Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χρέωση νέας ΥΔΕ (και τα κακώς κείμενα εν γένει)


elektrogrammi

Recommended Posts

Δεν θα τελειώσει πριν τον Οκτώβρη του 2012. Ο φίλος ο χαχα παραπάνω μίλησε για του εγκαταστατες που έχουν παλιες ΥΔΕ θεωρημένες,που εν τέλη πιστεύω οτι είναι πολύ λίγοι σε σχέση με τους μηχανικούς ειδικά τους διπλωματούχους που δεν χρειάζεται να θεωρούν την υπογραφή τους.

 

Πως το κανουν αυτο; Στο συνδεσμο καθε ΥΔΕ εχει το ονομα του ιδιοκτητη πως της θεωρουν στο συλογο, με τη ημερομινια θα ειναι η αποδειξη;

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 480
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σημερα γελασα...

Πηγα ΕΕΤΕΜ να θεωρησω μια ΥΔΕ και ηταν και ενας συναδελφος εκει ο οποιος με ρωταγε αν ειναι υποχρεωτικο να συμπληρωνουμε και το πεδιο ΤΠΥ - ΑΠΥ!!!!!!!!!!!!!!

Δεν το ειχε συμπληρωσει, γιατι οπως μου ειπε, ποτε δεν εκοβε αποδειξη για ΥΔΕ.

Η δε ΕΕΤΕΜ δεν ακουγε καν... ελεος

 

Γεια σου Ελλαδα...

Link to comment
Share on other sites

65 euro έκαστος......

 

http://www.facebook....100003288425527

 

Από αύριο λέω να την κάνω δωρεάν & το φπα δικό μου.... Tζιάμπα πράγμα σπαρταράει :shock:

Edited by NIKOS ASTROS
Link to comment
Share on other sites

65 euro έκαστος......

 

Ο καθένας δυστυχώς ή ευτυχώς μπορεί κ πουλάει τι ‘’πραμάτεια του’’ σε οποία τιμή θέλει, βλέπεται ,μπορεί να έχουμε κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα αλλά, δεν έχουμε καταφέρει να επιβάλουμε ελάχιστο κόστος αμοιβής όπως γίνετε σε κάποια άλλα επαγγέλματα

Εγώ λοιπόν, δεν μπορώ να κρίνω κανέναν για το πώς ορίζει μια τιμή, κ ούτε μπορώ να του επιβάλω μια άλλη τιμή , άσχετα εάν αυτό που κάνει το κάνει με το σωστό ή λάθος τρόπο, γιατί στη τελική ,ο υπογράφων φέρει την ευθύνη

Link to comment
Share on other sites

...Και όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερο. Σήμερα πήγα στην ΔΕΗ να ρωτήσω τι κάνω για την μετατόπιση συστοιχίας και ο υπάλληλος μου πρότεινε κιόλας πως υπάρχουν εγκαταστάτες με παλιές θεωρημένες ΥΔΕ να με εξυπηρετήσουν.

 

Περιττό να σας πως βέβαια τι έγινε!!!!!

Link to comment
Share on other sites

, γιατί στη τελική ,ο υπογράφων φέρει την ευθύνη

 

Ναι αλλά του ΝΙΚΟΣΤΡΙ του ΝΙΚΟΣΑΣΤΡΟΣ και πολλών άλλων μεροκαματιάρηδων ηλεκτρολόγων που παλεύουν με θεούς και δαίμονες αυτήν την περίοδο να επιβιώσουν η τσέπη τους είναι αδειανή και τα παιδιά τους θα πεινάσουν....και προκειμένου φίλε Νίκο να μην πεινάσουν θα τους πάρει και αυτούς το ποτάμι που έχει γίνει χειμαρρώδες πια.... :arrow: :shock: :shock:

Link to comment
Share on other sites

Νίκο ας το δούμε και από μιαν άλλη πλευρά αυτόν τον ''65 euro εκαστος''

Ίσως το 65eurο να είναι δόλωμα, υπολογίζοντας, ότι από τους 10 ελέγχους οι 5 θα παρουσιάζουν χοντρά προβλήματα, που σημαίνει επιδιόρθωσης- μερεμέτια και ο πελάτης που συνήθως βιάζεται για τον άλφα ή βήτα λόγο του λέει φτιάχτα, εδώ λοιπόν βαράει ο ''65euro εκαστος'' και βγάζει χοντρό μεροκάματο :???:

Πονηρευτείτε λίγο παίδες :wink:

Link to comment
Share on other sites

 

Πονηρευτείτε λίγο παίδες :wink:

 

Νίκο όταν πέρυσι σε μερικούς επανελέγχους με την παλιά ΥΔΕ ακόμα έβρισκα διάφορα προβλήματα, συν την μη ύπαρξη ΔΔΕ και τους έβγαζα ένα χ κόστος (το μεροκάματο μου) οι 5 στους 10 όπως λένε και στο χωριό μου γίνονταν καπινός (από το καπνός) για να μην πληρώσουν 50 ευρώ ακόμα για ΔΔΕ.. Αποκλείεται να μην σου έχει τύχει και σε εσένα όπως και σε πάρα πολλούς εδώ μέσα αυτό. Επίσης φίλε πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε ότι πλέον ζούμε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία και αυτό που μετράει πλέον είναι ο οικονομικότερος. Έτσι όπως τους εχω ψυχολογήσει τους πελατες μου 8 με 9 στους 10 ψάχνουν το πιο οικονομικό αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα. Άρα φίλε δυο είναι οι λύσεις, ή πας κόντρα στο κατεστημένο και πεινάς ή γίνεσαι ένα με το κατεστημένο και πεινάς λιγότερο ;)..... Ας κάνουμε ένα γκάλοπ εδώ μέσα στο φόρουμ, μεταξύ μας, ανώνυμο πόσοι από εμάς δουλεύουν την νέα ΥΔΕ κάτω από 100 ευρώ με ΦΠΑ και πόσοι από εμάς δουλεύουν και θα δουλεύουν όσο μπορούν την παλιά ΥΔΕ, το κάνω πρόταση δημοσίως.

Link to comment
Share on other sites

ΝΙΚΟ ούτε χιλιοστό πίσω όποιος θέλει να συνεχίσει να ξευτιλίζει το επάγγελμα να τον κάνουν πέρα οι σύλλογοι.

Να δημιουργηθεί ενιαίος φορέας ηλεκτρολόγων, με συγκεκριμένα όρια τιμών,ελάχιστων αλλά και μέγιστων ανα περίσταση.

Το 70% της βουλής είναι στο ΤΕΕ,τυχαίο; Γι αυτό είμαστε μπάχαλο,όλα είναι συντεχνιακά παιχνίδια για συγκεκριμένες μερίδες μηχανικών. Επίσης γι αυτό που είπες σε προηγουμενο post για καταγγελίες (όταν συσταθούν επιτροπές ελέγχου), εκεί θα γελάσουμε φίλε....τα κάνω λίστα από τώρα...αντε γιατι τα έχουμε ισωπεδώσει όλα.

Μπορεί όλα αυτά να τα λέω εκ του ασφαλούς επειδή είμαι μισθωτός σε ιδιωτική επιχείρηση και δεν έχει πέσει πείνα, αλλά και αν ήμουν όμως εξαρτώμενος από το ελευθερο επάγγελμα,δε θα ευτέλιζα έτσι το επαγγελμα,θα προτιμούσα να μην είχα αγοράσει όργανο και να ανεθετα σε άλλον την ΥΔΕ.

Link to comment
Share on other sites

 

Το 70% της βουλής είναι στο ΤΕΕ,τυχαίο;

 

Καλημέρα φίλε μου! ΤΥΧΑΙΟ? Δεν νομίζω.....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.