Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΕΙ


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 156
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Θα μπορούσε να γίνει ένα παζάρι και να περάσει το μάστερ , αλλά το τεε έχει μάθει να παίρνει χωρίς να δίνει .

 

Αν παιρνούσε το μάστερ να είσαι σίγουρος ότι την άλλη ημέρα θα έδινε το Υπουργείο Παιδείας και τα Ε.Δ σε εσάς .Δεν είναι θέμα του ΤΕΕ σε αυτήν την περίπτωση αλλά του Υπουργείου Παιδείας .

 

Ο πάππος πήγε έξω και βρήκε την υγειά του . Πήρε το μεταπτυχιακό του , το διδακτορικό του και κάνει πλέον υψηλή κριτική στον οποιονδήποτε .

 

Δεν τα πιστεύω αυτά που λες .Αντιθέτως μάλιστα ο τρόπος που κατηγορεί και κρίνει εδώ μέσα είναι απαράδεκτος αυτή είναι η γνώμη μου. Ως και μέθοδο σκαρφίστηκε για να υποτιμήσει την νοημοσύνη και την μόρφωση του καθενός εδώ μέσα και την παραδέχτηκε και ο ίδιος του εκμεταλλευόμενος την ανοχή των αρμοδίων συντονιστών . Ιδού .

 

Συνάδελφε, ευχαριστώ για την απάντηση.

Γνωρίζω τον κανονισμό πολύ καλά.

 

Η ερώτηση ήταν σκόπιμη για να δώσω το ερέθισμα (στους υπόλοιπους) ότι ο ΚΑΝΕΠΕ έιναι ΜΟΝΟ για κτίρια από ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ.

 

Οι μεδόδοι μου είναι περίεργοι. Όταν θέτω ένα ερώτημα κατά 99% ξέρω την απάντηση. Το κάνω όμως για εκπαιδευτικούς σκοπούς και όχι μόνο.

Για παράδειγμα, ο κανονισμός πρέπει να διαβαστεί. Δεν έπρεπε σε μια τέτοια ευκολη ερώτηση να τοποθετηθείς.

 

Ποιος είναι αυτός λοιπόν BAS που με έμμεσο και σκόπιμο τρόπο βγάζει ηλίθιους το έναν και τον άλλο ?

 

Μπορεί λοιπόν να κρίνει αλλά δεν μπορεί να βγάζει ανόητους το έναν και τον άλλο εδώ μέσα παριστάνοντας τον σοφό και παραβιάζοντας τον κανόνα #5. Εάν τα είχε όλα αυτά που αναφέρεις σήμερα θα ήταν αναγνωρισμένος και δεν θα φοβόταν τα ελληνικά δικαστήρια από την στιγμή που δικαίωσαν μια περίπτωση την οποία δημοσίευσε και ο ίδιος .

  • Upvote 3
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Θα απαντήσεις που διάβασες αυτό για το ΤΕΕ και το ΣΑΕΠ; Γιατί αλλιώς θα αποδείξεις για ακόμα μία φορά πως δεν ξέρεις τι σου γίνετε...

Edited by stayros
Link to comment
Share on other sites

Αν παιρνούσε το μάστερ να είσαι σίγουρος ότι την άλλη ημέρα θα έδινε το Υπουργείο Παιδείας και τα Ε.Δ σε εσάς .Δεν είναι θέμα του ΤΕΕ σε αυτήν την περίπτωση αλλά του Υπουργείου Παιδείας .

 

Αν περνουσε το μαστερ θα αποσυροταν εντος λιγων μηνων για ολο και καποιος που θα ειχε ωφελος θα ετρεχε υπουργειο και ΤΕΕ στο ΣτΕ

και θα ακυρονοταν ο νομος εκτρωμα.

 

Επισης γιατι τοση κωλοπιλαλα για το μαστερ? Το μαστερ φταιει που κανενας δεν εχει δουλεια? Στην Ελλαδα παντως μια τετοια εξελιξη με

ισοδυναμια με μαστερ δεν θα ειχε καμια επιπτωση στα επαγγελματικα των μηχανικων. Στο εξωτερικο παλι οπως μας αντιμετωπιζαν θα

μας αντιμετωπιζουν, σαν κατοχους 5ετους διπλωματος μονο που θα καταλαβουν οτι τα "greek statistics" εχουν εισαχθει και στα ΑΕΙ μας.

Link to comment
Share on other sites

Θα απαντήσεις που διάβασες αυτό για το ΤΕΕ και το ΣΑΕΠ; Γιατί αλλιώς θα αποδείξεις για ακόμα μία φορά πως δεν ξέρεις τι σου γίνετε...

 

Άρθρο 54 παράγραφος 5 ΠΔ 38/2010

 

Από 1−1−2013 αρμόδιες αρχές να δέχονται τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων και να εκδίδουν τις απο−

φάσεις αναγνώρισης των επαγγελματικών προσόντων σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος διατάγματος,

είτε επί τη βάσει του γενικού συστήματος αναγνώρισης των τίτλων εκπαίδευσης (Τίτλος ΙΙΙ, Κεφάλαιο Ι), είτε επί

τη βάσει της αναγνώρισης της επαγγελματικής πείρας (Τίτλος ΙΙΙ, Κεφάλαιο ΙΙ) είναι οι οικείες επαγγελματικές

οργανώσεις που είναι οργανωμένες ως νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου. Για τους επαγγελματίες για τους

οποίους δεν υπάρχουν αντίστοιχες επαγγελματικές οργανώσεις αποκλειστικά αρμόδιο είναι το Συμβούλιο

της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου.

 

Ως οικεία επαγγελματική οργάνωση και ως Ν.Π.Δ.Δ στο κλάδο των μηχανικών στην χώρα μας είναι το ΤΕΕ .Όσον αφορά για το ποιος ξέρει τι του γίνετε αυτό φαίνετε από την συμβουλή που έδωσες στην ενότητα ΔΟΑΤΑΠ στον συνάδελφο μας να ξεχάσει το ΔΟΑΤΑΠ και ότι θα πάρει τα πλήρη δικαιώματα μέσο ΣΑΕΠ θέλει δεν θέλει το ΤΕΕ .Μόνο που δεν κατάλαβες ότι δεν κρύβεται το ΤΕΕ από πίσω σε αυτήν την περίπτωση αλλά το ίδιο το Υπουργείο Παιδείας και ότι τα πλήρη δικαιώματα τα δίνει μόνο το ΔΟΑΤΑΠ .Από εκεί καταλαβαίνει κανείς ποιος δεν ξέρει τι του γίνεται .

 

Επισης γιατι τοση κωλοπιλαλα για το μαστερ?

 

Διότι δεν μπορεί φίλε μου ο άλλος να σου λέει ότι ξέρεις εγώ έχω BSc +MSc από χαμηλόβαθμο ίδρυμα της Ευρώπης και να βγαίνει και από πάνω από τους πενταετής διπλωματούχους που έχουν καλύψει τα ίδια μαθήματα με αυτά του BSc +MSc των άλλων και με μεγάλη διαφορά μάλιστα . Πάρε ο ίδιος τα syllabus ενός τέτοιου χαμηλόβαθμου ιδρύματος του εξωτερικού με τα αντίστοιχα του πρώτου κύκλου σπουδών του ΕΜΠ για να καταλάβεις αυτό που σου λέω . Δεν χρειάζεται λοιπόν κάποιος να είναι του ΤΕΕ για να το διαπιστώσει αυτό .Είναι φως φανάρι!!!

Edited by IAN
  • Upvote 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ερώτηση κρίσεως. Το ΤΕΕ στο καταστατικό του είναι ορισμένο

Α. Επαγγελματική οργάνωση

Β. Τεχνικός σύμβουλος του κράτους

Edited by stayros
Link to comment
Share on other sites

καθίστε λίγο διότι πάλι προσπαθούμε να δούμε το πρόβλημα βάση εμπειριών και ιδιοσυγκρασιών του καθενός με αποτέλεσμα να χανόμαστε.

 

Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή και να θέσουμε τις βάσεις

 

Γιατί πιστεύεται οτι η 3βαθμια παιδεία δεν είναι υποχρεωτική?

 

Πάμε πολύ βαθιά τώρα και θα χαθούμε, αλλά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσουμε. Η τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν είναι υποχρεωτική γιατί οδηγεί σε επιστημονική εκπαίδευση με σκοπό την προαγωγή της επιστήμης και την κατάρτιση επιστημόνων που θα υπηρετήσουν την κοινωνία. Είναι σαφές ότι η κοινωνία χρειάζεται περιορισμένο αριθμό επιστημόνων.

Επιπλέον η απαραίτητη μόρφωση δίνεται στον πολίτη στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Από εκεί και πέρα μπορεί να συνεχίσει και μόνος του παράλληλα με την επαγγελματική του επιμόρφωση.

 

Αυτά βέβαια είναι αυτά που θα έπρεπε να ισχύουν.

 

Στην Ελλάδα η τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι σχεδόν υποχρεωτική. Θα έλεγα ότι αποτελεί προϋπόθεση για αποδοχή κάποιου ως αξιόλογου μέλους της και γι΄ αυτό κατάντησε να εξυπηρετεί το σκοπό της κατάρτισης Πτυχιούχων και Διπλωματούχων Τιτλοφορέων.

 

Πρέπει να αναγνωρίσουμε όμως, το γεγονός ότι έχουμε δημιουργήσει ένα τέρας, που τώρα μοιάζει αδύνατο να τιθασευτεί.

 

Υ.Γ. Κάποιοι προσπαθούμε να κάνουμε μια χρήσιμη συζήτηση εδώ πέρα, οπότε όσοι θέλουν να μαλώσουν σαν τα κοκκόρια ας πάνε παραδίπλα! Με το συμπάθειο δηλαδή..

Link to comment
Share on other sites

Ρε Λαζαρε μας, μην πω τι εκανες #$#@@$, αυτη την συζητηση εαν την εκανε ενας αποφοιτος του ΕΜΠ θα το καταλαβαινα, πραγματικα σου λεω, θα του εδινα κ ενα δικιο σε αυτα που λεει ακομα κ εαν ερχονται αντιθετα με την γνωμη μου.. Γτ πολυ απλα αυτος εβγαλε το ΕΜΠ κ μπορει να κρινει τι διδαχτηκε κ τι οχι...

 

Εσυ ερχεσε απο την Βουλγαρια κ κρινεις ελληνικα , αγγλικα πανεπιστημια , sorry κιολας αλλα οπως εγω δεν μπορω να κρινω το επιπεδο σπουδων της Βουλγαριας ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ, ΕΤΣΙ Κ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ..

 

Οποτε εας σταματησουμε γτ κατανταμε γραφικοι...Μηχανικοι ειμαστε οχι, καλες οι φιλολογικες συζητησεις κ αποψεις, αλλα οταν λεμε κατι ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΜΙΑ ΙΔΕΑ Ή ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ..

Link to comment
Share on other sites

Εσυ ερχεσε απο την Βουλγαρια κ κρινεις ελληνικα , αγγλικα πανεπιστημια , sorry κιολας αλλα οπως εγω δεν μπορω να κρινω το επιπεδο σπουδων της Βουλγαριας

 

Καταρχήν στην μελέτη σύγκριση που παρέδωσα στο ΔΟΑΤΑΠ και που την κράτησαν υπάρχει αναλυτική σύγκριση της σχολής μου με την αντίστοιχη ΗΜΜΥ του ΕΜΠ ως προς την ύλη όλων των μαθημάτων αυτού του τμήματος του ΕΜΠ με τα αντίστοιχα του δικού μου τμήματος . Από εκεί και πέρα επειδή πιστεύω πως δεν είναι τόσο χαζοί οι καθηγητές του ΕΜΠ στην συγκεκριμένη μελέτη που δημοσίευσαν και στα συμπεράσματα που έβγαλαν ως προς αυτά τα αγγλικά ιδρύματα για αυτό και σε παροτρύνω να μας φέρεις τα Syllabus αυτών των χαμηλόβαθμων αγγλικών ιδρυμάτων αυτού του συνδυασμού BSc+MSc για να τα συγκρίνουμε και να διαπιστώσουμε και εμείς αυτά τα οποία λες .Διότι πιστεύω πως η διαφορά που θα βγει θα είναι πάλι υπέρ του ΕΜΠ .

 

Ερώτηση κρίσεως. Το ΤΕΕ στο καταστατικό του

 

Δεν έχει σημασία πως ορίζεται στο καταστατικό του και ούτε με ενδιαφέρει , αλλά το γεγονός ότι αυτό είναι το Ν.Π.Δ.Δ για το κλάδο των μηχανικών .

Edited by IAN
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Είπαμε... στην ίδια ενότητα έχει ανοίξει thread "πτυχ. Κοκκόρια vs διπλ. Κοκκόρια" πάτε εκεί!

 

Δέχονται όλες τις εθνικότητες...

Edited by candus
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.