chris_gr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Να του το τρίψεις στη μούρη .... την ψυχή μου έχουν βγάλει !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oumeri Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Καλά αν μου φέρει καμιά αντίρρηση (που δεν νομίζω...) όχι απλά θα του το τρίψω στη μούρη, θα του το φορέσω κολάρο για να το θυμάται την επόμενη φορά...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOANN Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 Καλησπέρα! Για έγκριση εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας χρειάζεται και αποδεικτικό κοινοποίησης στην αρμόδια υπηρεσία ΑΠΕ. Ποια είναι αυτή η υπηρεσία?Υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας κάπου ή ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 ....τι εργασιες θα κανεις;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOANN Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 (edited) Θα εγκατασταθεί Φ/Β σταθμός 8 KWp, σε εκτός σχεδίου οικόπεδο για οικιακή χρήση, επί εδάφους (αντί στέγης κατοικίας). Βλέπω εδώ στην Αποφ-40158/10, αρθ.2, παρ 4 στ) πως για την εεδμκ απαιτείται και αποδεικτικό κοινοποίησης της ΥΔ ιδιοκτήτη σε δασαρχείο, κτηματική και αυτή την υπηρεσία ΑΠΕ (αρθ-20, Ν 3468/06). Υπάρχει αυτή η υπηρεσία? Δεν έχω καταφέρει να βρει στοιχεία επικοινωνίας. Ευχαριστώ! Edited Μάιος 20 by miltos Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
lou Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 Καλησπέρα! Κάνε ένα τηλέφωνο εδώ, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.... Γενική Διεύθυνση Ενέργειας Τηλέφωνο: 213 1513889 Email: [email protected] https://ypen.gov.gr/energeia/geniki-grammateia-energeias-kai-oryk/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα