μετάβαση στο περιεχόμενο

μηχανικοί εξυπηρετούν μηχανικούς!


yiota79

Recommended Posts

Καλημέρα!

Γράφω σε αυτό το χώρο γιατί δεν βρήκα καποιο άλλο subforum πιο σχετικό. Θα ήθελα να παρακαλέσω όποιον μηχανικό έχει πρόσβαση στην πολεοδομία της Σκοπέλου, εκεί όπου υπάρχει και το αρχείο αδειών για την Αλλόννησο, αν ήθελε να επικοινωνήσει μαζί μου προκειμένου να πάρω καποια αντίγραφα μιας άδειας. Δεδομένου ότι είναι πολύ δυσκολο να πάω Σκόπελο το προσεχές διάστημα μόνο και μονο για να πάρω τα αντίγραφα, θα ήμουν πολύ υπόχρεη αν κάποιος με βοηθούσε! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

χωρις να θελω να σε επηρεασω και να προκαλεσω καποιες υπονοιες..

 

δεν φοβασαι οτι μπορει να βρεθουν πολλοι "καλοθελητες" που τελικα να "φανε" τη δουλεια..???

 

ειδικα αν πλασαρουν τον εαυτο τους σαν εν δυναμει αμεσα εμπλεκομενοι η/και ικανοι να εμπλακουν τη στιγμη που εσυ βρισκεσαι μακρυα???

 

τετοιες εποχες που δουλειες δεν παιζουν και πολλες "γατονια" κυκλοφορουν πεινασμενα....

 

και παλι τονιζω οτι δεν υπονοω τιποτα, δεν θελω να θιξω κανενα απλα κανω μια σκεψη ......εστω καχυποπτα....

Edited by fear1976
Link to comment
Share on other sites

εγώ επειδή το έχω κάνει (έχω εξυπηρετήσει άλλοτε με αμοιβή και άλλοτε χωρίς αμοιβή) για πολλούς συναδέλφους που ήθελαν στοιχεία από την περιοχή μου αν και διαφωνώ με το εργάζονται από μακρίά και μάλιστα από την Αθήνα για θέμα που αφορά την επαρχία , σας πληροφορώ ότι ο κόσμος στην επαρχία έχει άλλης ποιότητας συμπεριφοράς και είμαι σίγουρος ότι θα εξυπηρετήσει την συνάδελφο χωρίς ιδιοτέλεια

Edited by GEORGE MICHEAL
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

δεν αμφιβαλω καθολου για την ποιοτητα συμπεριφορας του κοσμου της επαρχιας(και γω σε επαρχια βρισκομαι πλεον)

ουτε για την ανιδιοτελεια κανενος

 

δεν ηθελα να θιξω κανενα

 

ομως πειτε με καχυποπτο υπερβολικα, επειδη εχω δει κ εχω δει λαμογια να σου περνουν τη μπουκια απο το στομα

δεν θα εκπλαγω αν βρεθουν τετοια που ακομη και εκτος τοπου να ειναι,

να μην εχουν κανενα ενδοιασμο να το κρυψουν και να πλασαριστουν ως "οι ικανοι και εχοντας τα μεσα" εκει , προκειμενου να "κλεψουν" τη δουλεια.

 

τονιζω τα "" . δεν υπονοω τπτ περαν οτι γραφω και δεν εχω σκοπο να θιξω κανενα!

Link to comment
Share on other sites

Γεώργιε, ως μηχανικός που έχει κάνει δουλειές σε όλη σχεδόν την Ελλάδα (και στην Αλόννησο) έχω διαπιστώσει ότι παντού οι συνάδελφοι χρεώνουν εξαιρετικά ακριβά τοιαύτες διευκολύνσεις.

Και τις διεκπεραιώνουν με πολλές καθυστερήσεις, απρόβλεπτα κλπ.

Δεν αμφισβητώ το ήθος των συναδέλφων, όμως οι ρυθμοί στις μικρές κοινωνίες είναι απίστευτα διαφορετικοί εν σχέση με τους ρυθμούς στις μεγάλες πόλεις.

Και μολονότι συνήθως οι πολεοδομίες είναι πολύ καλύτερα οργανωμένες και πολύ ταχύτερες στην εξυπηρέτηση, αν δεν έχεις προσωπική επαφή δεν βγάζεις άκρη.

 

Τώρα, η "εξυπηρέτηση χωρίς ιδιοτέλεια" είναι κάτι που δεν το γνώρισα ποτέ (ειδικά στην επαρχία όπου οι ντόπιοι μηχανικοί έχουν ολιγοπώλιο). Αλλά, αν προκύψει κάποια δουλειά προς Εύβοια, είμαι σίγουρος ότι θα την γνωρίσω! :smile:

Edited by AlexisPap
Link to comment
Share on other sites

μιλώ για το μεγαλύτερο ποσοστό των συναδέλφων της επαρχίας και ειδικά στις μικρές κοινωνίες, αφού διαφορετικές συμπεριφορές θα υπάρχουν παντού καθότι υπάρχει και η ανθρώπινη φύση Εμένα ειλικρινά με απασχολεί περίπου 1 ώρα σχεδόν κάθε μέρα , για να βρώ και να στείλω email με σχέδια σε συναδέλφους και τις περισσότερες φορές και σε εμένα όταν χρειάστηκα αντίστοιχα στοιχεία από συναδέλφους τουλάχιστον στην εγγύς περιοχή μου τα είχα άμεσα Οι ρυθμοί στην επαρχία είναι πράγματι πιο αργοί από Αθήνα , αλλά έπειδή δεν υπάρχει σπατάλη χρόνου για άχρηστες λειτουργίες όπως μετακίνηση κλπ και η επαφή είναι προσωπική με τους δημόσιους λειτουργούς λόγω γνωριμίας προσωπικής (όλοι γνωρίζονται στις μικρές κοινωνίες) , οι δουλειές γίνονται πιο γρήγορα Πάντως θα παρακολουθήσω το θέμα για να διαπιστώσω αν πράγματι εξυπηρετηθεί η συνάδελφος

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

κατάλαβα, δύσκολη περίπτωση. Πάντως ενημερωτικά ήθελα να πω ότι δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ιλιγγιώδεις είναι οι ρυθμοί με τους οποίους γίνονται οι δουλειές στις μικρές πολεοδομίες, σε σχέση με Αθήνα και άλλες μεγάλεις πόλεις στις οποίες για να ανεβάσεις φάκελο από αρχείο σε 2-3 μέρες,μονο αν λαδώνεις κανονικά το καταφέρνεις. Είναι η πιο απλή διαδικασία και η διεκπεραίωσή της δεν πρέπει να ξεπερνα τη μια εργάσιμη ημέρα και ευτυχώς για εδώ που δουλεύω εγώ αυτό ισχύει, χωρίς λάδωμα εννοείται. Τώρα, το αν κάποιοι έχουν μάθει αλλιώς και το αν έχουν την κουτοπονηριά οτι μπορούν να κάνουν "δουλειές" εις βάρος συναδέλφου μόνο από ανάκτηση αντιγράφων (που τα θέλω για σύνταξη συμβολαίου!!!), Ok, καλές δουλειές να έχουν!

Link to comment
Share on other sites

Γιώτα εγώ θα σε συμβούλευα να έψαχνες κανένα συνάδελφο από τα μέρη της Σκοπέλου από τηλεφωνικό κατάλογο ή από καμία αναζήτηση στο google ή από κάπου αλλού πχ ΤΕΕ Εμένα πολλοί συνάδελφοι για τον ίδιο λόγο με έχουν βρει με αυτόν τον τρόπο Εγώ πιστεύω ότι θα σε εξυπηρετήσει και να πω την αλήθεια θα ήθελα να μάθω για να επιβεβαιώσω τα πιο πανω στα ποστ μου αναγραφόμενα Καλή επιτυχία στην δουλειά σου

Edited by GEORGE MICHEAL
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Εμένα ειλικρινά με απασχολεί περίπου 1 ώρα σχεδόν κάθε μέρα , για να βρώ και να στείλω email με σχέδια σε συναδέλφους και τις περισσότερες φορές και σε εμένα όταν χρειάστηκα αντίστοιχα στοιχεία από συναδέλφους τουλάχιστον στην εγγύς περιοχή μου τα είχα άμεσα

 

αυτά που λες δεν έχουν να κάνουν ότι είναι επαρχία αλλά γιατί είτε είστε φίλοι, είτε συνεργάτες.

 

αλλά έλεος και συ με την επαρχία. αυτό που λέει ο αλεξ πακ ισχύει. ένα ολιγοπώλιο και τέλος

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν επαγγελματίες και λαμόγια. Κι αυτοί είναι παντού. Και στην επαρχία και στην Αθηνά. Αναγνωρίζονται....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.