Μετάβαση στο περιεχόμενο

Από 26/03/2012 αίτηση για 10kW μπορεί να κάνει ο ψιλός κύριος


petsis

Recommended Posts

Από 26/03/2012 εστάλει εγκύκλιος στα καταστήματα ΔΕΗ με την οποία πλέον και ο κάτοχος κυριότητας μπορεί να κάνει αίτηση σε στέγη. Ενώ πριν μπορούσε μόνο ο επικαρπωτής.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

και στο faq ακόμα λένε μόνο ο επικαρπωτής .... και μετά απορούμε γιατί είμαστε μπάχαλο....

 

Υ.Γ. (@miltos) συγνώμη για το νέο θέμα που άνοιξα χθες αλλά δεν το έψαξα καθόλου αφού στην ΔΕΗ μου το παρουσίασαν για κάτι πολύ νέο.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

μου ετυχε τωρα μια απο σποντα σχετικη περιπτωση.

Ενας πελατης ειχε την ψιλη κυριοτητα και με δυτερο συμβολαιο η αρχικη επικαρπωτης του παραχωρουσε και την επικαρπια. Δηλ απεκτησε την πληρη κυριοτητα.

ΚΑτεθεσα λοιπον και τα συμβολαια και η υπαλληλος της ΔΕΗ ανακαλεψε οτι σε καποια παραγραφο του συμβολαιου εγινε (προφανως) καποιο τυυπογραφικο λαθος και αντι να αναφερει τον ονομα του πελατη μου, ανεφερε το ονομα του αδερφου του.

Η συμβολαιογραφος μου λεει οτι επεσα σε κακη υπαλληλο γιατι ειναι προφανες το λαθος και δεν επρεπε να μου δημιουργει προβλημα.

 

Απο την αλλη, ειπα στην υπαλληλος (και εδω κολαει με το θεμα) να αποσυρω το δευτερο συμβολαιο (της παραχωρησης επικαρπιας) και να φερω μια υπ. δηλ. της αρχικης επικαρπωτου οτι συνενει με την εγκατασταση Φ/Β, βαση των νεων οδηγιων.

Μου απαντησε οτι για να γινει αυτο πρεπει ο ψιλος κυριος να εκμισθωσει το χωρο απο τον επικαρπωτη. Ισχυει αυτο που λεει?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.