Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Βγαλε φωτοτυπιες απο οσες ΑΠΥ εχεις κοψει σχετικες με το αντικειμενο... Θεωρητικα μια εκδοση ΟΑ φτανει για να σου καλυψει τον ενα χρονο απο τη διετη εμπειρια που ζητειται... Αν εχεις καποιο μεταπτυχιακη, βγαλε κοπια το διπλωμα για να πιασει ακομα ενα χρονο και αυτο... Οτι ΑΠΥ εχεις απο επιβλεψεις ενδεχομενως, ή αν ησουν καπου υπαλληλος και εκοβες ΑΠΥ σχετικες στον εργοδοτη σου! Δεν ξερω αν μετρανε και βεβαιωσεις απο εργοδοτες Μηχανικους στους οποιους δουλευες και μπορουν να βεβαιωσουν οτι ησουν εκει και ασχοληθηκες με συγκεκριμενα, σχετικα πραγματα, χωρις να προσκομισεις την αντιστοιχη ΑΠΥ... Ελπιζω να βοηθησα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasilis_top Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Μεταπτυχιακο εχω, δλδ αυτο μετραει σαν ενας χρονος σιγουρα; Που αναφερεται αυτο; Επισης, λεει για επιστημονικη εμπειρια, αυτη πως αποδυκνυεται; Με βεβαιωση απο καποιον φορεα πχ; Βοηθας και μονο που ασχολεισαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntinos76 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου πει όποιος γνωρίζει πως αποδεικνύεται η εμπειρία ? Θα ψάξω όλους τους παλιούς μου εργοδότες για να μου δώσουνε βεβαίωση? Οι ΑΠΥ αρκούν? Και τελικά τι θα γίνει αν πληρώσω για τα σεμινάρια , δώσω εξετάσεις , περάσω αλλά το περίφημο ΤΕΕ αποφασίσει ότι δεν έχω την απαιτούμενη εμπειρία? Τζάμπα τα χρήματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntinos76 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Επίσης οι μηχανικοί των ΑΤΕΙ θα πάρουν πιστοποιητικό Α' . Δηλαδή για κτίρια μόνο κατοικίας εως 1000μ2 .Μιλάμε για μονοκατοικίες εως 1000μ2 ή και πολυκατοικίες εως 1000μ2 ? Σε ένα σπίτι π.χ 150μ2 θα θέλει ο ιδιοκτήτης για να το πουλήση ή να το ενοικιάσει μόνο το ενεργειακό πιστοποιητικό για το κέλυφος ή πρέπει να έχει και για λέβητα κλπ? Το ρωτάω για να δω αν τελικά αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με το αντικείμενο.Αν για μια μεταβίβαση ή ενοικίαση θέλει όλο το πακέτο των πιστοποιητικών τότε αναγκαστικά πρέπει να είσαι ενεργειακός επιθεωρητής και στις τρεις κατηγορίες. Συμφέρει τελικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 (edited) Έγινε μεταφορά μηνύματος εδώ Πρωτού αναρτήσε μήνυμα, προσπαθείστε να βρείτε το θέμα στο οποίο ταιριάζει. Edited Φεβρουάριος 2 , 2012 by miltos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Για την έκδοση ΠΕΑ για μια κατοικία, όταν θα γίνει κάποιος Μόνιμος επιθεωρητής(ανεξαρτήτου ειδικότητας), θα πρέπει να έχει πιστοποίηση και για τις 3 ενότητες ή αρκεί να είναι επιθεωρητής κτηρίων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Μα το κελυφος πιστοποιεις... Δε χρειαζεται να εισαι επιθεωρητης και στις 3 κατηγοριες για να βγαλεις στοιχεια θερμανσης και ψυξης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 H παραπληροφόρηση καλά κρατεί.....Για μεταβίβαση-μίσθωση ακινήτου, θα απαιτείται ΠΕΑ για το κέλυφος και 2 εκθέσεις για τον λέβητα και τον καυστήρα?Ένα δεν είναι το πιστοποιητικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2012 1 ΠΕΑ για κέλυφος, που περιλαμβάνει πληροφορίες (ας τω πω έτσι για τα ΗΜ)...Τι εκθέσεις? Ποιος σου τα λέει αυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgioPr Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2013 Εγω ως τεχνολογος μηχανικος χρειαζομαι 2 χρονια προυπηρεσια η παραπανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα